Splošna obvestila - Slovenščina


beyond_900x600.jpg

Beyōnd | doTERRA Europe Convention 2022

17. do 18. junij 2022 | Budimpešta, Madžarska  

Naš največji dogodek tega leta je skoraj tu. Del Beyond izkušnje ste lahko ne glede na to, ali se boste dogodka udeležili v živo ali pa se nam boste pridružili preko prenosa v živo. Poleg tega imate še čas, da si kupite vstopnico za prenos v živo do 24. junija 2022!  

Konvencijska vstopnica za prenos v živo: 35 € 

 

 

 

Kaj vključuje   

  • Dostop do spletnega ogleda dogodka preko prenosa v živo.  
  • Izvedite o konvencijskem paketu takoj, ko je objavljen!  
  • BREZPLAČNO Ravintsaro (5 ml)* ob nakupu vaše vstopnice.  

* Za imetnike vstopnice za ogled v živo je brezplačna Ravintsara (5 ml) na voljo ekskluzivno na evropskih trgih in bo dostavljena le znotraj Evrope.  

Če načrtujete udeležbo na Konvenciji v živo, lahko spodnjo povezavo uporabite za vse informacije, ki jih potrebujete preden se nam pridružite v Budimpešti. 

Vstopnice za spletni prenos v živo bodo ostale na voljo za nakup še po koncu dogodka do 24. junija 2022 do 18. ure. Tako imetniki vstopnic za udeležbo v živo kot imetniki vstopnic za spletni prenos v živo si bodo lahko ogledali posneta predavanja do 27. junija 2022 do 22:59h. 

Prijavite se zdaj

 
Beyond_Summer_2022_900x600.jpg

Beyōnd Summer 2022

1. do 31. julij 2022 

S soncem napolnjeni dnevi in toplejše noči lahko pomenijo samo eno stvar – smo sredi poletja! Ali obstaja boljši način, da počastimo ta letni čas, kot pa s tem, da se spet povežemo drug z drugim na enem izmed naših dogodkov Beyond Summer 2022? V duhu Konvencije v naših srcih se lahko veselimo nadaljnjega širjenja našega popotovanja z naravo kot našim vodičem. Prav tako gostimo virtualne dogodke kot tudi dogodke v živo, odvisno od vaše regije v Evropi.  
 
Poiščite dogodek s klikom na spodnjo povezavo: 

Prijavite se zdaj

 
Beyond-Convention-Instagram-Filters-900x600.jpg

Novo! Beyōnd Convention Instagram filterji!

Pokažite nam vaše najboljše sebke in fotografije ekipe in pri tem uporabite naše ekskluzivne Beyond Instagram filtre! 

  1. Pojdite na doTERRA Europe Instagram profil in kliknite ikono s filtri.  
  2. Poiščite filter, ki vam je všeč, in kliknite »Try it«.  

Med Konvencijo ne pozabite označiti @doterraeurope na vaših Instagram zgodbah ter uporabiti #doterrabeyond ter si tako zagotovite možnost, da ste omenjeni na naši strani!! 

Instagram Ogled videa

 
diy-beyond-blend-vid-900x600A.jpg

Naredite sami - mešanico Beyond

Mešanica Beyond je osredotočena na pričakovanja, na opolnomočenje in na vero vase.  

Želimo si, da bi se počutili navdušene glede tega, kar vas časa, in da bi si upali sanjati preko vsega, kar ste sanjali doslej. Da bi vam pri tem pomagali, smo povabili dve Wellness Advokatinji, Ioano Marginean (@ioanamarginean.ro) ter Majo Čebašek (@maja.cebasek), da oblikujeta mešanico eteričnih olj za v roll-on stekleničko, ki zajema vse, kar »Beyond« (»Preko«) lahko pomeni.  

Oglejte si video in odkrijte, kako si lahko to mešanico pripravite doma! 

Oglejte si videoposnetekdōTERRA Blog

 
online-payments-900x600.jpg

Pomoč pri vaših spletnih plačilih

Vemo, da želite v svojih izdelkih uživati čim prej in zato smo pripravili priročno spletno stran, na kateri najdete odgovore  na najpogostejša vprašanja v zvezi s spletnimi plačili. Najdete lahko ogromno informacij, vključno z nekaterimi uporabnimi videii, ki vam bodo pomagali, da bodo vaša spletna plačila izvršena čim bolj neovirano! 

Spletna stran je na voljo v angleščini, francoščini, nemščini, madžarščini, italijanščini, poljščini, portugalščini in romunščini. Videi so na voljo s podnapisi v 22 jezikih. 

Več informacij

 
dT-120417_221_600x900.jpg

Opomnik glede plačil z nalogom UPN

Da bi se izognili morebitnim dodatnim provizijam, ki vam jih lahko zaračuna vaša banka ob plačilu z nalogom UPN, vas prosimo, da uporabljate naslednje podatke o računih, ki jih najdete na spodnji povezavi: 

Več informacij

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Select Your Continent

Select Your Region

Select Your Location

Select Your Language