Diamond Summit 2022


Personlig utvikling | Samtaler som gir oss styrke | Viktig nettverksbygging

Skap minner på doTERRA Europes 2022 Diamond Summit.

Vi ønsker å feire deg og hvert eneste skritt på reisen din, enten det er snakk om små eller store prestasjoner. Dette arrangementet representerer den du er som doTERRA Diamond, og anerkjenner arbeidet du har lagt ned for å forankre virksomheten og teamet i strategiene du har utviklet.

På Diamond Summit 2022 – en utrolig givende mulighet – kommer du til å få uforglemmelige minner og knytte varige vennskap. Når du utveksler erfaringer og samarbeider med andre fremgangsrike medlemmer i doTERRA-fellesskapet, vil du bli stolt over og få enda mer tro på forretningen din.

Bli med oss til Italia

Italia har ufattelig mye å by på. Overalt finner du eldgamle ruiner, spennende museer, flotte strender og naturskjønn utsikt vevd sammen med historien. Takket være beliggenheten helt sør i Europa og Middelhavet har landet vært hjem til utallige kulturer og folkeslag opp gjennom århundrene.

Italy - Coast of Italy
Italy - Colosseum
Italy - Tuscany

 

Med så mange spennende ting å gjøre og se er det ikke rart at vi valgte landet som sted for arrangementet. Den nøyaktige destinasjonen for reisen vil bli kunngjort når vi nærmer oss tidspunktet for arrangementet, så følg med – det kommer flere oppdateringer etter hvert.

Vi ønsker deg lykke til med kvalifiseringsmålet!

Slik kvalifiserer du deg
  • De som ønsker å delta, må minst oppnå Diamond-nivå én gang innen den oppgitte kvalifiseringsperioden.
Kvalifiseringsperiode
  • 1. januar 2021 – 31. juli 2022
Reisedatoer
  • Onsdag, 28. September 2022 – Torsdag, 29. September 2022
Reisemål
  • Torre Cintola Natural Sea Emotions

Select Your Continent

Select Your Region

Select Your Location

Select Your Language