Dogodki & novosti - Slovenščina


BG_Flower_Collection_600x900.jpg

EKSLUKZIVNO! IZ EVROPE ZA EVROPO

Kolekcija Bulgarian Flowers je pojem pridobivanja cenjenih eteričnih olj iz Bolgarije in je najprej na voljo ekskluzivno za Evropo le omejeni čas. 
 
Ta kolekcija, ki vsebuje Rose Touch, Lavender Touch in Melissa Touch, izvira iz Evrope in združuje tri izmed najbolj cenjenih eteričnih olj na svetu. Olja so proizvedena v bolgarski destilarni doTERRA, Esseterre. Bolgarija je v zadnjih letih zgradila ene izmed najpomembnejših raziskovalnih, razvojnih in proizvodnih objektov za eterična olja na svetu, zlasti okrog Črnega morja, kjer je podnebje idealno za gojenje sivke in melise najčistejše kakovosti. 

 
 
Embalaža te kolekcije je čudovita, kot so tudi sama olja! Torbica s cvetličnim in zlatim reliefnim vzorcem ima obliko cveta, ki se odpira proti soncu. Kolekcija je ekskluzivno na voljo za Evropo le omejeni čas, zato ne zamudite teh dragocenih olj in njihovih mnogih koristi.
 

 
Adaptiv_Group__600x900.jpg

dōTERRA ADAPTIV™ (15 ml) & ADAPTIV™ TOUCH (10 ml)

Ko imate občutek, da potrebujete nekaj za pomiritev, je mešanica Adaptiv prava rešitev za vas. Sivka, magnolija, neroli in ambrovec delujejo pomirjujoče, divja pomaranča in zelena meta pa napolnita z energijo in dvigneta razpoloženje. Copaiba in rožmarin še dodatno pripomoreta k zmanjšanju razdraženosti. Če se počutite utrujeno ali nemirno, ste neodločni ali razdražljivi, vam Adaptiv in Adaptiv Touch vam lahko pomagata pri ohranjanju ravnovesja telesa in duha. 
 

 
YarrowPom_Serum_600x900.jpg

YARROW|POM BODY RENEWAL SERUM (serum za obnovo telesa)

Serum za obnovo telesa Yarrow|Pom je poln močnih bioaktivnih spojin in proteinov za zaščito kože ter na dotik prestižno svilnat. Eterično olje rmana in hladno stiskano olje semen granatnega jabolka delujeta v sinergiji ter spodbujata mladostnejši videz kože, medtem ko eterična olja CPTG™ spodbujajo pozitivno in sproščeno vzdušje. Olja jojobe, sončničnih semen, grozdnih pešk in semen argana globoko vlažijo kožo, izvleček kavnih semen in estri granatnega jabolka pa pripomorejo k večjemu lesku in izboljšanemu videzu kože, ki zasije v vsej svoji lepoti.  

 
Kids_Collection_600x900.jpg

dōTERRA KID'S COLLECTION – SEDAJ VKLJUČUJE TAMER™

Izkusite to edinstveno kolekcijo mešanic eteričnih olj, oblikovanih z mislijo na najmlajše – sedaj vključuje Tamer! 

Mešanica za prebavo Tamer je novost v kolekciji doTERRA Kid's in je koristna mešanica, ki jo je dobro imeti pri roki! Tamer v osnovi frakcioniranega kokosovega olja doTERRA vsebuje edinstvene koristi eteričnih olj CPTG, kot so zelena meta, japonska poprova meta in ingver. Mešanica teh olj je v uteho po zaužitju velikega obroka.

 
dT-120417_221_600x900.jpg

OPOMNIK GLEDE PLAČEVANJA Z UPN OBRAZCEM

Obveščeni smo bili, da se zaradi izstopa Združenega kraljestva iz Evropske unije (EU) nekaterim članom zaračunavajo dodatne provizije pri plačilu z bančnim ali SEPA nakazilom. Da bi se izognili morebitnim dodatnim provizijam, ki vam jih lahko zaračuna vaša banka, je sedaj vzpostavljen novi račun za bančna nakazila znotraj EU. 

Vsi člani v EU za svoja plačila uporabljajte novi račun, člani v Združenem kraljestvu pa še naprej plačujte kot običajno, tako da uporabite obstoječi račun v Združenem kraljestvu.

Če imate neplačano naročilo s plačilnim nalogom UPN iz preteklega meseca, prosimo, da ga nemudoma plačate. Če želite, da uspešno obdelamo vaša plačila, morate v referenco plačila vključiti številko vašega naročila in člansko številko. Traja od 2 do 5 delovnih dni, da prejmemo plačila s plačilnim nalogom UPN. Za ustrezen izračun provizij za naročila prejšnjega meseca, moramo vaše plačilo prejeti najkasneje do 8. v mesecu. To pomeni, da morate plačilo izvesti najkasneje do 3. v mesecu. 

Če vašega plačila ne bomo prejeli do 8. v mesecu, provizij za naročilo preteklega meseca ne boste prejeli in vaše naročilo bo izbrisano. Če ste svoje naročilo že plačali, ni pa še bilo odposlano, nas, prosimo, kontaktirajte po elektronski pošti ali telefonu do 9. v mesecu, da lahko rešimo težavo z vašim plačilom. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We want you to be delighted with our site!

Your feedback about this page is valued and carefully considered.

200 characters remaining