Magasabb induló LRP-százalék: folytatódik


Áprilisi új belépők

Áprilisban csatlakozott a doTERRA-hoz 100 PV vagy annál magasabb értékű belépőmegrendeléssel?  Akkor teljesítse az utolsó lépést is ebben a hónapban: csatlakozzon az LRP-hűségprogramhoz, és adjon le egy egyszeri, legalább 100 PV értékű hűségrendelést (LRP) 2022. május 1. és 31. között! Tegyen eleget a követelményeknek, hogy a százalékszintje azonnal 20%-ra ugorjon. A pontos részletekért kattintson az alábbi linkre.

Így tehet rá szert

1. Regisztráljon új doTERRA Wellness Tanácsadóként vagy Törzsvásárlóként, és adjon le egy egyszeri, legalább 100 PV értékű belépőmegrendelést 2022. április 1. és 30. között.

2. Csatlakozzon az LRP-hűségprogramhoz, és adjon le egy egyszeri, legalább 100 PV értékű hűségrendelést (LRP) 2022. május 1. és 31. between 1–31 May 2022.

Amennyiben minden feltételnek eleget tesz, LRP-pontszámítási százalékát 20%-ra növeljük!*

A feltételeknek megfelelően leadott májusi hűségrendelésére (LRP) már az LRP-pontszámítás alapját képező, magasabb százalék érvényesül majd.

Májusi új belépők

Magasabb induló LRP-százalék meghosszabbítva 2022. május 15-ig (kizárólag a májusi új belépők számára).

Meghosszabbítjuk a magasabb induló LRP-százalékra vonatkozó promóciónkat azon új belépőink számára, akik legkésőbb május 15-én csatlakoznak a doTERRA-hoz! Teljesítse a magasabb LRP-százalék elnyerésének feltételeit, és tegyen szert még több jutalompontra.

Így tehet rá szert

1. Regisztráljon új doTERRA Wellness Tanácsadóként vagy Törzsvásárlóként, és adjon le egy egyszeri, legalább 100 PV értékű belépőmegrendelést 2022. május 1. és 15. között.

2. Csatlakozzon az LRP-hűségprogramhoz, és adjon le egy egyszeri, legalább 100 PV értékű hűségrendelést (LRP) 2022. június 1. és 30. között.

Amennyiben minden feltételnek eleget tesz, LRP-pontszámítási százalékát 20%-ra növeljük!*

*A feltételeknek megfelelően leadott júniusi hűségrendelésére (LRP) már az LRP-pontszámítás alapját képező, magasabb százalék érvényesül majd.

 

Enroller

GYIK

Milyen előnyt kínál számomra a magasabb induló LRP-százalék?

Amikor regisztrál az LRP Hűségprogramba, alapvetően LRP-rendelése 10%-át kapja vissza pontokban. Jelenlegi, magasabb indulási LRP-százalékot biztosító promóciónk azt a lehetőséget kínálja, hogy azonnal 20%-ról induljon. 

Mit kell tennem ahhoz, hogy jogosulttá váljak a promócióra?

Áprilisi új belépők

1. Regisztráljon új doTERRA Wellness Tanácsadóként vagy Törzsvásárlóként, és adjon le egy gyszeri, legalább 100 PV értékű belépőmegrendelést 2022. április 1. és 30. között.
2. Csatlakozzon az LRP-hűségprogramhoz, és adjon le egy egyszeri, legalább 100 PV értékű hűségrendelést (LRP) 2022. május 1. és 31. között.

Májusi új belépők

1. Regisztráljon új doTERRA Wellness Tanácsadóként vagy Törzsvásárlóként, és adjon le egy egyszeri, legalább 100 PV értékű belépőmegrendelést 2022. május 1. és 15. között.
2. Csatlakozzon az LRP-hűségprogramhoz, és adjon le egy egyszeri, legalább 100 PV értékű hűségrendelést (LRP) 2022. június 1. és 30. között.

Mikor ér véget ez a promóció?

Az áprilisi belépők számára a promóció 2022. május 31-ig tart.

A májusi belépők számára a promóció 2022. június 30-ig tart.

Mikor láthatom majd a pontszámításom alapjául szolgáló százalék növekedését?

A pontok és százalékok frissítésére az LRP-rendelés leadása után, a hónap 15. napján vagy azt követően kerül sor.

Mi történik a százalékszintemmel a promóció lezárulását követően?

Amennyiben áprilisban regisztrált, és eleget tesz a promóció minden feltételének, százalékszintjét a normál 10%-os belépési szintről 20%-ra emeljük legkésőbb 2022. június 15-ig.

Amennyiben májusban regisztrált, és eleget tesz a promóció minden feltételének, százalékszintjét a normál 10%-os belépési szintről 20%-ra emeljük legkésőbb 2022. július 15-ig.

Ezt követően a százalékszintje már a szokásos ütemben fog emelkedni.

