Събития и актуализации - Български


group-photo-900x600.jpg

dōTERRA обявява ново изпълнително ръководство

С горчиво-сладки чувства dōTERRA обявява промени в своя корпоративен ръководен екип. Дейвид Стърлинг, настоящият главен изпълнителен директор на компанията, е призован да служи като ръководител на мисия към „Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни“, като службата му ще започне през юли 2022 г. Вследствие на това Бордът на директорите единодушно назначи Кори Линдли за главен изпълнителен директор и Емили Райт за председател на компанията, а Грег Кук вече изпълнява длъжността на председател на Борда. 

Прочетете повече тук

 
21Day_WellnessChallenge_900x600.png

Уелнес предизвикателство от 21 дни

9 – 30 януари 2022 г. | Случва се сега в профилите на doTERRA Europe във Facebook, Instagram и YouTube! 

Станете част от нарастващата страст към доброто личностно състояние и започнете 2022 г. по най-добрия възможен начин: с уелнес предизвикателство от 21 дни. Последвайте страниците на doTERRA Europe във Facebook и Instagram и се абонирайте за нашия канал в Youtube за ежедневни съвети и идеи, които да Ви помогнат да се почувствате съживен/а и готов/а за новата година! 

 

Очаквайте скоро... 

  • Пригответе петъчна вечеря с етерични масла 
  • Погрижете се за кожата си по естествен път 
  • Научете повече за Lifelong Vitality (LLV) Pack с д-р. Рут Демпси 

Ако сте пропуснали, запознайте се с doTERRA Founding Executive Емили Райт и чуйте нейното вдъхновяващо съобщение за Европа, като кликнете върху долния линк. Освен това можете да направите предизвикателствата, които сте пропуснали. Присъединете се към нас по всяко време до 30 януари 2022 г чрез нашите акаунти в социалните медии, за да участвате. 

Гледайте видеото

 
PD_BD_Diamond_Summit_2023_900x600.jpg

Presidential Diamond & Blue Diamond Summit 2023 – квалифицирането е отворено!

Квалифицирането вече е отворено!  

Каним Ви да се присъедините към корпоративния екип на doTERRA за Presidential Diamond & Blue Diamond Summit през 2023 г.  

Можете да очакване наистина уникално изживяване, различно от предишните събития към Summit. Тези, които желаят да присъстват, имат цяла година, за да се квалифицират, а ние обещаваме, че чакането си заслужава. Очаквайте скоро допълнителна информация, включително местоположението на събитието през 2023 г.  

Квалификационен период  
1 януари – 31 декември 2022 г.   

Какво се изисква  
Трябва да постигнете минималния ранг Blue Diamond (Син диамант) най-малко 4 пъти по време на заявения квалификационен период  
ИЛИ 
Трябва да напреднете в ранга до нов Blue Diamond (Син диамант) или нов Presidential Diamond (Президентски диамант) в рамките на заявения квалификационен период 

До тогава Ви желаем успех с Вашата квалификация. Визуализирайте целите си, съгласувайте стратегии с екипа си и получете резултатите, от които се нуждаете, за да стигнете там, където искате да бъдете. 

 
LeadershipRetreat_Logo_E-Blast_900x600px.jpg

Leadership Retreat 2022 – Квалификациите се откриват скоро!

Инвестирайте в себе си, във Вашия екип и в бизнеса Ви с doTERRA 
 
Leadership Retreat има да предложи много на тези, които искат да се научат и да се справят отлично с всички аспекти на лидерството. Това е единственото събитие за годината, което е фокусирано само върху подобряването на бизнеса, а Вие можете да бъдете част от това страхотно изживяване.  

Какво се изисква 
Желаещите да посетят събитието трябва да достигнат ранг Silver (Сребро) или по-висок поне веднъж през посочения следващ квалификационен период. 

Квалификационен период 
1-ви януари – 30-ти юни 2022 г.  

В Leadership Retreat ще напредвате с по-голяма увереност и повече знания в областите на бизнес стратегиите, обучителните методи и екипното сътрудничество. А най-хубавото от всичко е, че ще се забавляваме и ще си създаваме спомени на всяка крачка. 

 
GoodInYou_900x600.jpg

Брошура The Good in You

Тази брошура отбелязва промяната, която doTERRA Europe внесе в обществата по света през 2021 г. От инициативите dōTERRA Healing Hands™ и Cō-Impact Sourcing™ до проектите, нуждаещи се от подкрепа, на Wellness Advocates (Уелнес консултанти) нашите усилия служат за напомняне за мисията на doTERRA да помага и дава сили на личности и общества.  

Надяваме се, че сте горди да сте неделима част от нашето пътуване до сега и ще ни подкрепяте, докато увеличаваме усилията си през 2022 г. и нататък.   

Прочетете за всичко, което сме постигнали заедно, в нашата брошура „The Good in You“ по-долу. Тази брошура е налична на английски, немски, френски, унгарски, италиански, португалски и румънски език. 

The Good in You (English)The Good in You (Deutsch)The Good in You (français)The Good in You (magyar)The Good in You (italiano)The Good in You (português)The Good in You (română)

 
leadership-magazine-49-900x600.jpg

Leadership Magazine

Насладете се на най-новото издание на Leadership Magazine, налично онлайн. 

Отпразнувайте и научете за постиженията на колеги Wellness Advocates (Уелнес консултанти). Прочетете за техния уелнес опит с doTERRA и се окуражете и използвайте техния опит, за да създадете свой собствен.  

Споделете успеха на други и прочетете завладяващите им разкази

Детайли тук

 
Recognition_600x900.jpg

Признание

Всеки месец отправяме признания към новите напреднали в ранга членове.  

Достигането на нов ранг с doTERRA е постигане на нов етап. То показва как отдадеността, стремежът и фокусът могат да помогнат за постигането на мечтите, докато същевременно екипите получават подкрепа и окуражаване за техните собствени цели. 

За да видите последния списък с тези, които са напреднали в ранга в Европа, използвайте долния линк. 

Уебсайтът ще бъде обновен на или около 20-то число всеки месец въз основа на ранга, който напредналите са постигнали през предните месеци. 

Напреднали в ранга

 
Neroli-Touch-900x600.jpg

Neroli (нероли) Touch – продукт в светлината на прожекторите

Този януари е време да погледнем навътре в себе си и да помислим за промените, които можем да направим в нас, както и как да ги направим. Да започнем с помощта на Neroli (нероли) Touch! 

Посрещнете нуждите си с Neroli (нероли) Touch 

  • Искате да подобрите ритуала си за грижа за кожата? Поддържайте кожата в най-доброто ѝ състояние, като нанасяте Neroli (Нероли) Touch, за да намалите появата на петна.
  • Искате ли да си поставите нови фитнес цели? Нанесете Neroli (нероли) Touch преди упражнения, за да запазите позитивността, или го носете със себе си след края на упражненията, за да се възползвате от повдигащия настроението аромат.  

Вземете 10% отстъпка от Neroli (нероли) Touch този месец до изчерпване на количествата.

Детайли тукПазарувайте сега

 

 

 

 

 

 

 

Select Your Continent

Select Your Region

Select Your Location

Select Your Language