Őszi belépési promóció


2021. október 1. és november 30. között

A 2021 Autumn Tour örömére szeretnénk bemutatni Önnek a lenyűgöző őszi belépési promóciónkat. Az új belépők termékeket próbálhatnak ki a két egnépszerűbb termékvonalunkról – ez a dōTERRA On Guard™ és a Deep Blue™! Ráadásul ha ma beléptet egy új tagot, 50 termékponttal jutalmazzuk!

Új belépők

100pv OnGuard Mouthwash and Drops

Ha  legalább 100 PV-vel  jár a belépés, ezeket kapja meg  INGYEN:

200pv OnGuard Mouthwash and drops, deep blue rub and travel bag

Ha  legalább 200 PV-vel  jár a belépés, ezeket kapja meg  INGYEN:

 

Az ajánlat most és csak korlátozott ideig vagy a készlet erejéig érhető el.

Akkor jogosult erre a promócióra, ha 2021. október 1. és november 30. között új doTERRA Wellness Tanácsadónak vagy Törzsvásárlónak jelentkezik új belépőként, és egy legalább 100 PV értékű belépőmegrendelést ad le.

Beléptető

Enroller

 • Léptessen be egy új tagot legalább 100 PV értékű rendeléssel, és 50 termékponttal jutalmazzuk meg

Akkor jogosult erre a promócióra, ha beléptetőként legalább 100 PV értékű LRP-rendelése van ugyanabban a hónapban, amikor az új belépő belép.

Banki átutalásra felhívó emlékeztető

Ha az előző hónapról kiegyenlítetlen banki átutalásos rendelése maradt hátra, kérjük, azonnal rendezze a kifizetését. Annak érdekében, hogy sikeresen feldolgozzuk a kifizetést, kérjük, tüntesse fel megrendelési számát és tagi azonosítóját a fizetési hivatkozáson! Az átutalással történő fizetés beérkezése 2–5 munkanapot vesz igénybe. Az előző havi rendelésekért járó jutalékok kiszámításához szükséges idő biztosítása érdekében befizetésének legkésőbb a hónap 3. napjáig be kell hozzánk érkeznie a késedelmek elkerülése érdekében, valamint hogy a fizetségeket sikeresen feldolgozhassuk 8-áig.

GYIK az új belépők számára

Wellness Tanácsadóvá vagy Törzsvásárlóvá kell válnom, hogy jogosult legyek erre a promócióra?

Igen. A promócióban való részvétel kötelező feltételeinek része az, hogy Wellness Tanácsadóként vagy Törzsvásárlóként kell regisztrálnia.

Mi a különbség a Wellness Tanácsadó és a Törzsvásárló között? 

Törzsvásárlók azok, akik a saját wellnesséletmódjuk támogatása céljából használják a doTERRA termékeit, és törzsvásárlói áron szeretnék őket megvásárolni. A Törzsvásárlók emellett az LRP hűségprogram keretében gyűjthető hűségpontokból is profitálhatnak.

Törzsvásárlói előnyök

 • Törzsvásárlói árak (25%-os kedvezmény)

 • Lehetőség, hogy vásárlásaik végösszegének 10–30%-át INGYENES termékpontokban kapják vissza

 • Jogosultság az INGYENES hónap termékére

 • Nincs havi rendelési kötelezettség


A Wellness Tanácsadók fantáziát látnak a doTERRA termékeiben, és másokkal is meg szeretnék osztani ezeket. Lehet, hogy egy Wellness Tanácsadót az is érdekel, hogyan juthat a doTERRA segítségével jövedelemhez.

Wellness Tanácsadói előnyök

 • Törzsvásárlói árak (25%-os kedvezmény)

 • Lehetőség, hogy vásárlásaik végösszegének 10–30%-át INGYENES termékpontokban kapják vissza

 • Jogosultság az INGYENES hónap termékére

 • Jutalékszerzési lehetőség


Mit kell tennem a promóció aktiválásához?

Amikor Wellness Tanácsadóként vagy Törzsvásárlóként regisztrál, adjon le egy rendelést a promócióban való részvétel feltételéül előírt minimális PV -értékben.

Milyen termékeket vásárolhatok, hogy elérjem a promóció feltételéül szabott minimális PV-követelményt?

Bármilyen tetszőleges doTERRA-terméket megvásárolhat, a lényeg, hogy a belépőmegrendelése elérje az előírt PV-értéket. Ebbe a belépőcsomagok is beletartoznak.

Eleget tettem a promóció feltételeinek, mikor kapom meg az ingyenes termékeimet?

Ha eleget tett a promóciós feltételeknek, a belépő megrendelésével együtt fogja megkapni az ingyenes termékeket.

Beleszámítanak-e ebbe a promócióba az újraaktiválások?

Újraaktiválásra a promóció NEM érvényes. Újraaktiválni olyan személy tud, akik korábban már regisztrált Wellness Tanácsadóként, és újból aktiválni szeretné a fiókját.

GYIK beléptetőknek 

A promócióban részt vevő beléptetőként mit kell tennem ahhoz, hogy eleget tegyek a promóció feltételeinek?

