Promóciók és termékek


50_50_promotion_900x600.jpg

50–50 pontos promóció

Közösen szerzett jutalom  

Idén nyáron osztozzon a doTERRA-ból sugárzó melegségen is, és vezessen be valakit a wellnesséletmódba belépési promóciónk keretében! Ha a belépők eleget tesznek az alábbi követelményeknek, mind a beléptetőt, mind a belépőt fejenként 50 INGYENES termékponttal jutalmazzuk meg! 

Így tehet rá szert: 

  1. A beléptetőknek be kell vezetniük egy új tagot a doTERRA családjába.
  2. A belépőknek új doTERRA Wellness Tanácsadóként vagy Törzsvásárlóként kell regisztrálniuk, és leadniuk egy legalább 100 PV értékű belépőmegrendelést 2022. július 1. és 31. között.  
  3. MIND a beléptetőt, MIND a belépőt fejenként 50 termékponttal jutalmazzuk meg!  

Annak érdekében, hogy a promócióra a beléptető és a belépő is jogosulttá váljon, legkésőbb 2022. július 31-ig mindkettőjüknek teljesítenie kell a követelményeket.  

Bővebb tájékoztatásért, a Gyakran ismételt kérdésekért (GYIK), valamint a szabályokért és szómagyarázatokért kattintson az alábbi hivatkozásra. 

RészletekVásároljon most

 
peppermint_touch_900x600.jpg

INGYENES: A hónap terméke – Borsmenta Touch (10 ml golyós Touch)

Kizárólag az LRP-hűségprogram résztvevői számára    

Idén júliusban tapasztalja meg a borsmenta esszenciális olaj jótékony hatásait kényelmes Touch kiszerelésben is INGYEN egy egyszeri és legalább 125 PV értékű hűségrendelés (LRP) leadásával legkésőbb 2022. július 15-ig. Tudjon meg mindent a borsmenta számos használati módjáról az alábbiakból. 

Tudnivalók az LRP-rőlVideó megtekintéseTermékrészletek

 
purify_900x600.jpg

10% kedvezmény - dōTERRA Purify™ (15 ml)

Tegyen szert nagyszerű megtakarításra egy régi kedvenc, a doTERRA Purify megvásárlásával. 

Ez a frissítő keverék a tisztító tulajdonságaikról ismert citrom és zöldcitrom esszenciális olajokból készül szibériai fenyő hozzáadásával. A keverék külsőleges használatakor érezhető jellegzetes, magával ragadó aromát a hozzáadott citronella, teafa és korianderzöld esszenciális olajok adják. 

Használati tippek 
Használja a Purify keveréket bőrirritációk, például rovarcsípések megnyugtatására, hogy jóleső megkönnyebbülést nyújtson. 

A feltüntetett ár már tartalmazza a 10%-os kedvezményt. A kedvezmény nem vonatkozik a pontbeváltással leadott rendelésekre. 

TermékrészletekVásároljon most

 
post_convention_kit_900x600.jpg

Post-Convention Kit

Éljen a nagykereskedelmi árból biztosított 10%-os kedvezménnyel! 

Ünnepelje a Beyōnd Summer 2022 eseményeinek szellemiségét a Post-Convention Kittel! Sokaknak már ismerősek lehetnek a 2022-es Convention alatt nem is olyan régen bejelentett, Európában most újdonságnak számító olajok és korlátozott időre szóló termékek, amelyek most ebben a Post-Convention Kitben is kaphatók. Ha még nem próbálta őket, vagy egyszerűen csak nem tud betelni ezekkel a termékekkel, készüljön, mert most feltöltheti a készleteit! 

 

A csomag tartalma 
Copaiba Touch (10 ml) 
Madagaszkári vanília (5 ml) 
Deep Blue™ stift (48 g) 
On Guard™ törlőkendő (20 db-os csomag) -Korlátozott időre szóló ajánlat 
Illatcserje Touch (10 ml) – Korlátozott időre szóló ajánlat 

A csomag megvásárlásához nem volt kötelező részt vennie az eseményen. A csomag normál és hűségrendelés (LRP) formájában is megvásárolható. A Post-Convention Kit nem tartalmazza a Beyond Convention feliratú táskát. 

Korlátozott időre szóló ajánlat, amely csak a készlet erejéig kapható. 

Videó megtekintéseVásároljon most

 
sunny_citrus_900x600.jpg

Sunny Citrus (15 ml)

Ünnepelje a nyári hónapokat az évszakot idéző, fenséges keverékkel! 

