Különleges ajánlatok


Citrus_Bloom_Kit_600x900.jpg

CITRUS BLOOM™ COLLECTION

A Citrus Bloom Collection termékeivel tetőtől talpig fenséges kényeztető ápolásban lehet része. A Citrus Bloom egymáshoz tökéletesen illeszkedő esszenciális olajok keveréke, amelyet a különböző citrushéjak üdítő aromájának és a frissen vágott virágok illatának egymásra épülő elegye alkot. A CPTG™ minősítésű vadnarancs és grépfrút esszenciális olajok napsütést idéző, frissítő aromás jegyekkel, míg a levendula, a római kamilla és a magnólia lágy, édeskés felhanggal gazdagítja a keverék jellegzetes aromáját.

Citrus Bloom tusfürdő
Ez az esszenciális olajokkal gazdagított tusfürdő táplálva tisztít, miközben minden használat alkalmával aromatikus élményt is nyújt. 

Citrus Bloom kéz- és testápoló krém
A könnyű és kellemes aromájú kéz- és testápoló krém használatával bőre sima és életteli lesz. 

Citrus Bloom kézmosó
A dekoratív adagolóhoz egy 473 ml-es kézmosó is tartozik, amelytől kezei frissen és tisztán illatoznak majd.

Citrus Bloom dezodor
Egy frissítő dezodor, amely ideális a mindennapi használatra, hogy önbizalma egész napon át tartson.

 
Volo_V2_600x900.jpg

VOLO™ PÁROLOGTATÓ - KORLÁTOZOTT IDŐRE SZÓLÓ AJÁNLAT

A gyönyörű doTERRA Volo ultrahangos párologtató ónix- és márványbevonattal kapható, és az otthon vagy az iroda bármely helyiségében tökéletesen mutat. A Volo kézzel, műgyantából készült kőteteje stílusos gyémántmintával rendelkezik, és választható fénybeállításokat kínál: fény nélküli működést, meleg és élénksárga fényt. Ez az egyedi párologtató továbbá testreszabható páramennyiséget bocsát ki többféle időzítéssel – így Ön személyre szabhatja, hogyan kerüljenek a levegőbe a CPTG Certified Pure Tested Grade™ esszenciális olajok.

Korlátozott időre szóló ajánlat. A készlet erejéig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Select Your Continent

Select Your Region

Select Your Location

Select Your Language