Syksyn rekrytointikampanja 


1.10.–30.11.2021

Vuoden 2021 Autumn Tourin kunniaksi meillä on ilo esitellä syksyn upea rekrytointikampanjamme. Uusilla jäsenillä on mahdollisuus saada itselleen tuotteita kahdesta suosituimmasta tuotesarjastamme , jotka ovat dōTERRA On Guard™ ja Deep Blue™. Ja kun rekrytoit uuden jäsenen tänään, saat itsellesi 50 tuotepistettä!

Uudet jäsenet

100pv OnGuard Mouthwash and Drops

Liity mukaan vähintään 100 PV-pisteen tilauksella ja saat ILMAISEKSI: seuraavat tuotteet:

 • On Guard™ suuvesi 
 • On Guard™ pastillit
200pv OnGuard Mouthwash and drops, deep blue rub and travel bag

Liity mukaan vähintään 200 PV-pisteen tilauksella ja saat ILMAISEKSI:seuraavat tuotteet:

 • On Guard™ suuvesi 
 • On Guard™ pastillit 
 • Deep Blue™ voide 
 • doTERRA-kantokassi

 

Saatavilla nyt rajoitetun ajan tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Kampanjaan osallistuakseen uuden jäsenen tulee liittyä mukaan uutena doTERRAn hyvinvointiedustajana tai tukkuasiakkaana, ja tehdä vähintään 100 PV-pisteen arvoinen ensitilaus 1.10.–30.11.2021 välisenä aikana.   

Rekrytoija

Enroller

 • Rekrytoi uusi jäsen, joka tekee vähintään 100 PV-pisteen arvoisen tilauksen, ja saat itsellesi 50 tuotepistettä.

Kampanjaan osallistuakseen rekrytoijalla tulee olla voimassa oleva vähintään 100 PV-pisteen arvoinen Loyalty (LRP) tilaus samassa kuussa, jossa rekrytoitu tekee ensitilauksensa.

Tilisiirtomuistutus

Jos sinulla on maksamaton tilimaksutilaus edelliseltä kuukaudelta, suorita maksu viipymättä. Maksun perillemenon varmistamiseksi muista ilmoittaa tilausnumerosi ja jäsennumerosi maksun yhteydessä. Tilimaksujen välittämisessä menee 2–5 pankkipäivää. Jotta edellisen kuun tilausten oikeuttamien provisioiden laskemiseen jäisi riittävästi aikaa, maksujen tulee olla tilillämme kuun 3. päivään mennessä, jolloin provisiot saadaan maksatukseen kuun 8. päivänä.

+

Usein kysytyt kysymykset – uudet jäsenet

Onko minun alettava hyvinvointiedustajaksi tai tukkuasiakkaaksi, jotta voin osallistua kampanjaan?

Kyllä. Ehtojen mukaisesti kampanja on tarkoitettu uusille hyvinvointiedustajille ja tukkuasiakkaille.

Mitä eroa on hyvinvointiedustajalla ja tukkuasiakkaalla?

Tukkuasiakkaatovat kiinnostuneita käyttämään doTERRA-tuotteita hyvinvointinsa tukemiseen ja haluavat ostaa tuotteita tukkuhintaan. He voivat myös olla kiinnostuneita ansaitsemaan Loyalty-pisteitä Loyalty Rewards uskollisuuden palkitsemisohjelman (LRP) kautta.

Tukkuasiakkaan edut

 • Tukkuhinnat (-25 %).

 • Mahdollisuus ansaita 10–30 % kokonaisostoista takaisin ILMAISINA tuotepisteinä.

 • Mahdollisuus saada ILMAINEN kuukauden tuote.

 • Kuukausittaista tilausta ei vaadita.


Hyvinvointiedustajat ovat innostuneita doTERRA-tuotteista ja haluavat jakaa niitä muiden kanssa. Heille doTERRA voi olla myös tulonlähde.

Hyvinvointiedustajan edut

 • Tukkuhinnat (-25 %).

 • Mahdollisuus ansaita 10–30 % kokonaisostoista takaisin ILMAISINA tuotepisteinä.

 • Mahdollisuus saada ILMAINEN kuukauden tuote.

 • Mahdollisuus provisioiden ja bonusten ansaitsemiseen.


Mitä minun pitää tehdä osallistuakseni kampanjaan?

Kampanjaan osallistuaksesi liity mukaan hyvinvointiedustajana tai tukkuasiakkaana ja tee tilaus, jonka PV-arvo ylittää vaaditun vähimmäistason.

Mitä tuotteita voin ostaa kerätäkseni kampanjaan vaaditun määrän PV-pisteitä?

Voit ostaa mitä tahansa doTERRA-tuotteita, kunhan ensitilauksesi PV-pisteiden määrä ylittää vaaditun vähimmäisrajan. Tämä koskee myös aloituspakkauksia.

Olen täyttänyt kampanjaehdot. Milloin saan ilmaiset tuotteeni?

Kampanjaehdot täytettyäsi saat ilmaistuotteet ensitilauksesi yhteydessä.

Voinko osallistua kampanjaan aktivoimalla vanhan tilini uudelleen?

Uudelleen aktivointeja EI lasketa mukaan kampanjaan. Uudelleen aktivointi viittaa henkilöön, joka on ollut hyvinvointiedustaja aikaisemmin ja joka haluaa aktivoida tilinsä uudelleen.

