Hendelser og oppdateringer - Norsk


BG_Flower_Collection_600x900.jpg

EKSKLUSIVT! FRA EUROPA, FOR EUROPA

Med Bulgarian Flowers Collection feirer vi Bulgarias anerkjente eteriske oljer – kolleksjonen tilbys eksklusivt i Europa i en begrenset periode. 

Kolleksjonen, som inneholder Rose Touch, Lavender Touch og Melissa Touch, er laget av råvarer fra Europa og gir deg tre av verdens mest populære eteriske oljer. Oljene er produsert i doTERRAs bulgarske destilleri, Esseterre. Bulgaria har i mange år stått for noe av det ypperste når det gjelder forskning på og utvikling av eteriske oljer, særlig rundt Svartehavet der klimaet er ideelt for å dyrke lavendel og sitronmelisse. 

Oljene er pakket i emballasje som er like vakker som oljene selv! Esken har blomstertrykk og gullpregede detaljer og er formet som en blomst som åpner seg mot solen. Gå ikke glipp av disse utsøkte oljene og de mange gode egenskapene – tilbudet, som er eksklusivt for Europa, er tidsbegrenset.

 

 
Adaptiv_Group__600x900.jpg

dōTERRA ADAPTIV™ (15 ML) & ADAPTIV™ TOUCH (10 ML)

Når du har behov for å roe ned, er Adaptiv løsningen. Lavendel, magnolia, neroli og ambra virker beroligende, mens villappelsin og grønnmynte gir energi og virker oppløftende. I tillegg bidrar kopaiva og rosmarin til å dempe sterke følelser. Enten du føler deg utmattet eller rastløs, ubesluttsom eller irritabel, kan Adaptiv og Adaptiv Touch hjelpe deg med å holde kropp og sjel i balanse.

 
YarrowPom_Serum_600x900.jpg

YARROW|POM BODY RENEWAL SERUM

Yarrow|Pom Body Renewal Serum, som er proppfull av effektive bioaktive forbindelser og hudbeskyttende proteiner, er luksuriøst og silkemykt. Eterisk olje av ryllik og kaldpresset olje av granateple virker synergistisk for å fremme en hud som ser yngre ut, mens eteriske oljer av CPTG™-kvalitet fremmer et positivt, avslappet humør. Oljer av jojoba, solsikke, drue og argankjerner tilfører fuktighet i dybden, mens ekstrakt av kaffebønner og granatepleestere bidrar til å klarne huden og gi den glød fra topp til tå.
 

 
Kids_Collection_600x900.jpg

dōTERRA KID'S COLLECTION – NÅ MED TAMER™

Opplev denne unike kolleksjonen av eteriske oljeblandinger som er utviklet med de yngste i tankene. Kolleksjonen omfatter nå Tamer! 

Tamer fordøyelsesfremmende blanding, det nyeste tilskuddet i doTERRA Kid's Collection, er en blanding som er nyttig å ha for hånden! Tamer inneholder de unike egenskapene til de eteriske oljene Spearmint, Japanese Peppermint og Ginger i en base av doTERRA Fractionated Coconut Oil. Sammen virker disse oljene lindrende etter et stort måltid. 

 
dT-120417_221_600x900.jpg

PÅMINNELSE OM BANKOVERFØRING

Hvis du har en ubetalt bestilling med bankoverføring fra forrige måned, ber vi deg betale den umiddelbart.  For at vi skal kunne behandle betalingen din, må du oppgi bestillingsnummeret og medlems-ID i betalingsreferansen.  Bankoverføringer tar to–fem virkedager. For at vi skal ha tid til å beregne provisjonen for forrige måneds bestillinger, må vi motta betalingen din innen den 3. for å unngå forsinkelser og for å kunne behandle betalingene innen den 8.  

Hvis vi ikke mottar betalingen innen den 8., vil du ikke motta provisjoner for forrige måneds bestillinger, og bestillingen din vil bli slettet. Hvis du allerede har betalt for bestillingen og den ikke har blitt sendt, ber vi deg kontakte oss på e-post eller telefon innen den 9., slik at vi kan løse eventuelle problemer med betalingen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We want you to be delighted with our site!

Your feedback about this page is valued and carefully considered.

200 characters remaining