dōTERRA Europe Convention 2022


Mulțumim celor care ne-au însoțit la Beyōnd | dōTERRA Europe Convention 2022! Cele mai bune momente și conținutul înregistrat sunt acum disponibile pentru a te bucura de ele.

Vezi cele mai bune momente de la Beyōnd în videoclipul de mai jos și explorează câteva dintre amintirile care, sperăm noi, vor rămâne pentru totdeauna!

 

Accesarea conținutului înregistrat

Fie că ai pierdut o zi de eveniment, fie că vrei să te bucuri din nou de experiența Beyōnd, ai destul timp la dispoziție să vezi (iar și iar) momente importante din cadrul evenimentului.

Dacă ai ratat evenimentul, încă mai poți cumpăra bilete până la data de 24 iunie 2022 ora 17:00 BST/ 18:00 CEST/ 19:00 EEST, pentru a accesa conținutul înregistrat Beyōnd. 

Înregistrează-te acum

Pur și simplu click pe link-ul de mai jos și conectează-te folosind adresa de email pe care ai folosit-o când ai cumpărat biletul și mergi la secțiunea Agenda de pe site-ul web. Aici vei găsi înregistrările sesiunilor din ambele zile sau poți selecta ce zi anume vrei să revezi.

Vezi acum

Atât cei cu bilete în direct, cât și cei cu bilete live-stream pot accesa conținutul înregistrat până la data de 27 iunie 2022, ora 21:59 BST/ 22:59 CEST/ 23:59 EEST.

 

Europe Convention 2023

E oficial, Europe Convention 2023 va fi găzduit în însorita capitală a Portugaliei, Lisabona!

Avem plăcerea de a te invita în unul dintre cele mai pline de viață orașe din Europa, cu o bogată arhitectură și tradiție. Vezi videoclipul de mai jos și pregătește-te de o nouă și frumoasă aventură europeană.

Alege continentul

Alege regiunea

Alege localizarea

Alege limba