A beléptetőnek egy új tagot kell beléptetnie legalább 100 PV értékű rendeléssel, ekkor fogja teljesíteni a feltételeket ahhoz, hogy 50 termékpontot kaphasson. Emellett beléptetőként legalább 100 PV értékű LRP-rendelést kell leadnia ugyanabban a hónapban, amikorra az új belépő belépőmegrendelése szól.

Például: ha Ön októberben léptet be valakit, legalább 100 PV értékű LRP-rendelést kell leadnia októberben a promócióban való részvételhez.  

Európán kívüli tag vagyok. Beléptethetek-e Európában új tagot? 

Igen, ha az Ön által beléptetett új tagnak európai fiókja van, akkor beléphet Ön alatt, és megkapja a promócióval járó jutalmakat. Ön (a beléptető) azonban nem kapja meg a promóció után járó pontokat, mivel nem rendelkezik európai fiókkal.

Európán belüli tag vagyok. Beléptethetek új tagot Európán kívül?

Igen, beléptethet, de akkor egyikük sem részesül a promócióval járó jutalmakból. Mivel az új tag, akit be szeretne léptetni, nem rendelkezik európai fiókkal, sem Ön (a beléptető), sem a belépő nem válhat jogosulttá erre a promócióra.

Szómagyarázatok

 • Belépőmegrendelés: a belépőmegrendelés a legelső rendelés, amelyet egy új Wellness Tanácsadó vagy Törzsvásárló lead – ez tartalmazhat belépőcsomagot, tetszőleges termékeket és a belépési díjat. 
 • PVaz angol Personal Volume, azaz személyes forgalom rövidítése. Minden termék adott PV-értékkel rendelkezik, amely gyakran a termék forgalmi adóval, szállítási és kezelési költséggel csökkentett törzsvásárlói árával egyenlő. A PV érték nem azonos a rendelés árával. Egy konkrét termék PV-értékének megtekintéséhez nézze meg az adott termék leírását.
 • Újraaktiválás: újraaktiválásról egy olyan már korábban regisztrált Wellness Tanácsadó vagy Törzsvásárló esetében lehet szó, aki szeretné újból aktiválni a fiókját.  

Szabályok

 • Egyetlen megrendelés csak egy promócióra jogosít fel; mivel ez egy belépési promóció, az új belépők csak egy promócióra jogosultak.  
 • Mindegy, hogy a belépő a 100 vagy a 200 PV értékű promócióra jogosult-e, a beléptetőnek akkor is 50 termékpont jár.  
 • Minden olyan rendelés-visszavonás vagy termékvisszaküldés esetén, amellyel a rendelés értéke a promócióban kötelező PV alá csökken, elesik a jogosultságtól.   
 • A PV érték nem azonos a rendelés árával. A belépőmegrendelés lezárása előtt az új Wellness Tanácsadónak vagy Törzsvásárlónak ellenőriznie kell, hogy a rendelés eléri-e az előírt PV-értéket.  
 • A belépőmegrendelések a leadást követően már nem módosíthatók, korrigálhatók vagy kombinálhatók oly módon, hogy a belépő jogosulttá váljon a promócióra.   
 • A promóció kapcsán nincs érvényben korlátozás a beléptetők által gyűjthető termékpontokra vonatkozóan.   
 • Annak érdekében, hogy a beléptető jogosult legyen a termékpontokra, mind a beléptető, mind pedig a belépő fiókjának európai székhellyel kell rendelkeznie.  
 • A belépési időszakon kívül leadott belépőmegrendelésekre nem vonatkozik a belépési promóció. Ez alól semmilyen eset nem képez kivételt.  
 • Az átutalásos befizetéseknek legkésőbb a következő hónap 10-ig be kell érkezniük ahhoz, hogy beszámíthatóak legyenek a promócióba. Ez alól semmilyen eset nem képez kivételt.   
 • Újraaktiválásra a promóció NEM érvényes. Újraaktiválni olyan személy tud, akik korábban már regisztrált Wellness Tanácsadóként, és újból aktiválni szeretné a fiókját.    
 • A promóció minden legalább 100 PV értékű belépőcsomag rendelése esetén érvényes.     
 • Azoknak a tagoknak az egyenlegén, akik október folyamán válnak jogosulttá a promócióra, 2021. december 20-án írjuk jóvá a szerzett termékpontokat. Amennyiben egy tag úgy véli, hogy mindenben megfelelt a promóció feltételeinek, és mégsem kapta meg a neki járó termékpontokat, legkésőbb 2021. november 30-ig értesítse ügyfélszolgálatunkat az esetről. Ezt a dátumot követően már nem áll módunkban kivételt tenni. 
 • Azoknak a tagoknak az egyenlegén, akik november folyamán válnak jogosulttá a promócióra, 2021. december 20-ánírjuk jóvá a szerzett termékpontokat. Amennyiben egy tag úgy véli, hogy mindenben megfelelt a promóció feltételeinek, és mégsem kapta meg a neki járó termékpontokat, legkésőbb 2021. december 31-ig értesítse ügyfélszolgálatunkat az esetről. Ezt a dátumot követően már nem áll módunkban kivételt tenni.

Select Your Continent

Select Your Region

Select Your Location

Select Your Language