Akcije meseca - Slovenščina


frankincense-900x600.jpg

Brezplačna kadilna bosvelija (Frankincense) - Podaljšana akcija za 200 PV

Podaljšujemo našo akcijo za 200 PV in vam tako nudimo še eno priložnost, da prejmete BREZPLAČNO kadilno bosvelijo (Frankincense) (15 ml) do vključno 15. januarja 2021. Ne zamudite te fantastične priložnosti in izkusite neverjetne koristi enega izmed najbolj cenjenih in dragocenih olj. 

Kako jo prejmete
Oddajte posamezno naročilo za 200 PV ali več točk do vključno 15. januarja 2022 in prejmite BREZPLAČNO kadilno bosvelijo (Frankincense) (15 ml). 

Na voljo le v času trajanja akcije oziroma do razprodaje zalog. Za več informacij, pogosto zastavljena vprašanja (FAQs) ter pravila in pogoje kliknite na spodnjo povezavo. 

Informacije o izdelkuOgled videaPodrobnosti

 
100-promo-LLV-900x600.jpg

»Življenje dobrega počutja« - Včlanitvena akcija 100-100-LLV

Z našo včlanitveno akcijo 100-100-Lifelong Vitality (LLV) se lahko novi člani enostavno pridružijo doTERRA-i in začnejo svoje potovanje proti življenju dobrega počutja. Sledite spodnjim korakom, da se kvalificirate za akcijo in prejmete brezplačen set LLV!  
 
Kako ga prejmete 
1.    Včlanite se kot novi doTERRA Wellness Advokat ali Wholesale Customer ter oddajte posamezno včlanitveno naročilo v višini 100 PV ali več med 1. in 31. januarjem 2022.  
 
IN 
 
2.    Oddajte posamezno LRP naročilo za 100 PV ali več točk med 1. in 28. februarjem. 
 
Ko boste opravili prvi in drugi korak, boste prejeli BREZPLAČEN set dōTERRA Lifelong Vitality Pack™ skupaj z vašim februarskim naročilom LRP!  
 
Do te akcije so upravičeni samo novi člani. 

Podrobnosti tukajInformacije o izdelku

 
lemon-eucalyptus-900x600.jpg

Izdelek meseca – Limonin evkaliptus (Lemon Eucalyptus) (15 ml)

Iščete nekaj za izboljšanje vaše rutine nege kože? Poskusite limonin evkaliptus za podporo in pomoč pri čiščenju kože. 

Ne glede na vašo trenutno rutino nege obraza je limonin evkaliptus hiter in enostaven dodatek, ki vam lahko koristi. Med vašo rutino nege obraza dodajte eno do dve kapljici vašemu čistilu za obraz za bolj zdrav videz kože. Ob nanosu na kožo ima mnoge koristi in poživljajočo in osvežujočo aromo, kar pomeni, da je popolna dopolnitev pri blagodejni masaži. Imejte limonin evkaliptus pri roki kadarkoli potrebujete poživljajočo spodbudo.  
 

Nasveti za uporabo  
Nanesite eno do dve kapljici na vaše dlani in jih podrgnite za poživitev in razsvetlitev vašega dneva. 
 
Prejmite BREZPLAČNI izdelek meseca ob oddaji posameznega naročila LRP v vrednosti 125 PV ali več točk, ki se obdela do vključno 15. januarja 2022.   

Informacije o izdelkuOgled videa

 
Neroli-Touch-900x600.jpg

10 % popust – Neroli Touch (10 ml)

Zelo cenjen citrusno olje doTERRA Neroli Touch združuje čisto eterično olje neroli s frakcioniranim kokosovim oljem v priročni roll-on steklenički. 
 
Neroli, ki izhaja iz cveta drevesa grenke pomaranče, ima sladko, svežo, cvetno aromo. Zanimivo je, da se iz istega drevesa pridobivata še dve citrusni olji – petitgrain iz listov in vejic ter grenka pomaranča iz lupine pomaranče. Čeprav se drugi dve olji pridobivata iz istega vira, pa neroli ostaja redkost med citrusnimi olji. Neroli Touch se lahko uporablja za pomirjanje kože in za zmanjšanje kožnih madežev. Neroli je znan tudi po spodbujanju sproščenosti in dvigovanju razpoloženja. 

Nasveti za uporabo 
Nanašajte čez ves dan za dvigovanje razpoloženja in uživanje v sladkem citrusnem vonju. 

10 % popust je upoštevan v prikazani ceni. Popust ne velja za naročila, pri katerih koristite točke. 
 

 

 

 

Select Your Continent

Select Your Region

Select Your Location

Select Your Language