Месечни промоции - Български


frankincense-900x600.jpg

Безплатен Frankincense (Тамян) - Удължаване на промоцията 200 PV

Удължаваме нашата промоция 200 PV, за да Ви дадем още един шанс да получите БЕЗПЛАТЕН Frankincense (Тамян) (15 ml) до 15 януари 2022 г. Не пропускайте фантастичната възможност да се насладите на невероятните ползи на едно от най-ценените и скъпи масла. 

Как да спечелите: 
Направете една поръчка от 200 PV или повече на или преди 15 януари 2022 г., за да получите БЕЗПЛАТЕН Frankincense (Тамян) (15 ml). 

Предложението важи за срока на промоцията до изчерпване на количествата.

За повече информация, ЧЗВ, правила и термини кликнете върху линка долу. 

Информация за продуктаВидео относно продуктаДетайли тук

 
100-promo-LLV-900x600.jpg

„Живот на уелнес“ - Промоция при регистрация 100-100-LLV

С нашата промоция при регистрация 100-100-Lifelong Vitality (LLV) новите членове може лесно да се присъединят към doTERRA и да започнат пътуване към един живот на уелнес. Следвайте долните стъпки, за да участвате в промоцията и да получите безплатен пакет LLV!  

Как да спечелите: 
1.    Регистрирайте се като нов Wellness Advocate (Уелнес консултант) или Wholesale Customer (Клиент) на doTERRA и направете една поръчка при регистриране от 100 PV или по-голяма в периода 1 – 31 януари 2022 г.  
И 
2.    Направете една поръчка по Програмата за лоялност от 100 PV или по-голяма в периода 1 – 28 февруари 2022 г.  

Щом изпълните стъпки едно и две, ще получете БЕЗПЛАТЕН dōTERRA Lifelong Vitality Pack™, включен към Вашата LRP поръчка за февруари!  

Промоцията е предназначена само за нови членове. 

Детайли тукИнформация за продукта

 
lemon-eucalyptus-900x600.jpg

Продукт на месеца - Lemon Eucalyptus (Лимонен евкалипт) (15 ml)

Искате да подобрите ритуала си за грижа за кожата? Опитайте Lemon Eucalyptus (Лимонен евкалипт) за поддръжка и помощ при почистването на кожата. 
 
Без значение от сегашната Ви рутинна грижа за лице, Lemon Eucalyptus (Лимонен евкалипт) е бързо и лесно допълнение, което може да Ви осигури полезни свойства. По време на рутинната грижа за лицето добавете една до две капки към клензъра Ви за лице, за да подпомогнете здравия вид на кожата. Маслото има много локални ползи и повдигащ настроението и ободряващ аромат при локално нанасяне, което означава, че е перфектната добавка при облекчаващ масаж. Носете Lemon Eucalyptus (Лимонен евкалипт) винаги с Вас при нужда от жизненост. 

Съвет за употреба  
Нанесете една до две капки по дланите на ръцете си ги втрийте, за да повдигнете настроението си и да освежите деня си. 

Вземете БЕЗПЛАТНИЯ продукт на месеца, като направите една поръчка за лоялност на обща стойност 125 PV или повече, която е обработена на или преди 15 януари 2022 г.  

ПодробностиВижте видеото

 
Neroli-Touch-900x600.jpg

10% отстъпка - Neroli (нероли) Touch (10 ml)

doTERRA Neroli (нероли) Touch е много ценено сред цитрусовите масла и комбинира чистото етерично масло Neroli (Нероли) с Fractionated Coconut Oil (Фракционирано кокосово масло) в удобна бутилка с рол-он апликатор. 

Извлечено от цветовете на горчивото портокалово дърво, Neroli (Нероли) има сладък, свеж, цветен аромат. Интересен факт е, че две други етерични масла също произлизат от това дърво – Petitgrain (Петигрен) от листата и клоните и Bitter Orange (Горчив портокал) от кората на портокала. Макар че други масла произлизат от същия източник, Neroli (Нероли) продължава да бъде рядко измежду цитрусовите масла. Neroli (нероли) Touch може да се използва за облекчаване на кожата и намаляване на появата на петна. Освен това за Neroli (Нероли) се знае, че насърчава релаксацията и повдига настроението. 

Съвет за употреба 
Прилагайте през целия ден, за да повдигнете настроението и да се насладите на сладкия цитрусов аромат. 

Отстъпката от 10% е отразена в представената цена. Отстъпката не важи при заявки за осребряване на точки. 

ПодробностиПазарувайте сега

 

 

 

 

Select Your Continent

Select Your Region

Select Your Location

Select Your Language