Havi promóciók - Magyar


PV-Promotion-600x900.jpg

Tavaszi belépési promóció

Van olyan ismerőse, aki szívesen kipróbálná a doTERRA termékeit, vagy épp a wellnesséletmód felé kacsingat? Ebben a hónapban néhány olyan exkluzív, korlátozott időre szóló esszenciális olajra tehet szert, amelyekkel igazi tavaszi hangulatba kerülhet, miközben új kalandra indul a doTERRA-val. 

Új belépők 
Így tehet rá szert:    

Ha egy új belépő 2021. április 1. és 30. között regisztrál a doTERRA Wellness Tanácsadójaként vagy Törzsvásárlójaként, és lead egy: 


legalább 100 PV értékű belépőmegrendelést, egy INGYENES, korlátozott időre szóló (LTO) vörös mandarin (5 ml) esszenciális olajat kap ajándékba.  

VAGY 

legalább 200 PV értékű belépőmegrendelést, egy-egy INGYENES, korlátozott időre szóló (LTO) vörös mandarin (5 ml) és klementin (15 ml), valamint egy zöldcitrom (15 ml) esszenciális olajat kap ajándékba. 

Erre a promócióra kizárólag a doTERRA új és első alkalommal belépő tagjai jogosultak április folyamán. 

Az ajánlat csak korlátozott ideig vagy a készlet erejéig lesz elérhető. Bővebb tájékoztatásért, a Gyakran ismételt kérdésekért (GYIK), valamint a szabályokért és szómagyarázatokért kattintson az alábbi hivatkozásra.

 
Fennel-15ml-600x900.jpg

A hónap terméke – Édeskömény (15 ml)

Az édeskömény esszenciális olajat évszázadok óta ismerik és alkalmazzák. Egy édes illatú olajról van szó, amelynek az aromáját és az ízét leginkább az édesgyökér ánizsos esszenciájához szokták hasonlítani. Pezsdítő, gyógynövényes aromájának köszönhetően az édeskömény sós-fűszeres és édes ételekhez egyaránt tökéletesen illik. Édesköménnyel való főzés esetén érdemes csak egy fogpiszkálóhegynyi olajjal kezdeni, ugyanis már a legkisebb mennyiséggel is kirobbanó ízhatást érhetünk el! 

Egyetlen, összesen legalább 125 PV értékű és legkésőbb 2021. április 15-i feldolgozásra beállított hűségrendeléssel, INGYEN az Öné lehet a hónap terméke. 

 
Celery-Seed-15ml-600x900.jpg

10% kedvezmény – Zellermag (15 ml)

A zellert, amelynek használata egészen az V. századi Kínáig nyúlik vissza, mára számos ételhez népszerű alapösszetevőként használják. Aromája összetett, erős, édes és fűszeres is egyben. A növénynek két év kell a teljes kifejlődéshez és az apró termés kifejlődéséhez, amelynek színe a drapptól a barnáig terjed. Főzés közben helyettesítse a friss zellert zellermag esszenciális olajjal, ha szeretné egy igazán élénk, fűszeres ízzel gazdagítani sós-fűszeres ételeit. 

A feltüntetett ár már tartalmazza a 10%-os kedvezményt. A kedvezmény nem vonatkozik a pontbeváltással leadott rendelésekre. 

 

 

 

 

Select Your Continent

Select Your Region

Select Your Location

Select Your Language