Események és frissítések - Magyar


BG_Flower_Collection_600x900.jpg

EXKLUZÍV! EURÓPÁTÓL EURÓPÁNAK

A Bulgarian Flowers Collection Bulgária díjnyertes esszenciális olajainak termesztési és előállítási kultúráját ünnepli, és elsőként kizárólag Európában és csak korlátozott ideig lesz kapható. 

A kollekció tagjait mind Európából szerezzük be, és a világ legbecsesebb esszenciális olajai közül hármat is – Rose Touch, Lavender Touch és Melissa Touch – megtalálhatunk köztük. Az olajokat mind a doTERRA bulgáriai lepárlójában, az Esseterre központban állítják elő. Hosszú évek kitartó munkájáról árulkodik, hogy Bulgária a világ azon országai közé tartozik, ahol először építettek az esszenciális olajok kutatását, fejlesztését és előállítását szolgáló létesítményeket, méghozzá elsődlegesen a Fekete-tengerhez közeli vidékeken, ahol ideális éghajlati feltételek uralkodnak a legtisztább minőségű levendula és orvosi citromfű termesztéséhez. 

A kollekcióhoz tervezett csomagolás pedig épp olyan szép, mint maguk az olajok! A virágos mintával és aranyszínű dombornyomással díszített doboz a szirmait napsütésben bontogató virág vonalait mintázza. Ne szalassza el a lehetőséget, próbálja ki ezeket a kizárólag Európában és csak korlátozott ideig elérhető, értékes olajokat és megannyi jótékony hatásukat.

 
Adaptiv_Group__600x900.jpg

dōTERRA ADAPTIV™ (15 ML) és ADAPTIV™ TOUCH (10 ML)

Amikor szükségét érzi, hogy a nyugalomra egy kicsit rásegítsen, az Adaptiv a megoldás. A levendula, a magnólia, a neroli és az ámbrafa nyugtató hatással bírnak, míg a vadnarancs és a fodormenta energizál és feldob. Ezeken kívül a copaiba és a rozmaring segítenek a felfokozott érzelmek csillapításában. Akár fáradtnak és kialvatlannak, akár határozatlannak és ingerlékenynek érzi magát, az Adaptivot és az Adaptiv Touch-ot használva megőrizheti testi és lelki egyensúlyát.
 

 
YarrowPom_Serum_600x900.jpg

YARROW|POM TESTMEGÚJÍTÓ SZÉRUM

Az erőteljes bioaktív összetevőkben és bőrvédő fehérjékben gazdag Yarrow|Pom testmegújító szérum fenségesen selymes. A Yarrow, azaz cickafark esszenciális olaj és a hideg préselésű gránátalmamag-olaj egymás hatását erősítve segít hozzá a fiatalosabb megjelenésű bőrhöz, míg a CPTG™ minősítésű esszenciális olajok pihentetnek, és pozitív hangulatba hoznak. A jojoba, a napraforgó, a szőlő és az argánmag mélyen hidratáló olajainak támogatásával a kávébabkivonat és a gránátalma észterei fokozzák a bőr fényét, és javítják a bőr megjelenését a tetőtől talpig tartó, élettel teli ragyogásért.

 
Kids_Collection_600x900.jpg

dōTERRA KID'S COLLECTION – MÁR A TAMER™ KEVERÉKET IS TARTLAMAZZA

Próbálja ki esszenciálisolaj-keverékeink egyedülálló családját, amelyet kifejezetten a gyermekek igényeit szem előtt tartva terveztünk. Mostantól a Tamer keveréket is megtalálhatja benne. 
 
A doTERRA Kid's Collection legújabb tagjaként bevezetett Tamer Emésztést támogató keveréknek bárhol nagy hasznát vehetjük, ha kéznél van! A Tamer olyan CPTG minősítésű esszenciális olajok egyedülállóan jótékony tulajdonságait kombinálja, mint a fodormenta, a japán borsmenta és a gyömbér doTERRA frakcionált kókuszolajos bázisban. Ezek az olajok együttes erővel kellemesen nyugtató hatást képesek kifejteni egy-egy kiadós étkezés után. 
 

 
dT-120417_221_600x900.jpg

BANKI ÁTUTALÁSRA FELHÍVÓ EMLÉKEZTETŐ

Tudomásunkra jutott, hogy az Egyesült Királyság Európai Unióból (EU) való kilépése következtében vannak olyan banki és SEPA-átutalásokat alkalmazó tagjaink, akiknek ezért járulékos díjakat számíthatnak fel. A bankok által esetlegesen felszámítandó díjak elkerülése végett nyílt egy olyan új, uniós számla, amelyre az ilyen átutalásos fizetések teljesíthetők. 

Minden EU-állampolgárnak az új bankszámlát kell használnia a kifizetésekhez, az Egyesült Királyság állampolgárainak pedig a megszokott módon, a már meglévő, egyesült királyságbeli bankszámlára kell utalni a kifizetéseket.

Ha az előző hónapról kiegyenlítetlen banki átutalásos rendelése maradt hátra, kérjük, azonnal rendezze a kifizetését.  Annak érdekében, hogy sikeresen feldolgozzuk a kifizetést, kérjük, tüntesse fel megrendelési számát és tagi azonosítóját a fizetési hivatkozáson! Az átutalással történő fizetés beérkezése 2–5 munkanapot vesz igénybe. Az előző havi rendelésekért járó jutalékok kiszámításához szükséges idő biztosítása érdekében befizetésének legkésőbb a hónap 3. napjáig be kell hozzánk érkeznie a késedelmek elkerülése érdekében, valamint hogy a fizetségeket sikeresen feldolgozhassuk 8-áig.  

Ha a befizetés nem érkezik meg 8-ára, az előző havi rendelése alapján Önnek járó jutalékot sem tudjuk jóváírni, rendelését pedig töröljük. Amennyiben rendelését már kifizette, de még nem kapta meg, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba e-mailen vagy telefonon 9-éig, hogy megoldhassuk a fizetése kapcsán esetlegesen felmerülő problémákat. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We want you to be delighted with our site!

Your feedback about this page is valued and carefully considered.

200 characters remaining