Havi promóciók - Magyar


100_100_100PV_600x900.jpg

100-100-100 PV – NYÁRI BELÉPÉSI PROMÓCIÓ EMLÉKEZTETŐ

Bár nyári belépési promóciónk már véget ért, tekintse meg emlékeztetőnket a jogosultság megszerzésének következő lépéseiről:

  • Amennyiben júniusban 100 PV értékű rendeléssel lépett be, júliusban regisztrált az LRP Hűségprogramba, majd leadott egy 100 PV értékű LRP-rendelést, augusztus folyamán 100 jutalompontot kap tőlünk.
  • A jogosultság megszerzésének feltételei azok számára sem különböznek, akik júliusban léptek be egy 100 PV értékű rendeléssel. Fontos azonban, hogy augusztus folyamán ne felejtsenek el regisztrálni az LRP Hűségprogramba, valamint leadni egy 100 PV értékű rendelést ahhoz, hogy szeptemberben megkapják a 100 jutalompontot.

A promóciós szabályok és feltételek további részleteit megtekintheti az alábbiakban.

 

 
Peppermint_Touch_600x900.jpg

A HÓNAP TERMÉKE – PEPPERMINT TOUCH (10 ML)

A doTERRA Peppermint Touch frakcionált kókuszolajjal elegyíti a borsmenta esszenciális olajat, így biztosítva az olaj számos előnyét. Mentás, friss illatával a nap folyamán bármikor segíthet hangulata javításában és koncentrálóképessége serkentésében.  A halántékon vagy a tarkón alkalmazva a borsmentaolaj hozzájárul a feszültség oldásához, masszázshoz használva pedig nyugtató, hűsítő hatást fejt ki.
 
Adjon le 2020. augusztus 1. és 15. között egy legalább 125 PV értékű LRP-megrendelést, és INGYEN megkapja a hónap termékét.

A Termékinformációs lapok a termékek összetevőivel és jótékony hatásaival kapcsolatos információkat tartalmazzák. Ezek a dokumentumok nem tekinthetők reprezentatívnak a promóciók keretében kínált termékméretek vonatkozásában. 
 

 
Harvest_Spice_600x900.jpg

10% KEDVEZMÉNY – HARVEST SPICE (15 ML) – KORLÁTOZOTT IDŐRE SZÓLÓ AJÁNLAT

A Harvest Spice keverék telis-tele van meleg, mogyorós aromákkal. Ez a szabadalmazott keverék a kasszia, a szegfűszeg, a szerecsendió és a fahéj édes és fűszeres jegyeit, a vörös cédrus nyugtató, valamint az eukaliptusz friss és hangulatjavító aromáját egyesíti magában. Párologtassa ezt a fenséges keveréket mindennap, és adja át magát az elégedettség érzésének; élvezze a Harvest Spice összehozó keverék gazdag, kiegyensúlyozó aromáit.

A feltüntetett ár már tartalmazza a 10%-os kedvezményt. A 10%-os kedvezmény nem vonatkozik a pontbeváltással leadott rendelésekre.

 

 

 

 

Select Your Continent

Select Your Region

Select Your Location

Select Your Language