Celebrate dōTERRA Holiday Gift Guide 2019


holiday_cheer_set_900x600.jpg

Holiday Cheer Set (Høytidssett)

Pakk inn varmen denne vinteren, med det komfortable og koselige Holiday Cheer Set (Høytidssett). Dette gavesettet vil bli en favoritt, med vinterklassikere som holder dine kjære varme gjennom skarp morgenkulde og kjølige kvelder. Denne tredelte trioen i bomull kommer i «pepperkake»-farge, og inkluderer skjerf, lue og sokker, brodert med ordet «Cheer». Dette settet inkluderer en 10 ml flaske med dōTERRA Cheer™ Touch Oppløftende blanding, og kommer til å spre høytidsfølelsen med aromaer fra Villappelsin, Nellik-knopp, Muskatkjerne og Kanelbark.
 
Inkluderer skjerf med frynser, lue med dusk, totonede sokker og dōTERRA Cheer™ Touch (10 ml)
 
SKU 60211803

 
Balance_Slipper_Duo_SO_600x900.jpg

Balance Slipper Duo (Balance-sandaler Duo)

Ut med det gamle, og inn med det nye. Dette er det perfekte tidspunktet for å gi dine kjære nye, komfortable nødvendigheter. Hold tærne varme med dempede, nålestripede tøfler, som har semskede såler med ekstra støtte og komfort. Sammen med dōTERRA Balance™ Avbalanserende blanding, kommer denne gaven med følelser av ro og fred, for å minne brukeren på å holde seg på bakken både i høytiden og ellers. Dette settet er innsatt med Gran, Ho-tre, Frankincense og Romersk kamille, og er den ideelle måten for dine kjære å holde seg på føttene.
 
Inkluderer ett par med unisex-sandaler, Balance™ Avbalanserende blanding (15 ml)
 

 
lavender_soap_mould_900x600.jpg

Lavender Soap Mould (Lavendel-såpeform)

Ingenting sier «hjemmelaget» som såper produsert med de fineste eteriske oljene. Den gjenbrukbare og brukervennlige silikonformen tar «gjør det selv» til neste nivå. Noen få, enkle ingredienser og noen dråper med eterisk olje av Lavendel, gjør hverdagsvasken til en beroligende og avslappende opplevelse.
 
Inkluderer lavendelsåpeform og Lavendel (15 ml)
 
SKU 60211807

 
dry_brush_vanity_trio_900x600.jpg

Dry Brush Vanity Trio (Tørr børste, Vanity Trio)

Bruk av tørre børster er en favoritt innen skjønnhetsbransjen på grunn av de mange fordelene, og nå settes favorittoljene til doTERRA Executive Founder Emily Wright sammen med tørrbørsten for å hjelpe deg med dyp eksfoliering. De feststemte aromaene fra treaktige Arborvitae, citrusfylte Grapefrukt og den søte infusjonen av Ylang Ylang kommer sammen, og du kan børste deg vei til fastere, næringsriktig hud.
 
Inkluderer brett av bambus til den tørre børsten, Arborvitae (5 ml), Grapefrukt (15 ml) og Ylang Ylang (15 ml)
Brettdimensjoner: 40,6 x 20,3 x 4 cm
 
SKU 60211845

 
at_home_beauty_box_900x600.jpg

At Home Beauty Box (Hjemme-skjønnhetsboks)

Gi glødende hud i gave denne høytiden, med At Home Beauty Box (Hjemme-skjønnhetsboks) med fire deler. Pakken er fullstappet med fordeler, med fuktighetsgivende krem som blir et grunnlag for fuktighet mot kulden, og den fraksjonerte kokosnøttoljen er en base for blanding av oljen du liker best. Skap en topisk følelse for huden med den sjarmerende blandebollen og skjeen, og lagre blandingen i den stilige produktkrukken. Med dette flotte settet kan hvem som helst bli en mester på skjønnhetspleie hjemme, med kraften fra eteriske oljer.

