Månatliga erbjudanden - Svenska


frankincense-900x600.jpg

Frankincense på köpet - 200 PV-kampanjen förlängs

Vi förlänger vår 200 PV-kampanj till den 15 januari 2022 för att ge dig en ny chans att få Frankincense (15 ml) PÅ KÖPET. Missa inte denna fantastiska chans att uppleva de fenomenala fördelar som en av våra mest prisade och dyrbara oljor erbjuder. 

Så här kvalificerar du: 
Gör en beställning på 200 PV eller mer senast den 15 januari 2022 och få en Frankincense (15 ml) PÅ KÖPET. 

Tillgänglig under kampanjperioden, så länge lagret räcker. Klicka på länken nedan för mer information, vanliga frågor och svar, regler och termer. 

 
100-promo-LLV-900x600.jpg

”Välbefinnande genom hela livet” - 100-100-LLV-värvningskampanj

Med vår nya 100-100-Lifelong Vitality (LLV)-värvningskampanj kan nya medlemmar enkelt bli en del av dōTERRA och påbörja en resa mot välbefinnande genom hela livet. Följ stegen nedan för att kvalificera dig för kampanjen, och få sedan ett LLV-paket på köpet!  
 
Så här kvalificerar du: 
1.    Enrolla som ny dōTERRA Wellness Advocate eller Wholesale Customer och lägg in en enrollningsbeställning på minst 100 PV mellan den 1 och 31 januari 2022.  
 
OCH 
 
2.    Lägg in en LRP-beställning på minst 100 PV mellan den 1 och 28 februari 2022.  
 
När du har följt steg ett och två får du ett dōTERRA Lifelong Vitality Pack™ PÅ KÖPET med din LRP--beställning för februari!  
 
Endast nya medlemmar kvalificerar för kampanjen. 

Information finns härProduktinformation

 
lemon-eucalyptus-900x600.jpg

Månadens produkt – Lemon Eucalyptus (15 ml)

Vill du förbättra din hudvårdsrutin? Testa Lemon Eucalyptus som stöttar och hjälper till att rena huden. 

Oavsett vilken hudvårdsrutin du följer är Lemon Eucalyptus ett snabbt och enkelt tillskott som kan ge dig fördelar. Tillsätt en till två droppar i din ansiktsrengöring för att främja en hud med ett friskt utseende. Den har många utvärtes fördelar och en upplyftande, uppfriskande doft när den appliceras utvärtes på huden. Därmed är den det perfekta komplementet vid en lugnande massage. Ha Lemon Eucalyptus till hands när du behöver en upplivande boost. 

Tips för användning  
Applicera en till två droppar i handflatan och gnugga händerna mot varandra för att lyfta humöret och göra dagen lite bättre. 

Månadens produkt PÅ KÖPET när du gör en lojalitetsbeställning på totalt 125 PV eller mer, som behandlas senast den 15 januari 2022.  

ProduktinformationVisa video

 
Neroli-Touch-900x600.jpg

10 % rabatt – Neroli Touch (10 ml)

dōTERRA Neroli Touch är en mycket uppskattad citrusolja. Den kombinerar ren essentiell Neroliolja med Fractionated Coconut Oil i en praktisk roll-on-flaska. 

Neroli kommer från pomeransträdets blommor och har en söt, fräsch och blommig doft. Intressant nog kommer två andra citrusoljor från samma träd – Petitgrain från bladen och kvistarna och Bitter Orange från apelsinens skal. Även om andra oljor kommer från samma källa förblir Neroli en sällsynthet bland citrusoljorna. Neroli Touch kan användas för att lindra huden och minska utseendet på blemmor.  Neroli är också känt för att stimulera till avkoppling och lyfta humöret. 

Tips för användning
Applicera under dagen för att lyfta humöret och njuta av den söta citrusdoften.

Rabatten på 10 % återspeglas i priset som visas. Rabatten kan inte utnyttjas vid inlösen av poäng. 

ProduktinformationHandla nu

 

 

 

Select Your Continent

Select Your Region

Select Your Location

Select Your Language