A Diamond Club célja

A Diamond Club program célja segíteni a Wellness Tanácsadókat csapataik építésében és a szintlépésben. A Wellness Tanácsadók azonosítják a potenciális építőket, és együttműködnek velük, hogy segítsenek a vásárlói körük szélesítésében. Egyszerűen és hatékonyan másolható modelleket követve olyan szokásokat alakítanak ki, amelyek másoknál már sikeresnek bizonyultak.

„A Diamond Clubban ott a potenciál, hogy teljesen átformálja Önt, a csapatát és az üzletét is, méghozzá úgy, ahogy arra semmi más nem képes. Ne hagyja ki ezt a semmihez sem fogható lehetőséget!”
—Emily Wright, Executive Vice President of Leadership Development

Diamond Club is a program designed to help Wellness Advocates build their teams and advance in rank. Wellness Advocates identify and work with potential builders to help them get going and increase their customer base. Simple, effective duplication models are followed to create the habits that have proven successful.

"Diamond Club has the potential to completely transform you, your team, and your business in a way that nothing else can. Don’t miss this unique opportunity."
—Emily Wright, Executive Vice President of Leadership Development

Ön is szívesen részt venne? Tudja meg, hogyan teljesítheti a 2022. őszi Diamond Clubba való bejutás feltételeit az alábbi  linkre kattintva.

Video disabled by your privacy settings

Kapcsolat

A Europe Diamond Club csapatát a europediamondclub@doterra.com címen érheti el.

Select Your Continent

Select Your Region

Select Your Location

Select Your Language