Vårens vervekampanje


Ønsk nye oljeentusiaster velkommen til  doTERRA med vårens vervekampanje – nå utvidet til 15. mai 2021! Har du en venn som ønsker å bli medlem? Mai er den perfekte måneden til å benytte seg av tidsbegrensede tilbud på eteriske oljer og bli medlem!

Nye medlemmer

Nye medlemmer kan registrere seg som selvstendige produktkonsulenter eller engroskunder mellom 1. og 15. mai 2021 og enten legge inn en 

vervebestilling på minst 100 PV og motta en GRATIS Red Mandarin (tidsbegrenset tilbud) (5 ml)

ELLER

vervebestilling på minst 200 PV og motta en GRATIS Red Mandarin (tidsbegrenset tilbud) (5 ml), Clementine (tidsbegrenset tilbud) (15 ml) og Lime (15 ml)

vervebestilling på minst 100 PV og motta en GRATIS Red Mandarin (tidsbegrenset tilbud) (5 ml)

ELLER

vervebestilling på minst 200 PV og motta en GRATIS Red Mandarin (tidsbegrenset tilbud) (5 ml), Clementine (tidsbegrenset tilbud) (15 ml) og Lime (15 ml)


Tilgjengelig i en begrenset periode eller så langt lageret rekker.

Vanlige spørsmål

Må jeg bli en selvstendig produktkonsulent eller en engroskunde for å kvalifisere meg til denne kampanjen?  

Ja. Du må enten registrere deg som en selvstendig produktkonsulent eller en engroskunde for å kvalifisere deg til denne kampanjen. 

Hva er forskjellen mellom å bli en selvstendig produktkonsulent og en engroskunde? 

Engroskunder er kunder som er interessert i å bruke doTERRA-produkter for å fremme sin egen velvære, og som vil kjøpe til engrospriser. En engroskunde kan også være interessert i å tjene produktpoeng med Loyalty Rewards-programmet (LRP). 

Selvstendige produktkonsulenter er de som ønsker å skape seg en inntekt gjennom doTERRA. En selvstendig produktkonsulent er begeistret for doTERRA-produkter og ønsker å dele dem med mennesker de bryr seg om. Selvstendige produktkonsulenter må legge inn en LRP-bestilling på 100 PV hver måned for å få provisjon. 

Fordeler for engroskunder 

 • engrospriser (25 % rabatt) 
 • mulighet til å få 10–30 % av hele kjøpet i GRATIS produktpoeng 
 • rett til å motta månedens GRATIS doTERRA-produkt 
 • ikke krav om månedlig bestilling 

Fordeler for selvstendige produktkonsulenter  

 • engrospriser (25 % rabatt) 
 • mulighet til å få 10–30 % av hele kjøpet i GRATIS produktpoeng 
 • rett til å motta månedens GRATIS doTERRA-produkt 
 • mulighet til å få provisjon og bonuser 

Hvordan registrerer jeg meg som selvstendig produktkonsulent eller engroskunde? 

Registrer deg her. 

Hva må jeg gjøre for å aktivere denne kampanjen når jeg har registrert meg? 

Når du har registrert deg som selvstendig produktkonsulent eller engroskunde, legger du inn en bestilling med det minste antallet PV som kreves for å kvalifisere seg til kampanjen. 

Hvilke produkter kan jeg kjøpe for å oppfylle kravet om det minste antallet PV som er fastsatt for denne kampanjen?  

Du kan kjøpe alle slags doTERRA-produkter så lenge vervebestillingen oppfyller kravet om det minste antallet PV. Dette omfatter vervesett. 

Hvordan får jeg det eller de gratis produktene som er omtalt i denne kampanjen?  

Det eller de gratis produktene legges automatisk til i bestillingen i kassen, og de vil stå oppført på fakturaen med et beløp på 0 euro. 

Begreper 

 • Vervebestilling: En vervebestilling er den første bestillingen en ny selvstendig produktkonsulent eller engroskunde legger inn. Den omfatter enten et vervesett eller produkter etter eget valg og vervegebyret.   
 • PV: PV står for personlig volum. Alle produkter har et fastsatt antall PV, som ofte er produktets engrosverdi minus omsetningsavgift og frakt- og ekspedisjonsgebyr. PV (personlig volum) er ikke det samme som kostnaden for en bestilling. Du finner det fastsatte antallet PV for et bestemt produkt i produktbeskrivelsen. 
 • Reaktiveringer: En reaktivering finner sted når en person som tidligere har vært registrert som selvstendig produktkonsulent og engroskunde, ønsker å reaktivere kontoen sin.   

Regler 

 • Før et nytt medlem legger inn vervebestillingen, må han eller hun kontrollere at bestillingen er verd minst 100 eller 200 PV.   
 • Bestillinger som er lagt inn, kan ikke endres, justeres eller kombineres for å kvalifisere for kampanjen.   
 • Bestillinger som legges inn utenom kampanjeperioden, teller ikke med i kampanjen. Det gjøres ingen unntak.   
 • Betalinger med bankoverføring må mottas innen den 10. følgende måned for at bestillingen skal kvalifisere for kampanjen. Det gjøres ingen unntak med hensyn til dette.   
 • Reaktiveringer kvalifiserer ikke for denne kampanjen.  
 • Hvis et medlem er kvalifisert for kampanjen og ikke mottar det eller de gratis produktene, bes vedkommende kontakte kundesupport senest 15. juni 2021. Det vil ikke gjøres unntak etter denne datoen.

Select Your Continent

Select Your Region

Select Your Location

Select Your Language