Empowerment Day România

Sâmbătă, 19 noiembrie, Sala Palatului

O premieră exclusivă pentru România te așteaptă în această toamnă.

Înregistrează-te aici!

 

Despre Empowerment Day

La Empowerment Day România, vei învăța de la experți de top naționali și internaționali știința și puterea din spatele uleiurilor esențiale doTERRA. Fiecare picătură poate contribui la starea de bine personală, a familiei și a afacerii tale. Lideri remarcabili din această industrie vor împărtăși cu tine informații, sfaturi prețioase și povestea succesului lor în afacere, din care te poți inspira în drumul către propriul succes în lumea uleiurilor esențiale.

Fiecare dintre noi are oportunitatea de a trăi viața pe care și-o dorește și de a crea, dezvolta și duce mai departe afacerea sănătoasă care se potrivește stilului de viață ales. La Empowerment Day Romania, îți vei găsi inspirația pentru alegerile pe care vrei să le faci, pentru a te simți mai puternic(ă), mai motivat(ă) și mai confortabil, în plan personal și profesional. 

De ce nu trebuie să ratezi Empowerment Day România

Dacă experiența doTERRA este nouă pentru tine, vei învăța ce înseamnă să trăiești o viață plină de starea de bine și să apreciezi tot ceea ce pot face produsele doTERRA pentru tine și familia ta. Dacă ai deja experiență în uleiurile esențiale, vei afla cum poți să-ți creezi și să-ți conduci afacerea către următorul nivel, plin(ă) de încredere și motivație.

Evenimentul te va inspira cu idei noi, atât pentru viața de zi cu zi cât și pentru afacerea ta, îți va îmbunătăți rețeaua și te va ajuta să-ți lărgești cunoștințele, cu ajutorul liderilor de top în domeniu și a științei din spatele uleiurilor doTERRA. Poate vrei să ajuți un prieten sau o rudă să se simtă mai bine, poate vrei să dai un nou sens și o nouă direcție vieții tale. Oricare ți-ar fi motivele, Empowerment Day România aduce pentru tine în luna noiembrie un eveniment unic, care-ți poate da forța să mergi mai departe, prin puterea uleiurilor esențiale.

Înregistrează-te acum!

În plus, în prețul biletului este inclus și un CADOU prețios și adorat: uleiul esențial Rose Touch (Trandafir) doTERRA!

Înregistrează-te aici!

Vom avea disponibilă traducere atât în limba română, cât și în maghiară. Pentru a beneficia de traducere în limba ta maternă, este nevoie să achiziționezi un ticket pentru traducerea aferentă, în valoare de 1 EUR, din meniul de bilete.
Rose oil

Select Your Continent

Select Your Region

Select Your Location

Select Your Language