Kampanjer & produkter


litsea-and-manuka-touch-900x600.jpg

200 PV-kampanj

Välkommen till en ny månad! I juni blir dagarna ännu lite längre och ljusare, och under denna härliga månad har vi en speciell PV-kampanj med två sällsynta dōTERRA-oljor. Få en av varje produkt i vårt tidsbegränsade erbjudande (LTO) när du lägger in en beställning på minst 200 PV senast den 30 juni 2022.  

Så kvalificerar du dig: 
Lägg in en beställning på 200 PV eller mer från den 1 till den 30 juni 2022, så får du en av varje produkt PÅ KÖPET: 

  • Litsea (15 ml) 
  • Manuka Touch (10 ml) 

Klicka på länken nedan för mer information, vanliga frågor och svar, regler och termer.  

Tillgängliga under kampanjperioden eller så länge lagret räcker.  

 
move_diffuser_citrus_spring_900x600.jpg

dōTERRA Move™ Diffuser & Citrus Spring (15 ml)

Två produkter som är exklusiva för Europa, nu som en fantastisk duo. 

Fira vårens essens när som helst och var som helst med denna produktduo i form av ett tidsbegränsat erbjudande. Det innehåller Citrus Spring, en olja som är exklusiv för Europa och som bara finns i denna duo! 

Den portabla och kompakta doftspridaren dōTERRA Move har utvecklats för att följa med dig vart du än beger dig och inspirera dig med naturfyllda stunder under hela dagen. Tillsammans med oljeblandningen Citrus Spring, som är exklusiv för Europa, inspireras du av vårens dofter med hjälp av denna duo. 

Endast tillgängligt så länge lagret räcker. Tidsbegränsat erbjudande. Max 2 per beställning. 

dōTERRA Move™ DiffuserCitrus Spring (15 ml) Titta på videoHandla nu

 
cuisine-blends-collection-900x600.jpg

dōTERRA™ Cuisine Blends Cooking Collection

Detta tidsbegränsade erbjudande innehåller tre blandningar som sprudlar av smaker från ett unikt urval av essentiella CPTG-oljor. dōTERRA Cuisine Blends kommer garanterat att bli ingrediensen som står ut under nästa familjemiddag, i din favoriträtt eller vid nästa trädgårdsfest! 

Italian Cuisine Blend (15 ml) 
Den italienska blandningen är perfekt för kött, pasta eller salladsdressing.  

Mexican Cuisine Blend (15 ml) 
Krydda fajitas, tacos, burritos eller nachos med den mexikanska blandningen.  

Tropical Cuisine Blend (15 ml) 
Använd den tropiska blandningen till färska skaldjur, desserter eller smoothierecept.  

Endast tillgängligt så länge lagret räcker. Tidsbegränsat erbjudande.  

Italian Cuisine Blend (15 ml)Mexican Cuisine Blend (15 ml)Tropical Cuisine Blend (15 ml)Handla nu

 
citrus_bliss_900x600.jpg

Köp en, ge bort en

dōTERRA fortsätter att skänka paket med personlig hudvård till ukrainska flyktingar, och du kan delta i vår kampanj ”Köp en, ge bort en” när du lägger till en Citrus Bliss™ Bath Invigorating Bar i din nästa beställning... 

För varje Citrus Bliss Invigorating Bath Bar som köps under juni månad donerar dōTERRA Europe en badtvål till en välgörenhetsorganisation som redan ger nödpaket med personlig hudvård till flyktingar i flyktinganläggningar både i och utanför Ukraina. Ditt bidrag och dōTERRAs kontinuerliga stödinsatser i samarbete med dessa beundransvärda organisationer ger människor i nöd hjälp som riktas mot de allra mest grundläggande behoven via dessa paket. I en tid av ovisshet och av stora svårigheter för Ukrainas flyktingar hoppas vi att denna lilla gest ska ge nödlidande en smula tröst och hjälp.   

Om du vill delta i fler kommande initiativ och projekt kan du även donera direkt till dessa ändamål via denna länk*. 

Helping Touch samarbetar med dōTERRA Healing Hands™ som matchar Wellness Advocates med välgörenhetsprojekt. Samtliga donationer distribueras exklusivt till projekt som arbetar med stöd till Ukraina. Ditt stöd är ovärderligt, och vi är rörda av den medkänsla du visar när du bidrar till detta ändamål. Tack för att du deltar. 

Handla nu

 
citronella_900x600.jpg

PÅ KÖPET: Månadens produkt – Citronella (15 ml)

Exklusiv för Loyalty Rewards Program (LRP) 

När du gör en lojalitetsbeställning (LRP) på minst 125 PV senast den 15 juni 2022 får du krispiga, fräscha och lugnande Citronella PÅ KÖPET. Upptäck Citronellas ursprung och unika användningsområden genom att titta på videon nedan. 

Är du intresserad av fler LRP-belöningar och fördelar? Klicka på följande länk.  

LRP-informationTitta på videoProduktinformation

 
pink_pepper_900x600.jpg

10 % rabatt - Pink Pepper (5 ml)

Milt fruktiga och peppriga Pink Pepper är en smaksensation som ger varje rätt variation och djup! 

Den essentiella oljan Pink Pepper kan användas som ett spännande alternativ till svartpeppar. Tillsätt den i mustiga rätter istället för malen svartpeppar, så kan du servera dina receptklassiker med en ny twist.  

Tips för användning 
Testa att tillsätta Pink Pepper i ditt dricksvatten eller i ditt hemgjorda chai-te när du vill njuta av en uppiggande förfriskning! 

Rabatten på 10 % återspeglas i priset som visas. Rabatten kan inte utnyttjas för beställningar där poäng löses in mot produkter. 

ProduktinformationHandla nu

 
lrp_boost_900x600.jpg

LRP Boost: Sista steget

Blev du ny medlem i (1-15) maj via kampanjen LRP Boost? I så fall kan du nu ta det sista steget denna månad: delta i Loyalty Rewards Program och lägg en lojalitetsbeställning (LRP) på minst 100 PV mellan den 1 och 30 juni 2022!  
 
Slutför det sista steget ovan så ökar du antalet poäng du tjänar in vid ett köp till 20 %. Klicka på länken nedan för detaljerad information. 

Information finns här

 

 
Terrazyme-900x600.jpg

Ny produkt tillgänglig – (LRP) tilläggsalternativ

Goda nyheter! Vi har lagt till ännu ett kosttillskott som du kan välja att inkludera i din lojalitetsbeställning (LRP) med en besparing när du köper dōTERRA Lifelong Vitality Pack (Standard eller Vegan) eller dōTERRA Daily Nutrient Pack (xEO Mega™ & Microplex VMz™) via Loyalty Rewards Program! 

Finns ute nu 

  • TerraZyme™ – NYHET att lägga till! 
  • Mito2Max™ 
  • Deep Blue Polyphenol Complex™ 
  • PB Assist+™ 
  • xEO Mega™ 
  • Microplex VMz™ 

Du kan lägga till upp till tre av dessa kosttillskott som tillägg, och då sparar du pengar jämfört med om du köper dem individuellt. 

Handla nu

Select Your Continent

Select Your Region

Select Your Location

Select Your Language