Usein kysytyt kysymykset – rekrytoijat

Osallistun kampanjaan rekrytoijana. Mitä minun tulee tehdä täyttääkseni kampanjan ehdot?

50 tuotepistettä saadakseen rekrytoijan tulee rekrytoida uusi jäsen, joka tekee vähintään 100 PV-pisteen arvoisen tilauksen. Rekrytoijan tulee lisäksi tehdä vähintään 100 PV-pisteen arvoinen Loyalty (LRP) tilaus samassa kuussa, jossa rekrytoitu tekee ensitilauksensa.

Esimerkiksi: jos rekrytoit uuden jäsenen lokakuussa, kampanjaan osallistuaksesi sinun tulee tehdä vähintään 100 PV-pisteen arvoinen Loyalty (LRP) tilaus lokakuussa.

Toimin jäsenenä Euroopan ulkopuolella. Voinko rekrytoida uuden jäsenen Euroopasta?

Kyllä. Jos rekrytoimallasi uudella jäsenellä on tili Euroopassa, hän voi osallistua kampanjaan.

Toimin jäsenenä Euroopan ulkopuolella ja olen rekrytoinut uuden jäsenen, jolla on tili Euroopassa. Saanko itselleni kampanjaan kuuluvat tuotep

Et. Euroopan ulkopuolella toimivat jäsenet eivät valitettavasti voi saada kampanjaan kuuluvia tuotepisteitä. Pisteiden saaminen edellyttää Euroopassa olevaa tiliä.

I am a member inside of Europe and I have enrolled a new member outside of Europe. Will I receive the Product Points applicable to this promotion?

No. In order for enrolers to qualify for the 50 points, both account must be part of the Europe Market.

Termit

 • Ensitilaus: uuden hyvinvointiedustajan tai tukkuasiakkaan tekemä ensimmäinen tilaus, joka sisältää joko aloituspakkauksen tai valitut tuotteet sekä rekisteröitymismaksun.
 • PV: henkilökohtainen volyymi (Personal Volume). Jokaiselle tuotteelle on määritetty PV-arvo, joka on usein tuotteen tukkuhinta miinus liikevaihtovero sekä toimitus- ja käsittelymaksut. PV-pisteet eivät ole sama kuin tilauksen hinta.  Yksittäisen tuotteen PV-arvo selviää tuotekuvauksesta.
 • Uudelleen aktivointi: uudelleen aktivoinnilla viitataan henkilöön, joka on ollut hyvinvointiedustaja tai tukkuasiakas, ja joka haluaa aktivoida tilinsä uudelleen.

Säännöt

 • Yhdellä tilauksella voi osallistua vain yhteen kampanjaan; koska tämä on rekrytointikampanja, uusi jäsen voi osallistua siihen vain kerran.
 • Rekrytoija saa itselleen 50 tuotepistettä riippumatta siitä, tekeekö uusi jäsen 100 vai 200 PV-pisteen arvoisen tilauksen.
 • Jos tilauksen arvo palautettujen tilausten tai tuotteiden takia laskee vaaditun PV-pistemäärän alle, sillä ei voi osallistua kampanjaan.   
 • PV-pisteet eivät ole sama kuin tilauksen hinta. Ennen tilauksen tekemistä uuden hyvinvointiedustajan tai tukkuasiakkaan tulee varmistaa, että tilaus täyttää PV-pistevaatimuksen.
 • Tehtyihin ensitilauksiin ei voi tehdä muutoksia eikä niitä voi yhdistää muihin tilauksiin kampanjaan osallistumiseksi.
 • Kampanjassa tuotepisteitä kerryttävien rekrytoijien määrää ei ole rajoitettu.
 • Jotta rekrytoija saisi tuotepisteensä, sekä rekrytoijan että rekrytoidun tilien pitää olla Euroopassa.
 • Kampanja-ajan ulkopuolella tehdyillä ensitilauksilla ei voi osallistua kampanjaan. Tähän sääntöön ei sallita poikkeuksia.
 • Tilisiirtojen on oltava perillä seuraavan kuukauden 10. päivään mennessä, jotta ne voidaan huomioida kampanjassa. Tähän sääntöön ei sallita poikkeuksia.
 • Uudelleen aktivointeja EI lasketa mukaan kampanjaan. Uudelleen aktivointi viittaa henkilöön, joka on ollut hyvinvointiedustaja aikaisemmin ja joka haluaa aktivoida tilinsä uudelleen.
 • Aloituspakkauksella voi osallistua kampanjaan, kunhan pakkauksen arvo on vähintään 100 PV-pistettä.
 • Lokakuussa kampanjaehdot täyttäneiden tuotepisteet lisätään jäsentileille 20.11.2021. Jos olet mielestäsi täyttänyt kampanjaehdot, mutta et ole saanut tuotepisteitä, ole hyvä ja ota yhteyttä jäsenpalveluun viimeistään 30.11.2021. Tämän päivämäärän jälkeen poikkeuksia ei tehdä.
 • Marraskuussa kampanjaehdot täyttäneiden tuotepisteet lisätään jäsentileille 20.12.2021. Jos olet mielestäsi täyttänyt kampanjaehdot, mutta et ole saanut tuotepisteitä, ole hyvä ja ota yhteyttä jäsenpalveluun viimeistään 31.12.2021.. Tämän päivämäärän jälkeen poikkeuksia ei tehdä.

Select Your Continent

Select Your Region

Select Your Location

Select Your Language