Tudnivalók az LRP-ről

Mi történik, ha törlöm az LRP-rendelésemet, miután megkapom a magasabb indulási LRP-százalékot?

Ha a magasabb indulási LRP-százalék elnyerése után bármikor törli LRP-rendelését, százaléka a normál százalékszintre csökken vissza.

A részvételhez benne kell lennem az LRP Hűségprogramban?

Igen. A promócióban való részvételhez a megadott minősítési időszakon belül be kell lépnie a doTERRA-ba, és csatlakoznia kell az LRP-hűségprogramhoz is. 

Miért nem adhatok le LRP-rendelést a belépésem első hónapjában?

Az új tagok nem adhatnak le LRP-rendelést a belépési hónapjukban. Aktív havi LRP-rendeléssel (LRP-sablonnal) kell rendelkezniük a promóció feltételeinek teljesítésére kijelölt teljes időszak alatt ahhoz, hogy az azt követő hónapban leadhassanak egy LRP-rendelést.

A doTERRA már regisztrált Wellness Tanácsadója vagy Törzsvásárlója vagyok – részt vehetek a magasabb LRP-százalékos promócióban?

Nem. Erre a promócióra kizárólag a doTERRA-ba most első alkalommal belépő tagok szerezhetnek jogosultságot.

Szómagyarázatok

 • PV: az angol Personal Volume, azaz személyes forgalom rövidítése. Minden termék adott PV-értékkel rendelkezik, amely gyakran a termék forgalmi adóval, szállítási és kezelési költséggel csökkentett törzsvásárlói árával egyenlő. A PV érték nem azonos a rendelés árával. Egy konkrét termék PV-értékének megtekintéséhez nézze meg az adott termék leírását.
 • Normál rendelés: Kiskereskedelmi vásárló, Törzsvásárló vagy Wellness Tanácsadó által egyszeri alkalommal leadott rendelés.  
 • LRP-rendelés: Törzsvásárló vagy Wellness Tanácsadó által egyszeri alkalommal vagy rendszeresen leadott rendelés   
 • Havi hűségrendelés: a havi rendszerességgel leadott hűségrendelés (LRP) elnevezése    
 • Egyszeri hűségrendelés: az egyszeri alkalommal leadott hűségrendelés (LRP) elnevezése.    

Szabályok

 • Kiskereskedelmi vásárlók nem vehetnek részt a promócióban az LRP Hűségprogramon keresztül.
 • Az új tagok nem adhatnak le LRP-rendelést a belépési hónapjukban.   
 • A személyes forgalom (PV) alapját a tagok által havonta vásárolt termék vagy termékek képezik.
 • A PV-érték NEM minden esetben azonos a rendelés árával. A hűségrendelés 2. hónapban történő leadása előtt a tagoknak ellenőrizniük kell, hogy a rendelésük eléri-e legalább a 100 PV értéket. Az ennél a minimális PV-értéknél kisebb rendelések nem jogosultak a promócióra.
 • A feltételek teljesítésére kijelölt időszakokon kívül leadott rendeléseket nem vesszük figyelembe a százaléknövelésre szerezhető jogosultság szempontjából. Ez alól semmilyen eset nem képez kivételt.
 • Az áprilisi belépők esetében a promócióra feljogosító belépőmegrendelésre legkésőbb 2022. április 30-án kell, hogy sor kerüljön.
 • Az áprilisi belépők esetében a promócióra feljogosító hűségrendelést (LRP) legkésőbb 2022. május 31-ig kell leadni.
 • A májusi belépők esetében a promócióra feljogosító belépőmegrendelésre legkésőbb 2022. május 15-én kell, hogy sor kerüljön.
 • A májusi belépők esetében a promócióra feljogosító hűségrendelést (LRP) legkésőbb 2022. június 30-ig kell leadni.
 • A promócióra feljogosító belépőmegrendelésre legkésőbb 2022. április 30-ánkell, hogy sor kerüljön.
 • A promócióra feljogosító hűségrendelést (LRP) pedig legkésőbb 2022. május 31-igkell leadni.
 • A rendelések a leadást követően már nem módosíthatók, igazíthatók ki vagy kombinálhatók oly módon, hogy a tag jogosulttá váljon a promócióra.
 • A rendelés visszaküldése esetén a tag többé nem lesz jogosult a százaléknövelésre.
 • Amennyiben Ön áprilisban regisztrált, és mindenben megfelelt a promóció feltételeinek, de a százaléka mégsem emelkedett, legkésőbb 2022. június 30-ig keresse fel ügyfélszolgálatunkat. Ezt a dátumot követően már nem áll módunkban kivételt tenni.
 • Amennyiben Ön májusban regisztrált, és mindenben megfelelt a promóció feltételeinek, de a százaléka mégsem emelkedett, legkésőbb 2022. július 31-ig keresse fel ügyfélszolgálatunkat. Ezt a dátumot követően már nem áll módunkban kivételt tenni.

Select Your Continent

Select Your Region

Select Your Location

Select Your Language