Empōwerment Day - Magyar - Elfogyott


Egy nap, amelyet cselekvőképessége erősítésének szentelünk!

Készüljön fel a Convention nyújtotta élményre egy olyan egész napos eseménnyel, amelynek középpontjában a cselekvőképessége erősítése áll majd. Kulcsszerepű vezetőink, vendég előadóink és inspiráló beszédek segítségével igyekszünk megosztani Önnel, hogyan érhet el kedvező irányú változásokat az üzletében, méghozzá olyan kipróbált és tesztelt módszerekre irányuló iparági tudnivalók bemutatása útján, amelyekkel Ön és a csapata kezébe adhatjuk a siker kulcsát.

Amikor vezetőink egy ilyen esemény alkalmából összegyűlnek, ott minden pillanattal egy lépéssel közelebb kerül jövője felépítéséhez. Tudja meg, mit is értünk pontosan a cselekvőképessége erősítése alatt, és miért olyan fontos ez az üzlete számára. Engedje, hogy az Önhöz hasonló vezetők által megélt sikerek és kihívások inspirálják és motiválják, és közben gondolja végig a saját útját. Hogyan lehetne gyakorlatiasabb és közvetlenebb a megosztóival és az építőivel? Mit tehetne, hogy proaktívan fejlődjön vezetőként, és elérje a céljait? Melyek a következő lépései, és hogyan érheti el azokat? Az esemény közben alkalma lesz feltenni mindezeket a kérdéseket, és körbejárni az Önt és csapatát közvetlenül érintő témaköröket. Legyen részese e sokat ígérő élménynek, hogy a közösségünk többi sikeres tagjával való megosztás és együttműködés útján saját büszkesége és magabiztossága is erősödjön.   

 

Emily Wright

Különleges vendég előadó: Emily Wright

A doTERRA Founding Executive és President pozícióit betöltő Emily Wright is csatlakozni fog hozzánk az Empowerment Day alkalmából! Hallgassa meg Emilyt, miközben a vállalati csapat többi tagjának közreműködésével fontos tudnivalókat oszt meg egyéni vezetési készségei fejlesztéséről.
“Az élet folyamatosan formálja az embert, és olyan tapasztalatokkal gazdagítja, amelyek felkészítik, hogy azzá válhasson, akinek lennie kell. Attól, hogy a doTERRA része vagyok, túlnőttem azon, amit lehetségesnek gondoltam, és semmi nem okoz nagyobb örömet számomra, mint amikor segítek másoknak növekedni és célt találni.” - Emily Wright

Készüljenek, mert olyan beszélgetések várnak Önökre, amelyek révén tovább növelhetik a cselekvőképességüket saját üzletük építése terén. 

Jegyinformációk - Elfogyott

  • Ár: 50 EUR
  • Helyszín: MOM Sport Rendezvényhelyszín, Budapest
  • Dátum: 2022. június 16.
  • Időpont: 10:00–16:00

Kérjük, tartsa szem előtt, hogy az Empowerment Day eseményére szóló jegyet külön kell megvásárolnia, nem képezi a Conventionre szóló jegy árának a részét. Kizárólag Wellness Tanácsadóknak szól.

Select Your Continent

Select Your Region

Select Your Location

Select Your Language