Diamond Summit 2022


Personlig utveckling | Givande samtal | Viktigt nätverkande

Skapa minnen för framtiden vid dōTERRA Europes Diamond Summit 2022.

Vi vill fira dig – oavsett om du har uppnått små mål eller enorma prestationer – och dina framgångar på varje steg av din resa. Detta event representerar den person som du är i egenskap av en dōTERRA Diamond, och den är dessutom ett erkännande av den bas som du har byggt upp för att förankra din verksamhet och ditt team till de strategier som du har skapat. 

Under Diamond Summit 2022 kommer du att skapa oförglömliga minnen och långlivade vänskaper. Det är en resemöjlighet som kan belöna dig rikligt . Genom att dela och samarbeta med andra framgångsrika medlemmar av dōTERRAs gemenskap kommer du att åka därifrån med en känsla av stolthet och tilltro till din verksamhet.

Res till Italien med oss

Italiens natur och kulturella rikedomar tar andan ur en. Här kan man uppleva antika ruiner, museer med olika typer av samlingar, fantastiska stränder och underbara utsikter – och allt är landets historia. På grund av sitt geografiska läge i södra Europa och Medelhavsområdet har landet varit många kulturers och folkslags.

Italy - Coast of Italy
Italy - Colosseum
Italy - Tuscany

 

Med tanke på alla spännande saker man kan göra och se i detta vackra land är det inte konstigt att vi valt det som plats för vårt event. Resans exakta destination meddelas när vi närmar oss tidpunkten för eventet, så håll utkik efter kommande uppdateringar.

Ett stort lycka till med ditt kvalificeringsmål!

Så här kvalificerar du
  • Alla som vill delta måste nå minst Diamond-rank en gång under den angivna kvalifikationsperioden.
Kvalifikationsperiod
  • 1 januari 2022 till 31 juli 2022
Resedatum
  • Onsdag 28 September 2022 - Torsdag 29 September 2022
Plats
  • Torre Cintola Natural Sea Emotions

Select Your Continent

Select Your Region

Select Your Location

Select Your Language