Inkluderer fuktighetsgivende krem, fraksjonert kokosnøttolje, produktkrukke, blandebolle og skje

SKU 60209056

 
bamboo_oil_cabinet_900x600.jpg

Bamboo Oil Cabinet (Bambus oljeskap)

Bamboo Oil Cabinet (Bambus oljeskap) er et must denne høytiden, for å oppbevare den voksende samlingen din av eteriske oljer fra dōTERRA. Skapet er utstyrt med fire skuffer og brett som kan trekkes ned, og er designet for å ha plass til totalt 36 flasker og rollons! Det moderne designet i bambus gjør at skapet passer i hvilket som helst rom i hjemmet ditt, og er et stilig tilbehør for sikker lagring av de eteriske oljene.
 
Inkluderer oljeskap av bambus: Dimensjoner: 30 x 14 x 26 cm; Vekt: 2,40 kg
Ha plass til 5, 10 og 15 ml flasker.
 
SKU 60209095
 

 
Lava_Rock_Diffuser_Set_600x900.jpg

Lava Rock Diffuser Set

Gi hjemmet ditt et moderne preg med Lava Rock Diffuser Set. Lavasteinene er allsidige ornamenter, laget av betong og vulkanske bergarter. De tar seg godt ut på skrivebordet og glir rett inn på badet. De gir omgivelsene et løft med de tiltalende duftene fra de essensielle CPTG™-oljene.
 
Inkluderer to lavasteinduftspredere.

SKU 60209772

 
Lumo_Holiday_Set_600x900.jpg

Lumo™ Holiday Set

Lumo™ er en spesialdesignet, naturinspirert, ultrasonisk duftspreder som transformerer ethvert rom til et oppløftende miljø. Lumo har et uttak som kan tilpasses, og syv lyse fargealternativer som er designet for å stå i stil med basen av lønnetre. Med en kjøretid på 2 til 5 timer kontinuerlig eller 10 timer periodisk, kan du bruke Lumo til å spre den beroligende effekten av dōTERRA Serenity™ beroligende blanding før du legger deg, slik at din kjære kan koble ut og slappe av – det enhver trenger i julehøytiden.
 
Inkluderer en Lumo™-duftspreder og dōTERRA Serenity™ beroligende blanding (15 ml)

SKU 60211846 EU/60211847 UK

 

 
Botanical_Travel_Case_SO_600x900.jpg

Botanical Travel Case

Reiseetuiet er designet med et botanisk trykk og inneholder 16 oljer, der størrelsene varierer fra 5 til 15 ml, inkludert deodoranter. Den sentrale glidelåsfunksjonen avdekker en romslig innside, som gjør at brukeren enkelt kan organisere og få tilgang til oljer. Botanical Travel Case har en monokromatisk overflate i moderne design, og gjør det mulig for venner og familie å reise fra ett reisemål til et annet med et komplett sett av essensielle oljer.
 
Inkluderer en botanical travel case

SKU 60209792

 
Nepalese_Dryer_Balls_600x900.jpg

Nepalese Dryer Balls

Høytiden minner oss om å være takknemlige for det vi har. Ingenting fremhever vår takknemlighet mer enn hjertevarmende historier, som for eksempel den om de fantastiske kvinnene som lager Napalese Dryer Balls. I Nepal-regionen, der Krypberglyngoljen høstes, lager en gruppe kvinner i Raksha Shelter våre håndlagde tørkeballer av ull. Disse kvinnene er reddet fra utnyttelse og har nå et arbeidssamarbeid med dōTERRA, slik at de kan gjenoppbygge livene sine. Våre Dryer Balls er Fair Trade, organiske og uten kjemikalier og fargestoffer. Den medfølgende løpesnorposen, laget av 100 % bomull, er også håndlaget av kvinnene i Raksha Shelter i Nepal.
 
 
 
 
Gjennom dōTERRA Cō-Impact Sourcing™-initiativet kan disse kvinnene nå gi økonomisk sikkerhet til seg selv og familiene sine, og fortsette på veien mot helbredelse. Ved å kjøpe Napalese Dryer Ball Set kan du bidra til å øke økonomiske muligheter i Nepals vanskeligstilte regioner, og eie en meningsfylt påminnelse om den positive effekten av essensielle oljer fra etiske kilder. 

SKU 60209950

 

 
Holiday_Joy_600x900.jpg

Holiday Joy

Ta deg selv tilbake til en enklere tid med de tradisjonelle høytidsduftene Wild Orange, Nutmeg, Pine, Cassia, Cinnamon Bark og Vanilla. Fyll hjemmet ditt med minner idet du pirrer sansene dine med sesongens innbydende dufter, som omfavner alle som samles, med varmen fra høytiden.
 
