MEGHOSSZABBÍTVA: 200 PV értékű promóció


Egészen 2022. április 15-ig!

Éljen a hosszabbítás nyújtotta lehetőséggel, és tudja magáénak Ön is a doTERRA legkeresettebb golyós kiszerelésű Touch olajait.

Így tehet rá szert

Adjon le egy egyszeri, összesen legalább 200 PV értékű rendelést legkésőbb 2022. április 15-ig, hogy az alábbiak mindegyikét megkapja tőlünk INGYEN:

dōTERRA Balance™ Touch

Termékrészletek

dōTERRA Motivate™ Touch

dōTERRA Adaptiv™ Touch

Termékrészletek

Az ajánlat csak a promóció ideje alatt vagy a készlet erejéig lesz elérhető.

Szómagyarázatok

 • PV: az angol Personal Volume, azaz személyes forgalom rövidítése. Minden termék adott PV-értékkel rendelkezik, amely gyakran a termék forgalmi adóval, szállítási és kezelési költséggel csökkentett törzsvásárlói árával egyenlő. A PV érték nem azonos a rendelés árával. Egy konkrét termék PV-értékének megtekintéséhez nézze meg az adott termék leírását.
 • Normál rendelés: Kiskereskedelmi vásárló, Törzsvásárló vagy Wellness Tanácsadó által egyszeri alkalommal leadott rendelés.
 • LRP-rendelés: Törzsvásárló vagy Wellness Tanácsadó által egyszeri alkalommal vagy rendszeresen leadott rendelés.
 • Havi hűségrendelés: az egyszeri hűségrendeléstől való megkülönböztetésre használt, havi rendszerességgel leadott hűségrendelés (LRP) elnevezése.
 • Egyszeri hűségrendelés: a havi hűségrendeléstől való megkülönböztetésre használt, egyszeri alkalommal leadott hűségrendelés (LRP) elnevezése.

Szabályok

 • Minősítési időszak: 2022. március 1. és április 15. között
 • A rendelés elküldése előtt ellenőrizze, hogy az eléri-e a minimális 200 PV értéket.
 • Ha a rendelése 400 PV vagy annál nagyobb értékű, akkor is csak egy ingyenes terméket fogunk küldeni. Rendelésenként csak egy termékre szerezhet jogosultságot.
 • A rendelések a leadást követően már nem módosíthatók, igazíthatók ki vagy kombinálhatók oly módon, hogy a tag jogosulttá váljon a promócióra.
 • A promóciós időszakon kívül leadott rendelések nem számítanak bele a promócióba. Ez alól semmilyen eset nem képez kivételt.
 • Az ingyenes termékek nem válthatók készpénzre, illetve nem válthatók vagy küldhetők vissza pontokért cserébe.
 • Az átutalásos befizetéseknek legkésőbb a következő hónap 10-ig be kell érkezniük ahhoz, hogy beszámíthatóak legyenek a promócióba. Ez alól semmilyen eset nem képez kivételt.
 • Amennyiben Ön mindenben megfelelt a promóció feltételeinek, és mégsem kapta meg az ingyenes terméke(ke)t, kérjük, legkésőbb 2022. május 15-ig keresse fel ügyfélszolgálatunkat. Ezt a dátumot követően már nem áll módunkban kivételt tenni.

GYIK

Ki válhat jogosulttá erre a promócióra?

Minden tag jogosult erre a promócióra: a Wellness Tanácsadók, a Törzsvásárlók és a Kiskereskedelmi vásárlók is.

Hányszor vehetek részt ebben a promócióban?

A hónap folyamán négyszer teljesítheti a promóciós feltételeket. Ha négy alkalommal is jogosultságot szeretne szerezni a promócióra a hónap folyamán, minden esetben egy külön 200 PV értékű rendelést kell hozzá leadnia.

Milyen rendelésekkel szerezhető jogosultság erre a promócióra?

Bármilyen típusú rendeléssel – normál, hűség- (LRP), egyszeri hűség-, kiskereskedelmi és belépőmegrendeléssel is – teljesítheti a promóció feltételét.

Milyen termékeket vásárolhatok, hogy elérjem a promóció feltételéül szabott minimális PV-követelményt?

Bármilyen tetszőleges doTERRA-terméket megvásárolhat, a lényeg, hogy a rendelése elérje a minimálisan előírt PV-értéket.

Hogyan kapom meg a promócióban feltüntetett ingyenes terméke(ke)t?

Fizetéskor az ingyenes termék(ek) automatikusan hozzáadódik (hozzáadódnak) a rendeléséhez, és a számlán 0 €/£-os tételként fog(nak) megjelenni.

Select Your Continent

Select Your Region

Select Your Location

Select Your Language