Diamond Summit 2022


Личностно развитие | Вдъхновени дискусии | Работа в мрежа от ключово значение

Създайте си спомени по време на Diamond Summit 2022 на doTERRA Europe.

От малките цели до големите постижения – ние искаме да отпразнуваме Вас и Вашия успех на всяка крачка от Вашето пътешествие. Това събитие представя кой сте Вие като Diamond (Диамант) на doTERRA, признавайки положените от Вас основи за придържане на Вашия бизнес и екип към стратегиите, които сте изградили.

По време на Diamond Summit 2022 ще си създадете незабравими спомени и трайни приятелства с тази богато възнаграждаваща богато възнаграждаваща възможност за пътуване. Като споделяте и си сътрудничите с други успешни членове на общността на doTERRA, ще си тръгнете от събитието горди и уверени във Вашия бизнес.

Пътешествайте с нас до Италия

Дъхът Ви ще спре от богатствата на Италия. Тук ще намерите древни руини, музеи с куратори, великолепни плажове и живописни гледки, преплетени с история. Заради географското си разположение в южната част на Европа и Средиземноморието държавата е била дом за много култури и народи векове наред.

Italy - Coast of Italy
Italy - Colosseum
Italy - Tuscany

 

При толкова много вълнуващи неща за правене и разглеждане в тази красива държава не е чудно, че избрахме това място за събитието. Точната дестинация на пътуването ще бъде обявена, когато времето за събитието наближи, така че следете за още предстоящи актуализации.

Желаем Ви късмет в постигането на Вашата цел за квалификация.

Какво се изисква
  • Желаещите да посетят събитието трябва да достигнат минимум ранг Diamond (Диамант) веднъж през посочения квалификационен период.
Квалификационен период
  • 1-ви януари 2022 г. – 31-ти юли 2022 г.
Дата
  • сряда 28 септември 2022 г. - четвъртък 29 септември 2022 г.
Местоположение
  • Torre Cintola Natural Sea Emotions

 

Select Your Continent

Select Your Region

Select Your Location

Select Your Language