SKU 60204711

 
BREVI_DIFFUSER_DUO_SO_600x900.jpg

Brevi Diffuser Duo

Med den ultrasoniske teknologien og sine mange lysinnstillinger transformerer Brevi Diffuser ethvert rom sammen med den festlige favoritten Holiday Peace fredfylt høytidsblanding. Brevis sirkeldesign er smart og moderne og spre dufter i et rom på opptil 25 m². Holiday Peace er fylt med Sibirel-, Douglas- og Himalayagran og duften av Grapefrukt, Frankincense og Vetiver, og hjelper deg med å finne roen i julehøytiden.
 
Inkluderer Brevi Diffuser, Holiday Peace (15 ml). Velg mellom britisk/europeisk støpsel

 
Holiday_Trio_600x900.jpg

Holiday Trio

Det hetes at alle gode ting er tre, og Holiday Trio er intet unntak! Med Holiday Trio får du det ultimate innholdet til julestrømpen, med tre av dine favorittoljer som våre nyeste Touch-deodoranter! Gi næring til en glødende, ungdommelig hud i den skarpe vintervinden, med Helichrysum Touch. Behold bakkekontakten gjennom julerushet, med de beroligende egenskapene til Balance, og påfør Serenity Touch under føttene etter en lang dag, slik at du kan koble av før du legger deg. Dine kjære får oppleve fordelene med essensielle oljer uansett hvilke høytidseventyr som venter dem!

Inkluderer dōTERRA Balance™ Touch (10 ml); dōTERRA Serenity™ Touch (10 ml); dōTERRA Helichrysum Touch™ (10 ml)

 

SKU 60210430

 
Holiday_Peace_Hand_Soap_600x900.jpg

Holiday Peace Hand Soap

Holiday Peace Hand Soap, fylt med festlige toner av Frankincense, Vetiver, Grapefrukt og tre typer gran, blir en klar favoritt fra første vask. Den fuktighetsgivende håndsåpen er et skånsomt, sunt alternativ til sterke såper som kan tørke ut og irritere sensitiv hud. Den nye og forbedrede pumpefunksjonen transformerer flytende såpe til skum og pumper ut en rikholdig mengde til innsåping av hendene. Berik livet til dine nærmeste, med duften av Holiday Peace Hand Soap – Det skal ikke så mye til. 
 
Inkluderer en Holiday Peace-håndsåpedispenser og såpe (250 ml) 

SKU 60210681

 
Petal2_600x900.jpg

Petal 2.0

Med ultralette duftskyer med en rekkevidde på opp til 30 kvadratmeter, sikrer Petal 2.0 at du får mest mulig ut av duftspredningen til CPTG Certified Pure Tested Grade™-oljene. Petal forbedrer levetiden til oljene med duftsprederinnstillinger på 2 og 6 timer kontinuerlig, og 12 timer periodisk, inkludert muligheten til å ha nattlysfunksjonen på eller av. Enten det er en gave til en av dine nærmeste eller en oppmuntring til deg selv, er Petal moderne og kompakt og gir deg fullstendig kontroll over hvordan du sprer duftoljene i hjemmet ditt.

Inkluderer en Petal 2.0
SKU EU 60209211/UK 60209214

 
Round_Case_SO_600x900.jpg

Oil Travel Case (Reiseveske for oljer)

Hvis du kjenner noen som ikke klarer seg uten oljer når de skal reise, er Oil Travel Case akkurat det de trenger. Reiseetuiet er kompakt og lett og har et robust, komfortabelt håndtak. Det sylindriske etuiet er designet med knepplås for enkel tilgang, og har et forsterket innlegg med håndtak, som kan fjernes. Etuiet er tilgjengelig i svart, og dine kjære kan nyte de essensielle oljene uansett hvilke reisemål julehøytiden måtte bringe.
 
Inkluderer et reiseetui til oljene: Mål: 8,2 x 14,7 x 46,7 cm
SKU 60209068
 

We want you to be delighted with our site!

Your feedback about this page is valued and carefully considered.

200 characters remaining