Nyhetsbrev-tilbud september - Norsk


Sept2018-200PV.jpg

200 PV Tilbud

Få en Lavendel 15 ml, Vill appelsin 15 ml og Oregano 15 ml GRATIS ved å legge inn en 200 PV mellom 1. og 30. september 2018. 
 
Grense 4 per konto. 
 

 
Sept2018-Rosemary.jpg

MÅNEDENS PRODUKT - Rosmarin 15 ml

Rosmarin er en aromatisk, eviggrønn busk med blader som ofte blir brukt til å smasktilsette matretter som stuffing, svinekjøtt, lammestek, kylling og kalkun. I tillegg til sine kulinariske bruksområder har Rosmarin mange fordeler. Rosmarin støtter sunn fordøyelse, og kan støtte funksjonen av de indre organene. * Den har lenge blitt hyllet og brukt av healere. Gamle greske, romerske, egyptiske og hebraiske kulturer betraktet planten som hellig. Rosmarinens urteaktige og energigivende duft er også hyppig brukt i aromaterapi.
 

 

VELKOMSTPAKKER

Det gleder oss å meddele at våre nye velkomstpakker lanseres senere denne måneden. I mellomtiden forlenger vi august-kampanjen med 20% avslag på velkomstpakker - Viktigste eteriske oljer for familien-pakken & Basic Essentials Kit.
 
Tilbudet gjelder til 16. september. 
 
Dette tilbudet gjelder både bestilling ved registrering og standard ordretyper (ikke lojalitetsprogramordre). Eksisterende kontoinnehavere, både innkjøpspriskunder og selvstendige produktkonsulenter, kan benytte seg av tilbudet ved å legge inn en standardbestilling på en av våre nedsatte velkomstpakker. Denne kampanjen kan også brukes til å aktivere kontoer på nytt.
 
Begrenset til totalt 1 pakke per konto.
 

 

TILGJENGELIG NÅ!

Vårt spennende nye produktutvalg er tilgjengelig nå! Blant disse finner du Copaiba, Blå reinfann, Rose Touch, Neroli Touch, Jasmine Touch og den nye Lumo duftsprederen. 
 
KOMMER SNART!
 
Vi er også glade for å kunne meddele at vårt nye utvalg for Baby er blitt godkjent i Europa. Vi avventer nå bekreftelse på leveransetilgjengelighet for 2019.

 
Essentials-Book-October.jpg

NY doTERRA ESSENTIALS BOK

Vi har nå en ny doTERRA Essentials Bok, som skal erstatte den eksisterende Velkomstpakken. I overgangsperioden kan du være så heldig å få den nye doTERRA Essentials Bok i bestillingen din før den er offisielt lansert. Merk at den nye doTERRA Essentials-boken bare vil være tilgjengelig på engelsk.

 
Autumn_Tour_2018_Everyday_Button.jpg

HØSTTUR 2018

Du er invitert til å være med oss på doTERRAs høsttur!
 
Få kjennskap til de siste doTERRA-nyhetene og få uvurderlige kunnskaper om et vidt spekter av temaer knyttet til eteriske oljer. Lær hvordan du kan bruke eteriske oljer i hverdagen og ta del i doTERRA-kulturen når vi samles som ett team. 
 
For mer informasjon og for å registrere deg, klikk her. 

We want you to be delighted with our site!

Your feedback about this page is valued and carefully considered.

200 characters remaining