Generelle oppdateringer - Norsk


beyond_900x600.jpg

Beyōnd | dōTERRA Europe Convention 2022

17.–18. juni 2022 | Budapest, Ungarn  

Årets største arrangement nærmer seg. Enten du deltar fysisk eller slår følge via direktestrømming, kan du være en del av Beyond-opplevelsen. Dessuten er det mulig å registrere seg med direktestrømmingsbillett helt frem til 24. juni 2022!  

Convention-billett – direktestrømming: EUR 35  

Hva er inkludert?   

  • Du får tilgang til å se arrangementet på nettet via direktestrømming.  
  • Du får informasjon om Convention Kit så snart den er annonsert.  
  • Du får en GRATIS Ravintsara (5 ml) ved kjøp av billett*.  

* For dem som har kjøpt direktestrømmingsbillett, er den kostnadsfrie Ravintsara (5 ml) kun tilgjengelig i europeiske markeder, og den vil bare bli levert i Europa.  

Hvis du planlegger å delta fysisk på Convention, kan du også bruke lenken ovenfor til å lese alt du trenger å vite før du kommer til Budapest. 

Det vil være mulig å kjøpe direktestrømmingsbilletter etter arrangementet frem til 17.00 BST / 18.00 CEST / 19.00 EEST den 24. juni 2022. Både de som har fysisk billett, og de som har direktestrømmingsbillett, vil kunne se opptakene fra arrangementet frem til 21.59 BST / 22.59 CEST / 23.59 EEST den 27. juni 2022. 

Registrer deg nå

 
Beyond_Summer_2022_900x600.jpg

Beyōnd Summer 2022

1.–31. juli 2022 

Solfylte dager og varmere netter kan bare bety én ting – sommeren er her! Hvorfor ikke gjøre ære på årstiden ved å knytte bånd med andre på et av Beyond Summer 2022-arrangementene? I Conventions ånd ser vi frem til å forlenge reisen med naturen som veileder. Vi holder også virtuelle og fysiske arrangementer avhengig av hvor du bor i Europa.  
 
Finn et arrangement ved hjelp av lenken nedenfor:

Registrer deg nå

 
Beyond-Convention-Instagram-Filters-900x600.jpg

Ny! Instagram-filtre for Beyōnd Convention!

Bruk våre eksklusive Instagram-filtre for Beyond og vis oss dine beste selfier og teambilder!  

  1. Gå til doTERRA Europes Instagram-profil og klikk på filterikonet.  
  2. Finn filteret du liker, og klikk på 'Prøv det'.  

Tagg @doterraeurope i Instagram-historien din under Convention og bruk #doterrabeyond for å få sjansen til å dukke opp på siden vår!! 

InstagramSe video

 
diy-beyond-blend-vid-900x600A.jpg

Lag din egen Beyond-blanding

Beyond handler om å se fremover, få styrke og ha tro på seg selv.  

Vi vil at du skal være spent på det som ligger foran deg, og våge å drømme lenger enn du har gjort tidligere. For å hjelpe deg med det har vi invitert to selvstendige produktkonsulenter, Ioana Marginean (@ioanamarginean.ro) og Maja Cebasek (@maja.cebasek) til å lage en eterisk oljeblanding som fanger alle betydninger av ordet Beyond.  

Se videoen og finn ut hvordan du kan lage blandingen hjemme!  

Se på videodōTERRA Blog

 
online-payments-900x600.jpg

Vi hjelper deg med nettbetalinger

Vi vet at du ønsker å bruke produktene så snart som mulig, så vi har satt sammen en nyttig nettside for å svare på de vanligste spørsmålene om nettbetalinger. Der finner du massevis av informasjon, inkludert nyttige videoer som kan hjelpe deg med å gjennomføre nettbetalingene på enklest mulig måte! 

Nettsiden er tilgjengelig på engelsk, fransk, italiensk, polsk, portugisisk, rumensk, tysk og ungarsk. Videoene er tekstet på 22 språk. 

Mer informasjon

 
dT-120417_221_600x900.jpg

Påminnelse om bankoverføring

For å unngå potensielle gebyrer fra banken når du betaler med bankoverføringer, ber vi deg bruke følgende kontoinformasjon, som du får tilgang til via lenken nedenfor. 

Mer informasjon

 

 

 

 

 

 

 

 

Select Your Continent

Select Your Region

Select Your Location

Select Your Language