Dogodki & novosti - Slovenščina


group-photo-900x600.jpg

dōTERRA napoveduje nove vodstvene ekipe

Z grenko-sladkimi občutki dōTERRA napoveduje spremembe v svojem vodstvu. David Stirling, sedanji izvršni direktor podjetja, je bil poklican za predsednika misijona Cerkve Jezusa Kristusa svetih iz poslednjih dni, kjer začne julija 2022. Posledično je upravni odbor soglasno imenoval Coreyja Lindleyja za izvršnega direktorja in Emily Wright za predsednico, Greg Cook pa zdaj deluje kot predsednik upravnega odbora. 

Več o tem …

 
21Day_WellnessChallenge_900x600.png

21-dnevni izziv dobrega počutja

9.–30. januar 2022 | Poteka na Facebook in Instagram straneh ter YouTube kanalu doTERRA Europe! 

Naj vas prevzame naraščajoča strast po osebnem dobrem počutju in začnite leto 2022 na najboljši možen način: z 21-dnevnim izzivom dobrega počutja. Sledite Facebook in Instagram stranema doTERRA Europe ter se naročite na naš YouTube kanal za dnevne nasvete in ideje, ki vam bodo pomagali, da se boste počutili osvežene in pripravljene za novo leto! 

 

Sledi ... 

  • Skuhajte petkovo večerjo z eteričnimi olji 
  • Poskrbite za vašo kožo na naraven način 
  • Naučite se več o setu Lifelong Vitality (LLV) z dr. Ruth Dempsey 

Če ste zamudili, na spodnji povezavi poslušajte našo doTERRA Founding Executive Emily Wright in njeno navdihujoče sporočilo, namenjeno Evropi. Poleg tega lahko nadoknadite katerikoli zamujeni izziv. Pridružite se nam na naših socialnih omrežjih in sodelujte kadarkoli do 30. januarja 2022. 

Ogled videa

 
PD_BD_Diamond_Summit_2023_900x600.jpg

Presidential Diamond & Blue Diamond Summit 2023 – kvalifikacije so se začele!

Kvalifikacije so se sedaj začele!  

Vabimo vas, da se pridružite korporativni ekipi doTERRA-e na dogodku Presidential Diamond & Blue Diamond Summit v letu 2023.  

Pričakujete lahko zares edinstveno izkušnjo, kot je še ni bilo na prejšnjih dogodkih Summit. Vsi, ki se ga želite udeležiti, imate na voljo vse leto, da se kvalificirate in obljubljamo vam, da bo vredno čakanja. Več informacij izveste kmalu, vključno z lokacijo dogodka leta 2023.  

 

Kvalifikacijsko obdobje  
1. januar – 31. december 2022   

Kako se kvalificirate  
Dosezite najmanj naziv Blue Diamond vsaj štirikrat v navedenem kvalifikacijskem obdobju  
ALI 
Napredujte prvič v naziv Blue ali Presidential Diamond v navedenem kvalifikacijskem obdobju 

Do takrat pa vam želimo veliko uspeha pri vašem kvalificiranju. Vizualizirajte vaše cilje, poenotite strategije z vašo ekipo in ustvarite rezultate, ki jih potrebujete, da bi prišli do tja, kjer želite biti. 

 
LeadershipRetreat_Logo_E-Blast_900x600px.jpg

Leadership Retreat 2022 – kvalifikacije se začnejo kmalu!

Vložite vase, v vašo ekipo in vaš posel doTERRA! 

Dogodek Leadership Retreat lahko ogromno ponudi vsem, ki se želijo učiti in izkazati v vseh vidikih vodenja. Je tisti dogodek v letu, ki je osredotočen izključno na to, da svoj posel ponesete na višjo raven in lahko ste del te čudovite izkušnje.  

