Septembrsko promocijsko glasilo - Slovenščina


Sept2018-200PV.jpg

Promocijska ponudba z 200 vrednostnimi točkami

Z enkratnim naročilom med 1. in 30. septembrom 2018, v vrednosti 200 vrednostnih točk, dobite 15 ml EO Sivka, 15 ml EO Divja pomaranča in 15 ml EO Origano BREZPLAČNO. 

Promocija je omejena na 4 izdelke za en uporabniški račun.

 
Sept2018-HDclear.jpg

PRIVARČUJTE 10 % - KOMPLET HD CLEAR

Kljub temu, da se lahko znaki problematične kože začno kazati že v zgodnjih najstniških letih, zaznamujejo posameznike vseh starosti, na telesni kot tudi čustveni ravni. Veliko posameznikov ima težave s kožo že več let, preizkusijo številne izdelke, močne kemikalije in abrazivno nego za ohranjanje čiste kože. Podjetje doTERRA je razvilo boljši način za reševanje težav s problematično kožo, v samem jedru – naravno in učinkovito. Predstavljamo vam HD Clear, izpopolnjeno linijo naravnih izdelkov, ki združujejo moč eteričnih olj CPTG® in izvlečkov rastlin za doseganje želenih in pričakovanih rezultatov – čisto in gladko kožo.
 
HD Clear je tristopenjski sistem, ki deluje sinergijsko, pri čemer vsak izdelek pripravi kožo na naslednjega, kožo temeljito očisti in zagotovi optimalno navlažitev kože s primerno stopnjo vlažnosti. Sestavine HD Clear, narejene iz popolnih izvlečkov rastlin, so nežni in na kožo delujejo pomirjujoče, vendar z izjemno učinkovitostjo. Vsakodnevna uporaba izdelkov HD Clear bo zmanjšala videz pomanjkljivosti, pripomogla k čisti in zdravi polti ter kožo tudi pomirila. Izdelki HD Clear zagotavljajo naravno rešitev za problematično kožo pri vseh starostih

 
Sept2018-Rosemary.jpg

IZDELEK MESECA - Rožmarin 15 ml

Rožmarin je aromatičen, zimzelen grm, čigar listi se pogosto uporabljajo za izboljšanje okusa jedi kot npr. nadevov, svinjine, jagnječje pečenka, piščanca in purana. Poleg svoje uporabe v kulinariki ima rožmarin veliko koristi, strokovnjaki ga močno cenijo, starodavne kulture Grkov, Rimljanov, Egipčanov in Hebrejcev pa so ga obravnavale celo kot svetega. Rožmarinov zeliščni in poživljajoči vonj se pogosto uporablja pri aromaterapijah in masažah.
 

 
EU_NaturalSolutionsKitV2.jpg

PAKET OB VKLJUČITVI

Z veseljem vam sporočamo, da bodo novi paketi ob vključitvi na voljo konec tega meseca. Do izdaje novih paketov ob vključitvi pa bo podaljšana promocijska akcija meseca avgusta, ki nudi 20 % nižje cene paketov ob vključitvi*. 

Ponudba velja do 16. septembra

Ta ponudba zajema tako prva naročila kot tudi naročila rednih strank (ne vključuje pa naročila programa zvestobe LRP). Imetniki že obstoječih uporabniških računov, tako veletrgovci kot člani, lahko ob oddaji standardnega naročila, koristijo popust na komplet, ki ga sicer pridobite ob vpisu. Ta promocijska akcija velja tudi ob ponovni aktivaciji uporabniškega računa. 

*Set olj Family Essentials ni vključen. Omejeno na 1 set na posamezen uporabniški račun.

 
New-Products-August.jpg

NA VOLJO TAKOJ!

Nov vznemirljiv obseg naših izdelkov je na voljo takoj. Vključuje olja in olje mešanice Kopaiba, Modra kamilica, Rose Touch, Neroli Touch, Jasmine Touch, komplet olj Joga kolekcija in novi difuzor Lumo.

KMALU NA VOLJO!

Z veseljem vam sporočamo tudi, da je bila naša kolekcija izdelkov za dojenčke Baby odobrena za evropski trg. Trenutno čakamo še potrditev dobave za leto 2019.

 
Essentials-Book-October.jpg

NOVA KNJIGA doTERRA ESSENTIALS

Na voljo je nova knjiga doTERRA Essentials, ki bo nadomestila trenutni paket dobrodošlice. V času prehoda k novostim ste lahko tudi vi eden izmed srečnežev, ki bodo ob naročilu prejeli novo knjigo doTERRA Essentials, še pred njenim uradnim izidom. Pomnite, da bo nova knjiga doTERRA Essentials na voljo samo v angleškem jeziku. 

 
Autumn_Tour_2018_Everyday_Button.jpg

JESENSKA TURNEJA 2018

Vabljeni, da se nam pridružite na jesenski turneji doTERRA.

Izvedite najnovejše informacije o izdelkih doTERRA in pridobite neprecenljivo znanje o širokem naboru tem s področja eteričnih olj. Naučite se uporabljati eterična olja v svojem vsakdanu in objemite kulturo doTERRA, medtem ko se družimo kot ekipa. 

Za več informacij in registracijo kliknite tukaj. 

We want you to be delighted with our site!

Your feedback about this page is valued and carefully considered.

200 characters remaining