Általános híreink - Magyar


beyond_900x600.jpg

Beyōnd | dōTERRA Europe Convention 2022

2022. június 17–18. | Budapest, Magyarország  

Az év legnagyszabásúbb eseménye már csak karnyújtásnyira van! Akár személyesen vesz részt, akár az élő közvetítésen keresztül csatlakozik hozzánk, Ön is részese lehet a Beyond nyújtotta élménynek. Ráadásul még mindig van idő: egészen 2022. június 24-ig jegyet válthat az élő közvetítésre!  

A Convention élő közvetítésére szóló jegy: 35 €  

 

 

Mit tartalmaz a jegyár?   

  • Szerezzen hozzáférést, és nézze online az eseményt élő közvetítésünk jóvoltából.  
  • Értesüljön a Convention Kittel kapcsolatos hírekről, amint közzétesszük őket!  
  • Jegyvásárlása mellé INGYENES ravintsara (5 ml)* olajat adunk.  

* Azok számára, akik az élő közvetítésre váltanak jegyet, az ingyenes ravintsara (5 ml) kizárólag az európai piacon érhető el, és csak Európán belül kerül kiszállításra.  

Ha azt tervezi, hogy személyesen vesz részt a Convention találkozón, akkor a fenti hivatkozásra kattintva minden fontos tudnivalót kideríthet, mielőtt csatlakozna hozzánk Budapesten. 

Az élő közvetítésre szóló jegyek még akár az esemény után is kaphatók lesznek, egészen 2022. június 24-én, londoni idő (BST) szerint 17:00/közép-európai idő (CEST) szerint 18:00/kelet-európai idő (EEST) szerint 19:00 óráig. A személyes részvételre és az élő közvetítésre jegyet váltó résztvevőknek egyaránt módjában áll majd megtekinteni az előadások felvételeit is 2022. június 27-én, londoni idő (BST) szerint 21:59-ig/közép-európai idő (CEST) szerint 22:59-ig/kelet-európai idő (EEST) szerint 23:59-ig. 

Regisztráljon most

 
Beyond_Summer_2022_900x600.jpg

Beyōnd Summer 2022

2022. július 1–31. 

Az egyre több napsütést tartogató nappalok és az egyre melegebb éjszakák csak egyetlen dolgot jelenthetnek – itt a nyár! És mi lehetne szebb módja az új évszak megünneplésének, mint hogy a Beyond Summer 2022 valamely eseménye alkalmából ismét találkozunk, és eltöltünk együtt egy kis időt? Szívünkben a Convention szellemiségével és a természet útmutatásával folytatódik az utazásunk. Virtuális és személyes részvételű eseményeket is tartunk Európa-szerte, régiótól függően.  

Keressen egy eseményt az alábbi linkre kattintva: 

Regisztráljon most

 
Beyond-Convention-Instagram-Filters-900x600.jpg

Újdonság! A Beyōnd Conventionre szóló Instagram-szűrők!

Ossza meg velünk exkluzív Beyond Instagram-szűrőinkkel készített legjobb szelfijeit és csapatfotóit! 

  1. Keresse fel a doTERRA Europe Instagram-profilját, és kattintson a szűrőket jelölő ikonra.  
  2. Keresse meg az Önnek tetsző szűrőt, majd kattintson a „Kipróbálás” gombra.  

A Convention alatt ne felejtse el a @doterraeurope jelölést használni Instagram-történetében, valamint a #doterrabeyond hashtaget, hogy lehetősége legyen feltűnni oldalunkon! 

InstagramVideó megtekintése

 
diy-beyond-blend-vid-900x600A.jpg

Készítse el otthon – Beyond keverék

A Beyond az izgalmakkal teli várakozásról, a cselekvőképesség erősítéséről és az önmagunkba vetett hitről szól.  

Szeretnénk, ha izgatott várakozással gondolna mindarra, amit a jövője tartogat, és nagyratörőbb álmokat merne szőni, mint korábban bármikor. Azért, hogy ehhez mi is hozzájáruljunk, megkértük két Wellness Tanácsadónkat, Ioana Margineant (@ioanamarginean.ro) és Maja Cebaseket (@maja.cebasek), hogy alkossanak meg egy olyan golyós esszenciálisolaj-keveréket, amely magában hordozza a „Beyond” minden elképzelhető jelentését.  

Tekintse meg a videót, hogy megtudja, hogyan készítheti el otthon ezt a keveréket!  

Videó megtekintésedōTERRA Blog

 
online-payments-900x600.jpg

Segítünk az online fizetések lebonyolításában

Tudjuk, hogy szeretné a lehető leghamarabb élvezni a megrendelt termékeket, ezért összeállítottunk egy hasznos weboldalt, hogy megválaszoljuk a leggyakrabban előforduló, online fizetéssel kapcsolatos kérdéseket. Rengeteg információval, köztük hasznos videókkal is szolgálunk, hogy segítsünk online fizetéseit a lehető legzökkenőmentesebbé tenni. 

A weboldal angol, francia, német, magyar, olasz, lengyel, portugál és román nyelven áll rendelkezésre. A videókhoz pedig 22 nyelven választható felirat. 

Bővebb információk

 
dT-120417_221_600x900.jpg

Banki átutalásra felhívó emlékeztető

Az átutalások alkalmával a bankok által esetlegesen felszámítandó díjak elkerülése végett arra szeretnénk kérni, hogy a lenti hivatkozás alatt található számlaadatokat használja.

Bővebb információk

 

 

 

 

 

 

 

 

Select Your Continent

Select Your Region

Select Your Location

Select Your Language