Diamond Summit 2022


Osebni razvoj | Pogovori, ki vas opolnomočijo | Mreženje s ključnimi osebami

Ustvarite spomine na dogodku dōTERRA Europe 2022 Diamond Summit.

Od majhnih ciljev do velikih dosežkov. Proslaviti želimo vas in vaš uspeh na vsakem koraku vaše poti. Ta dogodek predstavlja, kdo ste kot dōTERRA Diamond, in prepoznava temelje, ki ste jih postavili, da svoje podjetje in ekipo zasidrate v strategije, ki ste jih zgradili.

Na popotovanju Diamond Summit 2022 kot bogati priložnosti boste ustvarili nepozabne spomine in trajna prijateljstva. Potem ko boste z drugimi uspešnimi člani skupnosti dōTERRA delili svoje izkušnje in se povezali z njimi, boste z dogodka odšli ponosni na svoj posel, v katerega boste še bolj verjeli.

Potovanje z nami v Italijo

Bogastvo Italije je osupljivo. Tam najdete starodavne ruševine, vrhunske muzeje, čudovite plaže in slikovite razglede, vse polne zgodovine Zaradi geografske lege v južni Evropi in Sredozemlju je država že stoletja dom številnim kulturam in ljudem.

Italy - Coast of Italy
Italy - Colosseum
Italy - Tuscany

 

Ker je v tej čudoviti deželi toliko zanimivih stvari za početi in videti, ni presenečenje, da smo za dogodek izbrali prav njo. Natančna destinacija potovanja bo objavljena bližje času dogodka, zato spremljajte obvestila.

Želimo vam vso srečo pri doseganju vaših ciljev pri kvalifikaciji.

Kako pridobiti ugodnosti
  • Vsi, ki se želijo udeležiti potovanja, morajo enkrat v navedenem kvalifikacijskem obdobju doseči najmanj rang Diamond.
Obdobje za prijave
  • 1. januarja 2022 do 31. julija 2022
Datumi
  • Sreda, 28. september 2022 - četrtek, 29. september 2022
Lokacija
  • Torre Cintola Natural Sea Emotions

 

Select Your Continent

Select Your Region

Select Your Location

Select Your Language