Промоции и продукти


50_50_promotion_900x600.jpg

Промоция 50/50

Наградени, заедно  

Споделете топлината на doTERRA това лято, като представите на някого уелнес начина на живот с тази промоция при регистрация! Когато регистрираните членове изпълнят изискванията по-долу, както регистраторът, така и регистрираният член ще получат 50 БЕЗПЛАТНИ продуктови точки всеки! 

Как да спечелите: 

  1. Регистраторите трябва да представят нов член на doTERRA. 
  2. Регистрираните членове трябва да се регистрират като нов Wellness Advocate (Уелнес консултант) или Wholesale Customer (Клиент) на doTERRA и да направят поръчка при регистрация на стойност поне 100 PV между 1 и 31 юли 2022 г. 
  3. КАКТО регистраторът, така и регистрираният член ще получат по 50 продуктови точки!  

Както регистраторът, така и регистрираният член трябва да изпълнят изискванията на или преди 31 юли 2022 г., за да се квалифицират за промоцията.  

За повече информация, ЧЗВ и правила и термини кликнете върху линка долу.  

Детайли тукПазарувайте сега

 
peppermint_touch_900x600.jpg

БЕЗПЛАТНО: Продукт на месеца – Peppermint (Лютива мента) Touch (10 ml Touch рол-он)

Ексклузивно за Програмата за лоялност (LRP)    
 
Възползвайте се от предимствата на етеричното масло Peppermint (Лютива мента) този юли в удобен формат Touch БЕЗПЛАТНО с всяка поръчка за лоялност (LRP) на стойност 125 PV или повече, обработена на или преди 15 юли 2022 г. Открийте многобройните приложения на Peppermint (Лютива мента) по-долу. 

Информация за програмата за лоялностГледайте видеотоДанни за продукта

 
purify_900x600.jpg

10% отстъпка - dōTERRA Purify™ (15 ml)

Възползвайте се от голямо намаление на любимия от дълго време продукт – doTERRA Purify. 

Този освежаващ бленд съдържа етерични масла от Lemon (Лимон) и Lime (Лайм), известни със своите почистващи свойства, заедно със Siberian Fir (Сибирска ела). Добавянето на Citronella (Цитронела), Tea Tree (Чаено дърво) и Cilantro (Силантро) придава на този бленд примамлив, уникален аромат при локално нанасяне 

Съвет за употреба 
Използвайте Purify, за да успокоите кожните раздразнения, като например ухапвания от насекоми, и да осигурите облекчение. 

Отстъпката от 10% е отразена в представената цена. Отстъпката не важи при заявки за използване на точки. 

Пазарувайте сегаДанни за продукта

 
post_convention_kit_900x600.jpg

Post-Convention Kit (Комплект)

Възползвайте се от 10% отстъпка от стойността на едро! 

Отпразнувайте духа на нашите събития Beyōnd Summer 2022 с Post-Convention Kit (Комплект). Мнозина ще разпознаят чисто новите за Европа масла и продукти от оферти за ограничено време, обявени на нашия конгрес Convention през 2022 г., които сега се предлагат и с този Post-Convention Kit (Комплект). Ако все още не сте изпробвали тези продукти или просто не можете да им се наситите, пригответе се да се запасите сега! 

Комплектът съдържа 
Copaiba (копайба) Touch (10 ml) 
Madagascar Vanilla (мадагаскарска ванилия) (5 ml), 
Deep Blue™ Stick (стик) (48 g) 
On Guard™ Hand Wipes (Кърпички за ръце) (по 20 в опаковка) –Продукт от оферта за ограничено време. 
Osmanthus (Османтус) Touch (10 ml) – Продукт от оферта за ограничено време 

Присъствието на събитията не е задължително, за да закупите комплекта. Комплектът може да бъде закупен чрез стандартни и LRP поръчки. Post-Convention Kit (Комплект) не включва пазарска чанта Beyond Convention. 

Продукт от оферта за ограничено време, наличен до изчерпване на количествата. 

Гледайте видеотоПазарувайте сега

 
sunny_citrus_900x600.jpg

Sunny Citrus (15 ml)

Почетете летните месеци с идеалния бленд, напомнящ на сезона. 

