Månedlige kampagner - Dansk


frankincense-900x600.jpg

Gratis frankincense - 200 PV Kampagneforlængelse

Vi forlænger vores 200 PV Kampagne, så du får endnu en chance for at få en GRATIS frankincense (15 ml) indtil den 15. januar 2022. Gå ikke glip af denne fantastiske mulighed for at opleve fordelene ved en af de mest værdsatte og dyrebare olier. 

Sådan optjener du: 
Afgiv en enkelt ordre på 200 PV eller mere på eller før den 15. januar 2022, og modtag en GRATIS frankincense (15 ml). 

Kun tilgængelig under kampagnen og så længe lager haves. Klik på nedenstående link for at få mere information, læse de ofte stillede spørgsmål, regler og vilkår.  

Produktinformation ProduktvideoFlere oplysninger her

 
100-promo-LLV-900x600.jpg

"En livstid af wellness" - 100-100-LLV Tilmeldingskampagne

Med vores nye 100-100-Lifelong Vitality (LLV) Tilmeldingskampagne kan nye medlemmer let blive en del af doTERRA og begynde en rejse mod en livstid af wellness. Følg trinene nedenfor for at kvalificere til kampagnen og efterfølgende få en gratis LLV-pakke!  

Sådan optjener du: 
1.    Tilmeld dig som en ny doTERRA Wellness Konsulent eller engroskunde, og afgiv en enkelt tilmeldingsordre på 100 PV eller mere mellem den 1. og 31. januar 2022.  
OG 
2.    Afgiv en enkelt Loyalitetsbelønningsordre på 100 PV eller mere mellem den 1. og 28. februar 2022.  

Når du har færdiggjort trin et og to, vil du modtage en GRATIS doTERRA Lifelong Vitality Pack™ i din LRP-ordre for februar!  

Kun nye medlemmer kan kvalificere sig til denne kampagne. 

Flere oplysninger herProduktinformation

 
lemon-eucalyptus-900x600.jpg

Månedens Produkt - Citroneucalyptus (15 ml)

Vil du gerne forbedre din hudplejerutine? Prøv citroneucalyptus, som støtter og hjælper med at rense huden. 

Uanset hvordan din nuværende hudplejerutine ser ud, er citroneucalyptus en hurtig og nem tilføjelse, der kan give dig kraftfulde fordele. Under din hudplejerutine kan du tilføje en eller to dråber til din ansigtsrens for at fremme en hud, der ser sund ud. Olien har mange fordele for huden samt en opløftende og forfriskende aroma, når den påføres udvortes, hvilket betyder, at den er en perfekt tilføjelse som en del af en lindrende massage. Hav citroneucalyptus ved hånden, når som helst du har brug for et revitaliserende boost. 

Tips til brug  
Dryp en til to dråber ud i håndfladen, og gnid hænderne sammen, så du opløfter og lysner din dag. 

Modtag det GRATIS Månedens Produkt, når du afgiver en enkelt loyalitetsordre på samlet 125 PV eller mere, der bliver behandlet på eller før den 15. januar 2022.  

ProduktinformationssideSe video

 
Neroli-Touch-900x600.jpg

10 % rabat - Neroli Touch (10 ml)

doTERRA Neroli Touch er en højt værdsæt citrusolie og kombinerer ren æterisk olie af neroli med fraktioneret kokosolie i en praktisk roll-on-påføringsflaske. 

Neroli stammer fra pomeranstræets blomster og har en sød, frisk og blomsteragtig aroma. Interessant nok kommer to andre citrusolier fra det samme træ – petitgrain fra bladene og kvistene og bitter appelsin fra pomeransskallen. Selvom andre olier kommer fra samme kilde, er neroli stadig sjælden blandt citrusolier. Neroli Touch kan bruges til at berolige huden og reducere forekomsten af urenheder. Neroli er også kendt for at fremme afslapning og løfte humøret. 

Tips til brug 
Påfør i løbet af dagen for at løfte humøret, og så du kan nyde den søde citrusduft. 

Den 10 % rabat er afspejlet i den viste pris. Rabatten gælder ikke for betaling med Point-ordrer.

ProduktinformationssideKøb nu

 

 

 

Select Your Continent

Select Your Region

Select Your Location

Select Your Language