Увеличение по програмата за лоялност (LRP): Последни стъпки


Регистрирахте ли се като нов участник през май чрез промоцията Увеличение по програмата за лоялност (LRP)? Ако да, вече можете да направите последната стъпка този месец: включете се към Програмата за лоялност и направете една поръчка по Програмата за лоялност (LRP) от 100 PV или повечев периода 1 – 30 юни 2022 г

Как да спечелите:

1. Регистрирани като нов Wellness Advocate (Уелнес консултант) на doTERRA или Wholesale Customer (Клиент) и направена една поръчка за регистриране от 100 PV или повече в периода 1–1 – 15 май 2022 г.

2. Включете се към Програмата за лоялност и направете една поръчка по Програмата за лоялност (LRP) от 100 PV или повече в периода 1 – 30 юни 2022 г.

След като отговорите на условията, Вашият процент на точките по Програмата за лоялност (LRP) ще бъде увеличен на 20%!*

*За Вашата отговаряща на условията поръчка за лоялност (LRP) през юни можете да се възползвате от увеличение на процента на LRP точките.

 

Enroller

 

ЧЗВ

Каква полза получавам от Увеличението по програмата за лоялност (LRP)?

Когато се регистрирате по Програмата за лоялност (LRP), получавате стандартния LRP процент от 10% като точки. Тази промоция за увеличение по Програмата за лоялност (LRP) Ви дава възможността да увеличите първоначалния си процент на 20%

Какво трябва да направя, за да отговоря на условията за тази промоция?

Нови регистрирани членове през май 

1. Регистрирайте се като нов Wellness Advocate (Уелнес консултант) на doTERRA или Wholesale Customer (Клиент) и направете една поръчка за регистриране от 100 PV или повече в периода 1 – 15 май 2022 г

2. Включете се към Програмата за лоялност и направете една поръчка по Програмата за лоялност (LRP) от 100 PV или повече в периода 1 – 30 юни 2022 г

След като отговорите на условията, Вашият процент на точките по Програмата за лоялност (LRP) ще бъде увеличен на 20%!*   

*За Вашата отговаряща на условията поръчка за лоялност (LRP) през юни можете да се възползвате от увеличение на процента на LRP точките. 

Кога приключва промоцията?

За регистриралите се през май промоцията е валидна до 30 юни 2022 г. 

Кога ще видя увеличението на процента на точките ми?

Точките и процентите ще бъдат коригирани на или след 15-то число на месеца след Вашата LRP поръчка (LRP).

Какво се случва с моя процент на печалба след края на промоцията?

Ако се регистрирате през май и покриете изискванията на промоцията, Вашият процент на печалба ще се увеличи от стандартните първоначални 10% на 20% до 15 юли 2022 г. 

След това процентът Ви ще се увеличи със стандартната стойност.  

Информация за програмата за лоялност

Какво се случва, ако отменя моята LRP, след като получа Увеличението по програмата за лоялност (LRP)?

Ако отмените своята LRP в определен момент, след като сте отговорили на изискванията за Увеличение по програмата за лоялност (LRP), Вашият процент ще намалее до нормалния процент на печалба.

Трябва ли да бъда част от Програмата за лоялност (LRP), за да участвам?

Да. Трябва да се включите в doTERRA и да се регистрирате за Програмата за лоялност по време на посочените квалификационни периоди, за да отговорите на условията за тази промоция.

Защо LRP поръчката не може да бъде обработена през първия месец от регистрацията?

Новите членове не могат да правят поръчка за лоялност (LRP поръчка) по време на първия месец от регистрацията си. Изисква се активна месечна поръчка за лоялност (LRP шаблон) по време на целия период за отговаряне на условията за промоцията преди да можете да направите поръчка за лоялност през следващия месец.

Аз съм вече регистриран Wellness Advocate (Уелнес консултант) или Wholesale Customer (Клиент на едро) към doTERRA – мога ли да участвам в Увеличението по програмата за лоялност (LRP)?

Не. Само нови членове, регистрирани към doTERRA за първи път, отговорят на условията за тази промоция.

Термини

 • PV: означава личен обем. Всички продукти имат определена стойност от PV, която често е стойността на едро за продукта без данък върху продажбата и такси за доставка и обработване. PV (личен обем) не се равнява на цената на поръчката. За да видите определената стойност от PV на конкретен продукт, моля, вижте описанието на продукта.  
 • Стандартна поръчка: еднократна поръчка, направена от Retail Customer (Клиент на дребно), Wholesale Customer (Клиент) или Wellness Advocate (Уелнес консултант).  
 • Поръчка за лоялност: Еднократна или периодична поръчка, направена от Wholesale Customer (Клиент) или Wellness Advocate (Уелнес консултант).  
 • Месечна поръчка за лоялност: използва се за разграничаване на месечна периодична поръчка за лоялност (LRP).   
 • Еднократна поръчка за лоялност: използва се за разграничаване на еднократна поръчка за лоялност (LRP).   

Правила

 • Retail Customers (Клиентите на дребно) не могат да участват в промоцията чрез Програмата за лоялност (LRP).
 • Новите членове не могат да правят поръчка за лоялност по време на месеца, в който са се включили.   
 • PЛичен обем (PV) е въз основа на продукта(ите), които даден член закупува всеки месец.
 • PV НЕ се равнява винаги на цената на поръчката. Преди да завършите LRP през месец 2, уверете се, че тя е на стойност 100 PV или повече. Всички поръчки под изискващата се стойност на PV не отговарят на условията.
 • OПоръчки, направени след квалификационните времеви периоди, не се включват към увеличението на процента. Няма да бъдат направени никакви изключения.
 • За регистриралите се през май поръчката за регистриране, отговаряща на условията, трябва да бъде направена на или преди 15 май 2022 г.
 • За регистриралите се през май поръчката за лоялност (LRP), отговаряща на условията, трябва да бъде приключена на или преди 30 юни 2022 г
 • След като бъдат въведени, поръчките не могат да бъдат променени, коригирани или комбинирани, за да отговарят на условията на промоцията.
 • Ако поръчката бъде върната, този член няма да отговаря на условията за увеличение на процента.
 • Регистриралите се през май и отговарящи на условията на промоцията, но не получили своето увеличение на процента, трябва да се свържат с „Обслужване на клиенти“ не по-късно от 31 юли 2022 г. След тази дата няма да бъдат направени никакви изключения.

Select Your Continent

Select Your Region

Select Your Location

Select Your Language