Блендът Sunny Citrus обединява ползите от сладките цитрусови и свежите ментови масла, създавайки приповдигащ и ободряващ аромат. Комбинирайки Grapefruit (Грейпфрут), Wild Orange (Див портокал) и Peppermint (Лютива мента), енергизиращият аромат на този бленд спомага за повдигане на Вашето настроение. 

Продукт от оферта за ограничено време, наличен до изчерпване на количествата. 

Информация за продуктаПазарувайте сега

 
fractionated_coconut_oil_900x600.jpg

Fractionated Coconut Oil (Фракционирано кокосово масло) (30 ml) на doTERRA

Удобната версия с размер за пътуване на един от основните продукти на doTERRA – Fractionated Coconut Oil (Фракционирано кокосово масло) на doTERRA – е идеалното базово масло за всеки повод!  

Неговото леко омекотяващо въздействие осигурява успокояваща бариера и е отлично за проблемна кожа. Оставя усещане за копринена гладка и немазна кожа, за разлика от останалите растителни базови масла. Fractionated Coconut Oil (Фракционирано кокосово масло) е напълно разтворимо във всички етерични масла и е безцветно, без мирис и не оставя петна. 

Продукт от оферта за ограничено време, наличен до изчерпване на количествата. 

Информация за продуктаПазарувайте сегa

 
on_guard_mini_mouthwash_900x600.jpg

On Guard™ Mouthwash (Вода за уста) (100 ml)

Насладете се на тази миниатюрна версия с размер за пътуване на On Guard Mouthwash (Вода за уста) за използване в движение!  

Тази вода за уста без алкохол е с формула за почистване на зъбите и венците и помага за подобряване на цялостната орална хигиена. Включете doTERRA On Guard Mouthwash (Вода за уста) в ежедневната си рутина, като допълнение към обичайното почистване на зъбите с четка и конец за зъби за поддържане на хигиената. 

Продукт от оферта за ограничено време, наличен до изчерпване на количествата. 

Информация за продуктаПазарувайте сега

 
laluz_diffuser_citrus_bliss_900x600.jpg

НОВО: dōTERRA Laluz™ Diffuser (Дифузер) и Citrus Bliss™ (15 ml)

Ново и постоянно в Европа, открийте това невероятно, удобно дуо, съчетаващо присъствието в атмосферата на doTERRA Laluz, комбинирано с ободряващия аромат на Citrus Bliss. 

Laluz не е просто дифузер – той придава елегантен дизайн на Вашия дом. Laluz работи до осем часа и разполага с три светлинни настройки, които пасват на всяко настроение. Citrus Bliss обединява основните енергизиращи и освежаващи ползи на цитрусовите етерични масла. Очарователна комбинация, която да допълни всяка стая във Вашия дом. 

Citrus Bliss е все още наличен за индивидуална покупка. doTERRA Laluz Diffuser (Дифузер) ще бъде наличен за индивидуална продажба на по-късен етап. 

dōTERRA Laluz™ DiffuserCitrus Bliss™ (15 ml)Пазарувайте сега

 
Amber_Foaming_Hand_Dispenser_900x600.jpg

Ново: Amber Foaming Hand Wash Dispenser (Диспенсър за течен сапун в кехлибарен цвят)

Декоративен и предназначен за многократна употреба, този Amber Foaming Hand Wash Dispenser (Диспенсър за течен сапун в кехлибарен цвят) е идеалният начин да се насладите на любимите си сапуни на пяна за ръце на doTERRA. 

С уникален, стилен дизайн и вместимост от 236,5 ml, той е красиво допълнение към всяка кухня или баня, а опростената подобрена функция на помпата дава възможност да продължите да се наслаждавате на ароматите, които обичате, у дома или в офиса! 

От днес ще забележите този подобрен аксесоар като част от избрани комплекти на doTERRA, който ще замени диспенсъра за On Guard™ Hand Wash (Течна пяна за ръце). Диспенсърът за On Guard™ Hand Wash (Течна пяна за ръце) е спрян от производство и вече няма да бъде включван в комплекти от днес. Този диспенсър ще бъде наличен за индивидуална продажба до изчерпване на количествата. 

Пазарувайте сега

Select Your Continent

Select Your Region

Select Your Location

Select Your Language