A szeptemberi hírlevél promóciói - Magyar


Sept2018-200PV.jpg

200 PV értékű promóció

Szerezzen egy-egy 15 ml-es Levendula, 15 ml-es Vadnarancs és 15 ml-es Oregánó esszenciális olaj terméket INGYEN egyetlen 200 PV értékű megrendelés 2018. szeptember 1. és 30. közötti leadásával. 
 
Fiókonként legfeljebb 4 illóolajcsomag kapható. 
 

 
Sept2018-HDclear.jpg

SPÓROLJON 10%-OT - HD CLEAR CSOMAG

Bár a problémás bőr jelei már tizenéves korunk elején jelentkezhetnek, ez a tünetegyüttes minden korosztályt érint – fizikai és érzelmi szempontból egyaránt. Sok ember tapasztal több éven át tartó bőrproblémákat, próbál ki számtalan terméket, kíméletlen vegyi anyagokat és hámlasztó kezeléseket csak azért, hogy megtisztítsa a bőrét. A doTERRA azonban jobb módszert alkotott meg a problémás bőr tüneteinek kezelésére már azok gyökerénél – természetesen és hatékonyan. Bemutatjuk a HD Cleart, természetes készítményekből álló korszerű termékcsaládunkat, amely a CPTG® esszenciális olajok és növényi kivonatok erejét ötvözve eredményez tiszta, bársonyos bőrt – amire mindig is várt.

A HD Clear három egymást segítő lépésből álló rendszer, ahol az egyes termékek a soron következőre építenek a bőr alapos felületi és szerkezeti megtisztításához, valamint a kiegyensúlyozott nedvességtartalom számára optimális hidratálás biztosításához. A HD Clear színtiszta növényi kivonatokból készülő összetevői gyengéden és megnyugtatóan, ugyanakkor pedig erővel teli hatékonysággal bánnak a bőrrel. A HD Clear napi használata segít csökkenteni a bőrhibák megjelenését, hozzájárul a tiszta, egészséges arcbőr fenntartásához, valamint meg is nyugtatja a bőrt. A HD Clear természetes megoldást nyújt a problémás bőrre minden korosztálynak.

 
Sept2018-Rosemary.jpg

A HÓNAP TERMÉKE - Rozmaring 15ml

A rozmaring egy illatos, örökzöld cserje, amelynek leveleit gyakran használják élelmiszerek ízesítésére, töltelékekben, vagy sült húsok, sertés, bárány, csirke és pulyka ízesítésére. A rozmaring a kulináris használatokkal együtt számos előnnyel jár. A rozmaring támogatja az egészséges emésztést * és a belső szervek funkcióit. * Régóta tisztelt a terapeuták között, a rozmaringot szentnek tekintették az ókori görög, római, egyiptomi és héber kultúrákban. A rozmaring fűszerű és energetizáló illata miatt gyakran használt aromaterápiákban. 

 
EU_NaturalSolutionsKitV2.jpg

INDULÓ ESSZENCIÁLIS OLAJ CSOMAGOK

Örömmel jelentjük be, hogy új, induló illóolajcsomagjaink bevezetése még ebben a hónapban várható. Addig is meghosszabbítjuk az induló illóolajcsomagok 20%-os kedvezményére* vonatkozó augusztusi promóciónkat, amely így az új induló csomagok megjelenéséig fog tartani. 

Az ajánlat szeptember 16-ig érvényes. 

Ajánlatunk a belépőmegrendelésekre és a standard típusú megrendelésekre is érvényes (az LRP-megrendelésekre nem). A már működő fiókkal rendelkezők, így a nagykereskedelmi ügyfelek és a wellness tanácsadók egyaránt élvezhetik annak az előnyét, ha standard megrendelésben kérik akciós induló illóolajcsomagjaink egyikét. Ez a promóció fiókok újraaktiválására is használható.

*Az akció nem vonatkozik a családi csomagra. Fiókonként 1 illóolajcsomag rendelhető kedvezményesen.

 
New-Products-August.jpg

MÁR ELÉRHETŐ!

Izgalmas, új termékválasztékunk már elérhető! Megtalálható benne a Copaiba, Csipkés facélia, Rózsa Touch, Neroli Touch, Jázmin Touch, a Jóga kollekció és az új Lumo Párologtató. 

HAMAROSAN ÉRKEZIK!

Örömmel adunk hírt arról is, hogy babáknak szóló új termékválasztékunk megkapta a forgalmazási engedélyt Európában. Jelenleg a 2019-es szállítás megerősítésére várunk.

 
Essentials-Book-October.jpg

ÚJ doTERRA ESSZENCIÁLIS OLAJ KÖNYV

Ezentúl az új doTERRA esszenciális olaj könyvvel dolgozunk, amely a jelenlegi üdvözlőcsomag helyét veszi át. Az átállás részeként Önt is az a szerencse érheti, hogy még a hivatalos bevezetése előtt rendelésével együtt megkapja az új doTERRA esszenciális olaj könyvet. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az új doTERRA esszenciális olaj könyv először csak angol nyelven lesz elérhető, amit hamarosan további nyelvek követnek.  

 
Autumn_Tour_2018_Everyday_Button.jpg

ŐSZI KÖRÚT 2018

Ezennel meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon hozzánk a doTERRA őszi körútján!

Ismerje meg a legújabb híreket a doTERRA háza tájáról, és tegyen szert felbecsülhetetlen tudásra az esszenciális olajokkal kapcsolatos témakörök széles választékában. Tudja meg, hogyan használhat esszenciális olajokat a mindennapokban, és legyen Ön is részese a doTERRA kultúrájának csapatunk összejövetelén. 

Bővebb tájékoztatásért és a regisztráció végrehajtásához kattintson ide. 

HÓNAP KEZDŐ WEBINAROK – KELETI RÉGIÓ

Szobonya Olivér, a doTERRA keleti régiójának értékesítési vezetője tolmácsolt zoom webinarokat fog tartani. Ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy megismerkedjetek a többi Wellness Tanácsadóval, ahol elbeszélgetünk az aktuális promóciókról és céges hírekről. Lent megtaláljátok az időpontokat és a regisztrációs linket. Kérjük, hogy osszátok meg ezt az infót a csapattagjaitokkal, hogy ők is biztosan tudjanak róla! Ott találkozunk!

We want you to be delighted with our site!

Your feedback about this page is valued and carefully considered.

200 characters remaining