Arrangementer og opdateringer - Dansk


BG_Flower_Collection_600x900.jpg

EXKLUSIV! FRA EUROPA TIL EUROPA

Bulgarian Flowers Collection fejrer dyrkningen af Bulgariens dyrebare æteriske olier og er eksklusiv i Europa kun i en begrænset periode først. 

Denne kollektion indeholder Rose Touch, Lavender Touch og Melissa Touch. Den er sourced i Europa og bringer dig tre af de mest værdsatte æteriske olier på verdensplan. Olierne produceres på doTERRAs bulgarske destilleri, Esseterre. I mange år har Bulgarien skabt nogle af verdens førende forsknings-, udviklings- og produktionsfaciliteter til æteriske olier, især omkring Sortehavet, hvor klimaet er ideelt til dyrkning af lavendel og Melissa af ren kvalitet. 

Emballagen til denne kollektion er lige så smuk som selve olierne! Designet af æsken afspejler formen af en blomster, der åbner sig op mod solen med blomsterprint og guldprægede detaljer. Gå ikke glip af disse ædle olier og deres mange fordele, som sælges eksklusivt til Europa i en begrænset periode.

 
Adaptiv_Group__600x900.jpg

dōTERRA ADAPTIV™ (15 ML) OG ADAPTIV™ TOUCH (10 ML)

Når du har brug for en beroligende blanding, er Adaptiv den bedste løsning. Lavendel, magnolia, neroli og sweetgum har beroligende effekter, mens vild appelsin og grøn mynte giver energi og løfter humøret. Copaiba og rosmarin hjælper med at berolige forhøjede følelser. Uanset om du føler dig træt eller urolig, ubeslutsom eller irritabel, er Adaptiv og Adaptiv Touch blandinger, der kan hjælpe krop og sind med at finde balance.
 

 
YarrowPom_Serum_600x900.jpg

YARROW|POM BODY RENEWAL SERUM

Yarrow|Pom Serum til fornyelse af kroppen indeholder mange kraftfulde bioaktive forbindelser og hudbeskyttende proteiner. Den er luksuriøs og silkeagtig. Æterisk olie fra røllike og olie fra koldpresset granatæblefrø fungerer synergistisk for at fremme yngre hud, mens CPTG™ æteriske olier fremmer en positiv, afslappet stemning. Den indeholder Jojoba-olier, solsikke, drue og Argan-olie fra kernen til at give kraftfulde fugtgivende fordele. Derudover kan kaffefrøekstrakt og granatæbleestere hjælpe med at forbedre hudens glans og forbedre hudens udseende for en pulserende hoved-til-tå glød.
 

 
Kids_Collection_600x900.jpg

dōTERRA KID'S COLLECTION – INKLUDERER NU TAMER™

Oplev denne unikke kollektion af æteriske olieblandinger, der er designet med de små i tankerne - inkluderer nu Tamer! 

Som den nyeste tilføjelse til doTERRA Kid's Collection er Tamer Fordøjelse Blanding en nyttig blanding at have ved hånden! Tamer indeholder de unikke fordele fra CPTG-æteriske olier såsom grøn mynte, japansk pebermynte og ingefær i en base af fraktioneret kokosolie fra doTERRA. Sammen hjælper disse olier med at give velbehag efter at have spist et stort måltid. 

 
dT-120417_221_600x900.jpg

PÅMINDELSE OM ELEKTRONISKE OVERFØRSLER

Som et resultat af Det Forenede Kongeriges udgang fra Den Europæiske Union (EU) er vi blevet gjort opmærksomme på medlemmer, der bliver opkrævet ekstra gebyrer for bankoverførsler og SEPA-overførsler. For at undgå eventuelle gebyrer, som du måtte pådrage dig fra din bank, er der en ny EU-baseret konto, som bankoverførsler skal indbetales til. 

Alle medlemmer i EU bør bruge den nye konto til deres betalinger, og medlemmer i Det Forenede Kongerige bør fortsætte betalingerne som normalt ved hjælp af den eksisterende konto i Det Forenede Kongerige.

Hvis du har en ubetalt elektronisk betalingsordre fra sidste måned, så betal venligst med det samme.  For at kunne gennemføre betalingen skal du angive dit ordrenummer og medlems-id i betalingsoplysningerne. Det tager 2–5 hverdage inden elektroniske betalinger modtages. For at have tilstrækkelig tid til at beregne provision for den foregående måneds ordrer skal vi modtage din betaling inden den 3. for at undgå forsinkelser og derefter kunne behandle betalinger inden den 8..  

Hvis vi ikke modtager din betaling inden d. 8. i måneden, vil du ikke modtage kommission på din forrige måneds ordre og din ordre vil blive slettet. Hvis du allerede har betalt din ordre og den ikke er blevet sendt, bedes du kontakte os via e-mail eller telefon inden den 9. i måneden, så vi kan løse eventuelle problemer med din betaling. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We want you to be delighted with our site!

Your feedback about this page is valued and carefully considered.

200 characters remaining