Spesialtilbud


Volo_V2_600x900.jpg

VOLO™ DIFFUSER - TIDSBEGRENSET TILBUD

Den vakre doTERRA Volo Ultrasonic Diffuser er tilgjengelig i onyks- og marmorutførelse, perfekt for alle rom i hjemmet eller på kontoret. Volo har en håndlaget steintopp i polyresin med et stilig diamantmønster og valgfrie lysinnstillinger: lysfri, varm og lysegult. Denne unike sprederen kan tilpasse effekten med flere tidsinnstillinger – slik at du kan tilpasse frigjøringen av eteriske oljer av CPTG-kvalitet.

Tidsbegrenset tilbud. Så langt lageret rekker.
 

 
Herbal_Teas_New_600x900.jpg

TIDSBEGRENSET TILBUD – KOLLEKSJON MED URTETE

Disse unike teblandingene med løse blader inneholder utvalgte eteriske oljer som gir ekstra fordeler. Settet omfatter doTERRAs teblandinger Citrus Fusion og Herbal Fusion, to dekorative tebokser og en tesil. Herbal Fusion Tea er tilført den eteriske oljen Bergamot med et streif av sitrus, kamille og roseblader, mens Citrus Fusion Tea er tilført de eteriske oljene Lemon og Wild Orange og ingefær og hyllebær. Alle oljene har CPTG-kvalitet. Silen lar deg brygge te på løse blader uten søl.

Tilgjengelig så lenge lageret rekker. LTO-produkter kan ikke lagres i en LRP-mal.

 
BG_Flower_Collection_600x900.jpg

EKSKLUSIVT! FRA EUROPA, FOR EUROPA

Med Bulgarian Flowers Collection feirer vi Bulgarias anerkjente eteriske oljer – kolleksjonen tilbys eksklusivt i Europa i en begrenset periode. 

Kolleksjonen, som inneholder Rose Touch, Lavender Touch og Melissa Touch, er laget av råvarer fra Europa og gir deg tre av verdens mest populære eteriske oljer. Oljene er produsert i doTERRAs bulgarske destilleri, Esseterre. Bulgaria har i mange år stått for noe av det ypperste når det gjelder forskning på og utvikling av eteriske oljer, særlig rundt Svartehavet der klimaet er ideelt for å dyrke lavendel og sitronmelisse. 

Oljene er pakket i emballasje som er like vakker som oljene selv! Esken har blomstertrykk og gullpregede detaljer og er formet som en blomst som åpner seg mot solen. Gå ikke glipp av disse utsøkte oljene og de mange gode egenskapene – tilbudet, som er eksklusivt for Europa, er tidsbegrenset.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Select Your Continent

Select Your Region

Select Your Location

Select Your Language