Promoții lunare Nu pierde ofertele și promoțiile incitante pe care doTERRA le are în fiecare lună! Află mai multe

Promoții lunare

Detaliile promoției

Fii la curent cu noile produse și noi modalități creative și distractive de a le folosi și integra în rutina ta zilnică. Cu ofertele lunare doTERRA, poți beneficia de produse GRATUITE și reduceri de neratat!

Termeni

Dacă ai nevoie de ajutor sau vrei să ne întrebi ceva despre promoții, te rugăm să îi contactezi pe colegii noștri de la Serviciul clienți, la numărul de telefon +4 031 630 36 96 sau la adresa de email romania@doterra.com.


Helichrysum  Helichrysum italicum

Articol: 60203819
Cantitate: 5 mL
PV: 94
 
Prețuri cu TVA inclus
Preț cu amănuntul: 119,00 €
Preț de membru: 89,25 €
 
Fără TVA
Preț cu amănuntul: 100,00 €
Preț de membru: 75,00 €



Descriere

Uleiul de helichrysum are un parfum dulce de miere și proprietăți de regenerare și reînnoire a pielii.  Supranumit și „floarea veșnică” sau „floarea nemuritoare”, helichrysumul este utilizat frecvent în compoziția produselor cosmetice, datorită proprietăților sale de reîntinerire a aspectului pielii. Helichrysumul a fost utilizat ca plantă medicinală încă din Grecia antică, iar uleiul său este foarte prețuit și căutat, datorită numeroaselor sale beneficii. Helichrysumul poate contribui la atenuarea petelor și coșurilor și la obținerea unui ten luminos.

Utilizări

  • Aplică-l local pe piele pentru a reduce apariția petelor și a imperfecțiunilor pielii care se prezintă în mod firesc odată cu trecerea timpului.
  • Aplică-l pe ten ca bază înainte de aplicarea produselor de frumusețe, pentru a te bucura de un ten luminos.
  • Combină-l cu Ulei de cocos fracționat și aplică-l local, pentru un efect de calmare a pielii după o zi petrecută la soare.
  • Masează-l pe piele pentru o senzație calmantă și o aromă plăcută.

Indicații de utilizare

Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru utilizarea ca parfum, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș. Doar pentru uz extern.

Precauții

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Solicită sfatul medicului dacă ești gravidă sau sub tratament. A se evita contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

Beneficii primare

  • Sprijină aspectul curat al tenului, datorită proprietăților de reînnoire și regenerare.
  • Conceput pentru îmbunătățirea aspectului și texturii generale ale pielii, contribuind la reducerea apariției petelor.
  • Utilizat ca ingredient-cheie în produsele cosmetice, pentru senzația de reîntinerire pe care o dăruiește.
  • Asigură un parfum intens, dulce ca mierea, care induce o senzație de calm când este aplicat local

Alege continentul

Alege regiunea

Alege localizarea

Alege limba