Algemene updates


beyond_900x600.jpg

Beyōnd | dōTERRA Europe Convention 2022

17-18 juni 2022 | Boedapest, Hongarije  

Het is bijna tijd voor ons grootste evenement van het jaar. Of je het evenement nu live bijwoont of ons volgt via live-stream, je kunt deel uitmaken van de Beyond-ervaring. En er is nog tijd om te registreren voor een live-stream ticket tot 24 juni 2022!  

Convention-ticket: livestream: € 35  

Wat is inbegrepen   

  • Toegang om het evenement via een livestream online te bekijken.  
  • Kom meer te weten over de Convention Kit zodra die wordt aangekondigd.  
  • Een GRATIS Ravintsara (5 ml)* bij aankoop van je ticket.  

* Voor live-stream tickethouders is de gratis Ravintsara (5 ml) uitsluitend verkrijgbaar voor markten in Europa en zal alleen binnen Europa worden geleverd.  

Als je van plan bent om de Convention fysiek bij te wonen kun je ook de bovenstaande link gebruiken om alles te weten te komen over wat je moet weten voordat je ons in Boedapest vergezelt. 

Live-stream tickets kunnen na afloop van het evenement nog worden gekocht tot 17:00 BST/ 18:00 CEST/ 19:00 EEST op 24 juni 2022. Houders van zowel live als live-stream tickets kunnen de opgenomen sessies bekijken tot 21:59 BST/ 22:59 CEST/ 23:59 EEST op 27 juni 2022. 

Registreer nu

 
Beyond_Summer_2022_900x600.jpg

Beyōnd Summer 2022

1-31 juli 2022 

Zonovergoten dagen en warmere nachten kunnen maar één ding betekenen - de zomer is overal om ons heen! Hoe kunnen we dit seizoen beter eren dan door opnieuw met elkaar in contact te komen op een van onze Beyond Summer 2022 evenementen? Met het gevoel van de Convention in ons hart kunnen we kijken hoe we onze reis verder kunnen uitbreiden met de natuur als onze gids. We organiseren ook virtuele en live evenementen afhankelijk van je regio in Europa.  

Zoek een evenement via de link hieronder: 

Registreer nu

 
Beyond-Convention-Instagram-Filters-900x600.jpg

Nieuw! Beyōnd Convention Instagram-filters!

Laat ons je beste selfies en teamfoto's zien met onze exclusieve Beyond Instagram-filters! 

  1. Ga naar het Instagram-profiel van doTERRA Europe en klik op het pictogram filters.  
  2. Zoek de filter die je bevalt en klik op 'Probeer het'.  

Zorg ervoor dat je tijdens de Convention @doterraeurope tagt in je Instagram Story en gebruik #doterrabeyond om kans te maken op een vermelding op onze pagina!! 

InstagramVideo bekijken

 
diy-beyond-blend-vid-900x600A.jpg

DIY - Beyond Blend

Beyond gaat over vooruitkijken, empowerment en zelfvertrouwen.  

Wij willen dat je je enthousiast voelt over wat in het verschiet ligt en verder durft te dromen dan je ooit hebt gedaan. Om je daarbij te helpen hebben we twee Wellness Advocates uitgenodigd, Ioana Marginean (@ioanamarginean.ro) en Maja Cebasek (@maja.cebasek) om een rollerblend met essentiële olie te creëren die alle betekenissen omvat die "Beyond" kan hebben.  

Bekijk de video om te ontdekken hoe je deze blend thuis kunt maken!  

Bekijk video dōTERRA Blog

 
online-payments-900x600.jpg

Hulp bij je online betalingen

We weten dat je zo snel mogelijk van je producten wilt genieten, dus hebben we een handige webpagina samengesteld om de meest voorkomende online betalingsvragen te beantwoorden. Je vindt er heel wat informatie, waaronder enkele nuttige video's om je online betalingen zo vlot mogelijk te laten verlopen! 

De webpagina is beschikbaar in het Engels, Frans, Duits, Hongaars, Italiaans, Pools, Portugees en Roemeens. De video's zijn beschikbaar met ondertitels in 22 talen. 

Meer informatie

 
dT-120417_221_600x900.jpg

Herinnering Bankoverschrijvingen 

Om mogelijke kosten van je bank te vermijden bij betalingen via overschrijving, vragen wij je de volgende rekeninginformatie te gebruiken die je vindt in de onderstaande link. 

Meer informatie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Selecteer uw continent

Selecteer uw regio

Selecteer uw locatie

Selecteer uw taal