A Sunny Citrus keverék az édes citrusolajok jótékony hatásait egyesíti magában, amelyek a frissítő mentával kiegészülve igazán felemelő és élénkítő illatot alkotnak. A grépfrút, vadnarancs és borsmenta esszenciális olajokat kombináló keverék energizáló aromája hozzájárul a kedélyállapot javításához. 

Korlátozott időre szóló ajánlat, amely csak a készlet erejéig kapható. 

TermékinformációkVásároljon most

 
fractionated_coconut_oil_900x600.jpg

doTERRA Frakcionált kókuszolaj (30 ml)

A doTERRA egyik alaptermékének, a doTERRA frakcionált kókuszolajnak praktikus, utazáshoz ideális méretben kínált változata a tökéletes hordozóolaj bármilyen alkalomhoz!  

Könnyed, bőrpuhító hatásának köszönhetően nyugtató védelemmel és remek gyógyírként szolgál az irritált bőr számára. A bőr selymesen sima lesz tőle, és más növényi hordozóolajokkal ellentétben zsíros érzetet sem hagy maga után. A frakcionált kókuszolaj tökéletesen oldódik minden esszenciális olajjal, színtelen, szagtalan, és nem hagy foltot a ruhán. 

Korlátozott időre szóló ajánlat, amely csak a készlet erejéig kapható. 

TermékinformációkVásároljon most

 
on_guard_mini_mouthwash_900x600.jpg

On Guard™ szájvíz (100 ml)

Élvezze az On Guard szájvíz kicsinyített, utazáshoz ideális változatát, amelyet útközbeni használathoz terveztünk!  

Ezt az alkoholmentes szájvizet a fogak és az íny tisztán tartására alkottuk meg, és a szájüreg általános higiéniáját is elősegíti. A bevett fogmosás és fogselyemhasználat mellett egészítse ki mindennapi rutinját a doTERRA On Guard szájvíz használatával a tisztaság támogatásáért. 

Korlátozott időre szóló ajánlat, amely csak a készlet erejéig kapható. 

TermékinformációkVásároljon most

 
laluz_diffuser_citrus_bliss_900x600.jpg

ÚJDONSÁG: dōTERRA Laluz™ párologtató és Citrus Bliss™ (15 ml)

Új és állandó termékként Európában fedezze fel ezt a lenyűgöző és praktikus duót, amelyben a doTERRA Laluz hangulatos megjelenése a Citrus Bliss pezsdítő aromájával párosul. 

A Laluz több mint egy párologtató – letisztult ízléssel berendezett otthonról árulkodik. A Laluz üzemideje akár a nyolc órát is elérheti, és három háttérvilágítási beállítást kínál, amelyek közül a hangulatának megfelelően választhat. A Citrus Bliss keverékben a citrusos esszenciális olajok legfőbb energetizáló és frissítő előnyei egyesülnek. A kettő együtt olyan elbűvölő párost alkot, amely otthona bármelyik helyiségét remekül kiegészíti. 

Ettől függetlenül a Citrus Bliss akár önálló termékként is megvásárolható. A doTERRA Laluz párologtató külön majd csak egy későbbi időponttól lesz megvásárolható. 

dōTERRA Laluz™ DiffuserCitrus Bliss™ (15 ml)Vásároljon most

 
Amber_Foaming_Hand_Dispenser_900x600.jpg

Újdonság: Borostyánszínű habzókézmosó-adagoló

A dekoratív és újratölthető borostyánszínű habzókézmosó-adagolóval maradéktalanul kedvét lelheti kedvenc doTERRA habzó szappanjaiban. 

Egyedülálló, stílusos dizájnjával és 236,5 ml űrtartalmával minden konyha vagy fürdőszoba mutatós kiegészítője lesz, egyszerű, továbbfejlesztett pumpájának köszönhetően pedig ezután is zavartalanul élvezheti majd vele az aromákat, amelyeket szeret – akár otthon, akár a munkahelyén. 

A mai naptól ezt a továbbfejlesztett kiegészítőt találhatja majd meg válogatott doTERRA csomagjainkban, amelyekben ezentúl az On Guard™ kézmosó-adagolót fogja helyettesíteni. Az On Guard™ kézmosó-adagolót kivontuk a forgalomból, így az mostantól nem lesz megtalálható a csomagokban. Ez az adagoló a készlet erejéig önállóan még megvásárolható lesz, amíg az utolsó darabot is ki nem árusítjuk. 

Vásároljon most

Select Your Continent

Select Your Region

Select Your Location

Select Your Language