Efterårstilmeldingskampagne


1. oktober – 30. november 2021

For at fejre vores 2021 Autumn Tour, vi er glade for at kunne præsentere vores fantastiske tilmeldingskampagne for efteråret. Nye tilmeldte kan opleve produkter fra to af vores mest populære serier dōTERRA On Guard™ & Deep Blue™! Plus, hvis du tilmelder et nyt medlem i dag, vil du modtage 50 produktpoint!

Nye tilmeldte

100pv OnGuard Mouthwash and Drops

Tilmeld dig med  100 PV eller mere  for at modtage  GRATIS:

200pv OnGuard Mouthwash and drops, deep blue rub and travel bag

Tilmeld dig med  200 PV eller mere  for at modtage  GRATIS:

 

Kun tilgængelig nu i en begrænset periode, eller så længe lager haves.

Nye tilmeldte skal tilmelde sig som en ny doTERRA Wellness Konsulent eller engroskunde, og afgive en enkelt tilmeldingsordre på 100 PV eller mere mellem den 1 October – 30 November 2021 to for at kvalificere til kampagnen.

Tilmelder

Enroller

 • Tilmeld et nyt medlem med 100 PV eller mere og modtag 50 produktpoint

Tilmelderen skal have en loyalitetsordre (LRP) på 100 PV i samme måned som den tilmeldtes tilmeldingsordre for at kvalificere sig til kampagnen.

Påmindelse om elektroniske overførsler

Hvis du har en ubetalt elektronisk betalingsordre fra sidste måned, så betal venligst med det samme. For at vi kan gennemføre betalingen skal du angive dit ordrenummer og medlems-id i betalingsoplysningerne. Det tager 2–5 hverdage inden elektroniske betalinger modtages. For at have tilstrækkelig tid til at beregne provision for den foregående måneds ordrer skal vi modtage din betaling inden den 3. for at undgå forsinkelser og derefter kunne behandle betalinger inden den 8.

FAQs

Skal jeg blive Wellness Konsulent eller engroskunde for at være berettiget til denne kampagne?

Ja. Du skal tilmelde dig som enten Wellness Konsulent eller engroskunde som en del af kriteriet for at kvalificere til denne kampagne.

Hvad er forskellen mellem en Wellness Konsulent og en engroskunde? 

Engroskunder er dem, der er interesseret i at benytte doTERRA-produkter til deres velvære, og som ønsker at købe til engrospriser. En engroskunde kan også være interesseret i at optjene loyalitetspoint med loyalitetsbelønningsprogrammet (LRP).

Wholesale Customer Benefits

 • Wholesale pricing (25% discount)

 • Option to receive 10-30% of your total purchase back in FREE Product Points

 • Eligibility to receive the FREE Product of the Month

 • No monthly order required


Wellness Konsulenter er begejstrede for doTERRAs produkter, og ønsker at dele dem med andre. En Wellness Konsulent kan også være interesseret i at skabe en indkomst gennem af doTERRA.

Fordele for engroskunder

 • Engrospriser (25% rabat)

 • Mulighed for at få 10-30% af dit totale køb tilbage i GRATIS produktpoint

 • Berettigelse til at modtage det GRATIS Månedens Produkt

 • Ingen månedlige ordrer påkrævet


Fordele for engroskunder

 • Engrospriser (25% rabat)

 • Mulighed for at få 10-30% af dit totale køb tilbage i GRATIS produktpoint

 • Berettigelse til at modtage det GRATIS Månedens Produkt

 • Mulighed for at optjene kompensation og bonusser


Hvad skal jeg gøre for at aktivere denne kampagne?

Når du tilmelder dig som Wellness Konsulent eller engroskunde, skal du afgive den påkrævede mindste PV ordre for at være berettiget til at kvalificere dig til denne kampagne.

Hvilke produkter kan jeg købe for at nå den krævede minimums PV for denne kampagne?

Du kan købe hvilket som helst doTERRA-produkt, så længe din tilmeldingsordre opfylder den påkrævede minimums PV, der er angivet. Dette omfatter også tilmeldingskits. 

Jeg har kvalificeret mig til kampagnen, hvornår modtager jeg mine gratis produkter?

Hvis du er kvalificeret til kampagnen, vil du modtage de gratis produkter sammen med din tilmeldingsordre.

Tæller genaktiveringer til denne kampagne?

Genaktiveringer tæller IKKE til denne kampagne. En genaktivering er en person, som tidligere har været tilmeldt som Wellness Konsulent, og som ønsker at genaktivere sin konto.