Kako se kvalificirate 
Za udeležbo na dogodku Leadership Retreat je treba doseči naziv Silver ali višji naziv vsaj enkrat znotraj naslednjega navedenega kvalifikacijskega obdobja: 

Kvalifikacijsko obdobje 
1. januar – 30. junij 2022  
 
Na dogodku Leadership Retreat boste svojo pot nadaljevali z več samozavesti in več znanja o poslovnih strategijah, metodah usposabljanja in sodelovanja v ekipi. In najboljše je, da se bomo na vsakem koraku pri tem zabavali in ustvarjali spomine. 

 
GoodInYou_900x600.jpg

Knjižica Good in You

Ta knjižica proslavlja spremembe na bolje, ki jih je doTERRA Europe vnesla v skupnosti po vsem svetu v letu 2021. Naša prizadevanja, od pobud  dōTERRA Healing Hands™ in Cō-Impact Sourcing™ do projektov Wellness Advokatov z enakovredno donacijo, služijo kot opomnik poslanstva doTERRA-e, da pomaga in opolnomoči posameznike in skupnosti.  

Upamo, da ste ponosni, da ste nepogrešljiv del našega dosedanjega potovanja in da nas boste podpirali v letu 2022 in še naprej, ko bomo še okrepili naša prizadevanja.    

V naši knjižici Good in You na spodnji povezavi si oglejte, kaj vse smo skupaj dosegli, . Ta knjižica je na voljo v angleščini, nemščini, francoščini, madžarščini, italijanščini, portugalščini, romunščini. 

The Good in You (English)The Good in You (Deutsch)The Good in You (français)The Good in You (magyar)The Good in You (italiano)The Good in You (português)The Good in You (română)

 
leadership-magazine-49-900x600.jpg

Living Magazine

Uživajte v najnovejši številki magazina Leadership Magazine, ki je sedaj na voljo na spletu. 
 
Proslavite uspehe vaših kolegov Wellness Advokatov in učite se iz njih. Preberite si o njihovih popotovanjih dobrega počutja z doTERRA-o, opolnomočite se in naj vam bodo njihove izkušnje v pomoč pri gradnji vaših izkušenj.  
 
Sodelujte pri uspehu drugih in preberite njihove močne zgodbe. 

Podrobnosti tukaj

 
Recognition_600x900.jpg

Priznanja

Vsak mesec pripoznamo vse, ki so napredovali v nove nazive.  

Doseči nov naziv v doTERRA-i je prelomni dosežek. Pokaže, kako lahko predanost, zagon in osredotočenost pomagajo pri uresničitvi sanj, med tem ko podpirate in spodbujate ekipe k svojim lastnim ciljem. 
 
Če želite videti najnovejši seznam tistih, ki so napredovali v nove nazive v Evropi, kliknite na povezavo spodaj. 

Spletna stran se posodablja na ali okrog 20. dne vsakega meseca na podlagi nazivov, ki so jih dosegli vsi, ki so napredovali v nove nazive v preteklih mesecih. 

Rank Advancers

 
Neroli-Touch-900x600.jpg

Neroli Touch – izdelek v središču pozornosti

Letošnji januar je čas, da pogledamo navznoter in razmislimo o spremembah, ki jih lahko naredimo pri sebi in kako bi jih uresničili. Začnimo s pomočjo Neroli Touch! 

Izpolnite svoje potrebe z Neroli Touch 

  • Iščete nekaj za okrepitev vaše rutine nege kože? Uporabljajte Neroli Touch za ohranjanje najboljšega možnega videza vaše kože in zmanjšanje kožnih madežev. 
  • Si želite zastaviti nov cilj za fizično kondicijo? Nanesite Neroli Touch pred vadbo za ohranjanje pozitivne naravnanosti ali pa ga uporabite po koncu vadbe, da izkoristite njegovo aromo za poživitev razpoloženja.  

Prejmite 10 % popust na Neroli Touch ta mesec do razprodaje zalog.

Podrobnosti tukajNakup takoj

 

 

 

 

 

 

 

Select Your Continent

Select Your Region

Select Your Location

Select Your Language