Empōwerment Day - Slovenščina - Razprodano


Dan, namenjen vašemu opolnomočenju!

Začnite izkušnjo na dogodku Convention z dnevom, namenjenim opolnomočenju. Ključni vodilni, gostujoči predavatelji in navdihujoči govorci vam bodo predstavili, kako lahko sami pozitivno prispevate k svojemu poslu, in vam razkrili panožno znanje o preizkušenih metodah, ki bodo dale zagon vam in vašemu poslovanju.

Ko se na takšnem dogodku zberejo vodilni, prav vsak trenutek predstavlja korak k izgradnji vaše prihodnosti. Izvedite, kaj v resnici pomeni biti opolnomočen in zakaj je to pomembno za vaš posel. Naj vas navdahnejo in motivirajo zmage in izzivi, ki so jih izkusili vaši vodilni sodelavci, in premislite o svojem popotovanju. Kako ste lahko bolj praktični in še bolj poglobljeno sodelujete s svojimi Sharers in Builders? Kaj lahko storite, da se proaktivno razvijate kot vodja in dosežete svoje cilje? Kateri so vaši naslednji koraki in kako doseči svoje cilje? Ta dogodek je priložnost, da si zastavite ta vprašanja in raziščete teme, o katerih razmišljate tako sami kot skupaj s svojimi ekipami. Bodite del te bogate izkušnje ter zgradite ponos in zaupanje vase tako, da delite in sodelujete z drugimi uspešnimi člani naše skupnosti.  

 

Emily Wright

Posebna gostujoča govornica: Emily Wright

Emily Wright, dōTERRA Founding Executive and President, se nam bo pridružila na dogodku Empowerment Day! Prisluhnite Emily in članom vodilne ekipe, ki bodo z nami delili svoj neprecenljivi vpogled v razvoj lastnih vodstvenih veščin.
“Življenje nas na neki način oblikuje in nam ponuja izkušnje, ki nas pripravijo, da postanemo osebe, kakršne naj bi postali. Ker sem del družbe dōTERRA, sem v rasti presegla vse, kar sem mislila, da je mogoče. In nič na svetu me ne veseli bolj kot to, da pomagam drugim rasti in najdi njihov smisel.” - Emily Wright

Pripravite se na pogovore o svojem poslu, ki vas bodo opolnomočili!  

Informacije o vstopnicah - Razprodano

  • Cena: 50 €
  • Lokacija: Prireditvena dvorana MOMsport, Budimpešta
  • Datum: 16 junija 2022
  • Čas: 10.00–16.00

Upoštevajte, da je treba vstopnico za dogodek Empowerment Day kupiti ločeno poleg vstopnice za dogodek Convention. Na voljo izključno za Wellness advokate.

Select Your Continent

Select Your Region

Select Your Location

Select Your Language