Ofte stillede spørgsmål for tilmeldere 

Jeg er en tilmelder, der deltager i denne kampagne, hvad skal jeg gøre for at kvalificere til denne kampagne?

Tilmelderen skal tilmelde et nyt medlem med 100 PV eller mere for at kvalificere til at modtage 50 produktpoint. Tilmelderen skal også gennemføre en loyalitetsordre (LRP) på 100 PV i samme måned som den tilmeldtes tilmeldingsordre.

For eksempel: Hvis du tilmelder nogen i oktober, skal du gennemføre en loyalitetsordre (LRP) på mindst 100 PV i oktober for at kvalificere til denne kampagne.  

Jeg er medlem uden for Europa. Kan jeg tilmelde et nyt medlem i Europa? 

Ja, hvis det nye medlem, du tilmelder, har en europæisk konto, kan de tilmelde sig og modtage belønningerne der gælder for denne kampagne. Men du (tilmelder) vil ikke modtage de gældende point for denne kampagne, da du ikke har en europæisk konto.

Jeg er medlem inden for Europa. Kan jeg tilmelde et nyt medlem uden for Europa?

Ja, det kan du, men ingen af jer vil kvalificerer jer til denne kampagne. Da det nye medlem, du vil tilmelde, ikke har en europæisk konto, kan hverken du (tilmelder) eller den tilmeldte kvalificere sig til denne kampagne.

Vilkår

 • Tilmeldingsordre: en tilmeldingsordre er den første ordre, der afgives af en ny Wellness Konsulent eller engroskunde, som indeholder enten et tilmeldingskit eller valgte produkter og tilmeldingsgebyret.  
 • PV: står for personlig volumen. Alle produkt har en fast mængde PV, som ofte er et produkts engrosværdi, minus omsætningsafgift & forsendelse og håndteringsomkostninger. PV er IKKE lig med prisen på en ordre. For at se den faste PV-mængde for et specifikt produkt, bedes du se produktbeskrivelsen.
 • Genaktiveringer: en genaktivering er en person, som tidligere har været tilmeldt som Wellness Konsulent eller engroskunde, som ønsker at genaktivere sin konto.   

Regler

 • En enkelt ordre kan kun kvalificere til en kampagne. Da dette er en tilmeldingskampagne, kan en ny tilmeldt kun kvalificere sig én gang.  
 • Hvad enten den tilmeldte kvalificerer sig til kampagnen med 100 PV eller 200 PV vil tilmelderen stadig modtage 50 produktpoint.  
 • Enhver returneret ordre eller vare, som resulterer i at ordren kommer under kravet om PV, vil ikke kvalificere til denne kampagne.   
 • PV er IKKE lig med prisen på en ordre. Inden tilmeldingsordren afgives, skal den nye Wellness Konsulent eller engroskunde bekræfte, at ordren opfylder kravet for PV.  
 • Når tilmeldingsordrer er afgivet, kan de ikke ændres, justeres, eller kombineres til at kvalificere sig til kampagnen.   
 • Der er ingen grænse for tilmeldere, der samler produktpoint til denne kampagne.   
 • For at tilmelderen kan være berettiget til at få produktpoint, skal både tilmelderen og den tilmeldtes konto være opretholdt i Europa.   
 • Tilmeldingsordrer, som afgives udenfor tilmeldingsperioden, tæller ikke som kvalificerende tilmeldinger til kampagnen. Der vil ikke være nogen undtagelser.   
 • Betalinger via elektronisk overførsel skal være modtaget inden den 10. den følgende måned for at kunne tælle i kampagnen. Der vil ikke være nogen undtagelser.   
 • Genaktiveringer tæller IKKE til denne kampagne. En genaktivering er en person, som tidligere har været tilmeldt som Wellness Konsulent, og som ønsker at genaktivere sin konto.   
 • Et tilmeldingskit vil tælle i denne kampagne, så længe kittet er på 100 PV eller mere.   
 • For dem, der kvalificerer sig til kampagnen i oktober, tilføjes produktpointene til medlemmernes konti den 20. november 2021. Hvis et medlem mener, de har kvalificeret sig til kampagnen og ikke har modtaget produktpointene, bedes de kontakte Medlemsservice senest den 30. november 2021. Der vil ikke være undtagelser efter denne dato.   
 • For dem, der kvalificerer sig til kampagnen i november, tilføjes produktpointene til medlemmernes konti den 20. december 2021. Hvis et medlem mener, de har kvalificeret sig til kampagnen og ikke har modtaget produktpointene, bedes de kontakte Medlemsservice senest den 31. december 2021. Der vil ikke være undtagelser efter denne dato.

Select Your Continent

Select Your Region

Select Your Location

Select Your Language