Vi presenterer den nye dōTERRA Amavi™ Gift Set


amavi_touch_10ml_600x900.jpg

dōTERRA Amavi™ Touch

Denne unike blandingen består av eteriske oljer fra Buddha-tre, balsamgran, sort pepper-frukt, Hinoki og patchouli. Buddha-treolje kan for tiden bare finnes i dōTERRA Amavi-blandingen, og er den eneste måten å oppleve den unike aromaen av Buddha-treolje fra dōTERRA. Den jordende aromaen av Amavi arbeider synergistisk med hvert individs kjemi for å berolige, løfte og fokusere sinnet. Svart pepper-innholdet i Amavi Touch kan hjelpe til med å roe ned nervene eller følelser av engstelse.
 
Blandingen er også laget for å berolige irritert hud, og hjelpe med et sunt utseende. Treoljene hjelper spesifikt med å berolige og lindre, og urtene sørger for å fremme et ungdommelig utseende.
 

 
Amavi_AfterShave_600x900.jpg

dōTERRA Amavi™ After Shave Lotion

dōTERRA Amavi™ After Shave Lotion er lindrende og beroligende for huden. Den går ut over hva du forventer fra en typisk aftershave, gir intens hydrering, og reduserer synlige skavanker for en jevn ansiktsfarge. En ekstra bonus er at den også fremmer en strammere og mer ungdommelig hud. Den hjelper med å redusere for tidlige aldringstegn, og reduserer synligheten av rynker.
 
I likhet med Touch-blandingen, er de eteriske oljene i After Shave Lotion Buddha-treolje, tetreolje, balsamgran, peppermynteolje og Litsea Cubeba-fruktolje. Formelen er lett og ikke oljete, og absorberes raskt inn i huden. Den er utmerket for bruk hver morgen etter barbering, og om kvelden før det er sengetid.

 
amavi_bath_bar_600x900.jpg

Onyx Balance Bath Bar

Denne badesåpen ser rå og håndlaget ut, og inneholder den alltid populære dōTERRA Balance™-blandingen. Onyx Balance Bath Bar er en afrikansk svart såpe, laget av planteingredienser med naturlig E-vitamin. Den har en unik kombinasjon av shea-nøttsmør, kokosnøttolje og palmekjerneolje.

Der noen badesåper kan tørke ut huden, vil de fuktgivende ingrediensene i Onyx Balance Bath Bar friske opp hele kroppen i en dyptrensende opplevelse. Utenfor dusjen er såpen også ideell for bruk til barbering.

 

We want you to be delighted with our site!

Your feedback about this page is valued and carefully considered.

200 characters remaining