Aktiviteter & nyheter - Svenska


group-photo-900x600.jpg

dōTERRA presenterar sitt nya Executive-ledarskap

Det är med blandade känslor som dōTERRA meddelar förändringar inom företagets ledningsteam. David Stirling, som är företagets nuvarande CEO, har blivit kallad att tjäna som missionspresident inom Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga från och med juli 2022. Styrelsen har därför enhälligt utsett Corey Lindley till ny CEO och Emily Wright till President medan Greg Cook nu fungerar som styrelseordförande. 

Läs mer här

 
21Day_WellnessChallenge_900x600.png

21-dagars utmaning på temat välbefinnande

9–30 januari 2022 | Händer nu på dōTERRA Europes Facebook, Instagram & YouTube! 

Bli en del av den ökande passionen för personligt välbefinnande och kicka igång 2022 på bästa möjliga sätt, med en 21 dagar lång utmaning på temat välbefinnande. Följ dōTERRA Europe på Facebook och Instagram, och prenumerera på vår YouTube-kanal, så får du dagliga tips och idéer som hjälper dig att känna dig förnyad och redo för det nya året! 

 

 

Kommer snart... 

  • Laga en fredagsmiddag med essentiella oljor 
  • Ta hand om din hud på ett naturligt sätt 
  • Lär dig mer om Lifelong Vitality (LLV) Pack med Dr. Ruth Dempsey 

Om du har råkat missa det kan du lyssna till Emily Wright, dōTERRA Founding Executive, som har ett inspirerande budskap till Europa – klicka på länken nedan. Dessutom får du möjlighet att komma ifatt med utmaningar som du kanske har missat. Var med oss när det passar dig via våra sociala medier – du kan delta till och med den 30 januari 2022.

Titta på video

 
PD_BD_Diamond_Summit_2023_900x600.jpg

Presidential Diamond & Blue Diamond Summit 2023 – Kvalificeringen är nu öppen!

Kvalificeringen är nu öppen!  

Vi bjuder in dig att under 2023 delta i Presidential Diamond & Blue Diamond Summit tillsammans med dōTERRAs företagsteam.  

Du kan förvänta dig en verkligt unik upplevelse som inte kommer att likna något av våra tidigare Summit-evenemang. Du som vill delta har hela året på dig att kvalificera dig, och vi kan lova att din väntan kommer att löna sig. Mer information kommer snart, bland annat ska vi presentera platsen för 2023 års evenemang.  

 

Kvalifikationsperiod  
1 januari–31 december 2022   

Så här kvalificerar du  
Medlemmar måste uppnå ranken Blue Diamond eller högre minst fyra gånger inom den angivna kvalificeringsperioden 
ELLER 
Höj din rank till nya Blue Diamond eller nya Presidential Diamond inom den angivna kvalifikationsperioden 

Tills dess önskar vi dig all framgång med din kvalificering. Visualisera dina mål, anpassa strategier med ditt team och skapa resultaten som du behöver för att nå dit du vill komma. 

 
LeadershipRetreat_Logo_E-Blast_900x600px.jpg

Leadership Retreat 2022 – Kvalificering Snart öppnar kvalificeringen!

Investera i dig själv, ditt team och din doTERRA-verksamhet 

Leadership Retreat har så mycket att erbjuda alla som vill utbilda och utmärka sig inom ledarskapets alla aspekter. Det är årets enda evenemang som enbart fokuserar på att ta ditt företag till en ny nivå, och du kan vara en del av den här fantastiska upplevelsen.  

Så här kvalificerar du 
För att delta måste du uppnå ranken Silver eller högre minst en gång under den följande angivna kvalifikationsperioden. 

Kvalifikationsperiod 
1 januari till 30 juni 2022  

Under Leadership Retreat kan du starta din resa mot bättre självförtroende och ökad kunskap om affärsstrategier, utbildningsmetoder och teamsamarbete. Det bästa av allt är att vi kommer att ha roligt och skapa minnen vid varje steg på resan. 

 
GoodInYou_900x600.jpg

Broschyren The Good in You

Denna broschyr hyllar den skillnad dom dōTERRA Europe har gjort för samhällen världen över under 2021. Våra insatser – från dōTERRA Healing Hands- och Cō-Impact Sourcing™-initiativ till Wellness Advocates matchande projekt – är en påminnelse om dōTERRAs mission: att hjälpa och ge kraft åt individer och samhällen.  

Vi hoppas att du är stolt över att ha varit en viktig del av vår resa så här långt, och att du kommer att stödja oss när vi intensifierar våra insatser under 2022 samt åren därefter.   

Läs om allt som vi har uppnått tillsammans i vår broschyr The Good in You nedan. Broschyren finns på engelska, tyska, franska, ungerska, italienska, portugisiska och rumänska. 

The Good in You (English)The Good in You (Deutsch)The Good in You (français)The Good in You (magyar)The Good in You (italiano)The Good in You (português)The Good in You (română)

 
leadership-magazine-49-900x600.jpg

Leadership Magazine

Njut av den senaste utgåvan av Leadership Magazine som nu finns tillgänglig online. 
 
Var med och fira och ta del av kunskapen hos andra Wellness Advocate-förebilder.Läs om deras resor mot välbefinnande med doTERRA och låt dig inspireras av deras erfarenheter på din egen resa. 
 
Dela andras framgångar och läs deras kraftfulla berättelser. 

Information finns här

 
Recognition_600x900.jpg

Erkännanden

Varje månad lyfter vi fram medlemmar som har uppnått ett rankavancemang.  

Att uppnå en ny rank inom dōTERRA är en milstolpe. Det är ett bevis på hur hängivenhet, driv och fokus kan bidra till att man når sina drömmar samtidigt som man stöttar och uppmuntrar team att arbeta mot deras egna mål. 

Den senaste listan över de som har uppnått ett rankavancemang i Europa kan ses via länken nedan. 

Webbplatsen uppdateras den 20:e varje månad och omkring detta datum baserat på ranken som medlemmarna har uppnått föregående månad. 

Medlemmar som har uppnått ett rankavancemang

 
Neroli-Touch-900x600.jpg

Neroli Touch – produktfokus

I januari vänder vi blicken inåt och tänker på hur vi kan förändra oss på insidan, och hur vi åstadkommer detta i praktiken. Låt oss komma igång med hjälp av Neroli Touch! 

Uppfyll dina behov med Neroli Touch 

  • Vill du förbättra din hudvårdsrutin? Se till att huden ser så bra ut som möjligt genom att applicera Neroli Touch för att synbart minska utslag. 
  • Vill du sätta upp nya fitnessmål för dig själv? Applicera Neroli Touch innan du ska träna för att hålla dig positiv, eller ha oljan till hands efter träningspasset så att du kan dra fördel av den humörhöjande doften.  

Få 10 % rabatt på Neroli Touch denna månad så länge lagret räcker. 

Information finns härHandla nu

 

 

 

 

 

 

Select Your Continent

Select Your Region

Select Your Location

Select Your Language