Jegyek és lemondás – GYIK

Lemondhatom a jegyemet? 

Igen. Bármikor lemondhatja a jegyét, azonban az alábbiakban ismertetett lemondási feltételek és pénzvisszatérítési szabályzat fog rá vonatkozni.

Convention-jegy – Személyes részvétel lemondása

A 2022. június 1-én vagy az előtt beküldött lemondási kérelmek teljes visszatérítésre jogosultak.
A június 2-án vagy azt követően beérkező lemondások nem lesznek visszatérítésre jogosultak.  

Átruházhatom másra a jegyemet? 

A jegyét legkésőbb 2022. június 1-én, londoni idő (BST) szerint 21:59-ig/közép-európai idő (CEST) szerint 22:59-ig/kelet-európai idő (EEST) szerint 23:59-ig ruházhatja át valaki másra. Kérelmét küldje el nekünk a europeconvention@doterra.com címre. A 2022. június 1. után beérkező átruházási kérelmeket már nem áll módunkban teljesíteni.  

Személyes részvétel a Convention eseményén – GYIK

Mely nyelvek támogatottak az eseményen való személyes részvétel esetén?

Élő tolmácsolás az alábbi nyelveken áll majd rendelkezésre személyes részvétel esetén:

 • Cseh
 • Francia
 • Lengyel
 • Magyar
 • Német
 • Olasz
 • Portugál
 • Román
 • Spanyol
 • Szlovák
 • Szlovén
 • Orosz
 • Bolgár
 • Észt 

Ha Európán kívül élek, akkor is részt vehetek a Convention eseményén? 

Igen, bárkit szívesen látunk a Conventionön. Tagnak sem kell lennie ahhoz, hogy részt vegyen.

Nem vagyok Wellness Tanácsadó, attól még részt vehetek a Convention eseményén? 

Igen! Azt javasoljuk mindenkinek, aki érdeklődik a doTERRA iránt, hogy legalább egy Conventionbe kapcsolódjon be. És valószínűleg nem az lesz majd az utolsó!  

Velem tarthatnak a gyermekeim a Conventionre? 

Nem kell jegyet váltani karon ülő kisbabák és ölben ülő kisgyermekek részére. Az előadások alatt esetlegesen előforduló hangos beszéd és zene miatt a fül védelmét javasoljuk gyermekek számára.

A személyes részvételre szóló jegyem ára a szállodai költségeket és a repjegyem árát is fedezi? 

Minden utazási, szállásfoglalási és egyéb kiadás Önt terheli. Így minden lemondási vagy módosítási díj is az Ön költsége.

Hogyan vásárolhatok exkluzív doTERRA-reklámtermékeket a Convention alatt? 

Ha személyesen részt vesz az eseményen. Készpénzt semmilyen pénznemben nem fogadunk el. Kérjük, győződjön meg arról, hogy a hitel-/bankkártyái használatához szükséges valamennyi fizetési információ a birtokában van.

COVID-19

Milyen COVID–19-előírások vonatkoznak az eseményen való személyes részvételre? 

A Convention alatt be kell tartani minden helyi kormányzati előírást, valamint a helyszínen érvényben lévő szabályt is.  

Minden résztvevőnek azt javasoljuk, hogy az alábbi weboldalakon járjon utána a legfrissebb korlátozásoknak: 

Kérjük, tájékozódjon a jegylemondási határidőkről, a szálláslemondási díjakról és a saját egyéni utazása kapcsán érvényben lévő előírásokról – a repjegyekre vonatkozóakat is beleértve –, mielőtt foglalna. A nagyobb fokú rugalmasság érdekében azt javasoljuk, hogy kössön olyan utasbiztosítást is, amely fedezi a vissza nem igényelhető költségeket, például a repjegyeket, színházi belépőket, városnéző programok és körutak jegyárait.

Mit tehetek, ha az eseményen való személyes részvételre szóló jegyem visszatérítési/átruházási/lemondási határideje után lesz pozitív COVID–19-tesztem?

Ha az eseményen való személyes részvételre szóló jeggyel rendelkező személynek a felsorolt határidők után készül pozitív COVID-tesztje, kérjük, írjon a europeconvention@doterra.com címre.

Amennyiben COVID–19-intézkedések miatt le kellene mondanunk a Conventiont

A továbbra is tartó COVID–19 járványra való tekintettel a személyes részvétellel tartott eseményekre vonatkozó előírások gyakran változnak. Eseményeinket előre beütemezzük az érvényben lévő előírások figyelembevétele és minden észszerű lépés megtétele mellett annak érdekében, hogy biztosan meg tudjuk őket tartani. Olyan esetekben azonban, amikor a kormányzati hatóságok új korlátozásokat írnak elő vagy módosítják a meglévőket a személyes részvételű eseményekre vonatkozóan, és ez kihatással van a doTERRA eseményére is, a doTERRA ennek megfelelően fog módosítani az eseményen.

A módosítás lehetséges formái közé tartozik az esemény kezdés előtti hirtelen vagy értesítés nélküli lemondásának lehetősége is. Kormányzati korlátozások miatti lemondás esetén a doTERRA semmilyen körülmények között nem vonható felelősségre többek között azért sem, hogy nem áll módjában megtartani az eseményt. A doTERRA nem felel továbbá a résztvevők lemondásból adódó költségeiért/káraiért sem, mint amilyen például a belépési költség.

Kifejezetten ajánljuk, hogy kössön COVID-fedezettel kiegészített utasbiztosítást.

Élő közvetítés – GYIK

Átválthatom az élő közvetítésre szóló jegyemet személyes részvételre szólóra?

Igen! 2022. június 1-ig lehetősége van az élő közvetítésre váltott jegyét személyes részvételre szóló jegyre cserélni. Kérelmét küldje el nekünk a europeconvention@doterra.com címre.

A 2022. június 2. után beérkező kérelmek már nem lesznek jogosultak a cserére. 

Biztosítanak tolmácsolást az esemény élő közvetítéséhez?

Igen, tolmácsolás az alábbi nyelveken áll majd rendelkezésre:

cseh, francia, lengyel, magyar, német, olasz, portugál, román, spanyol, szlovák, szlovén. 

Létezik olyan weboldal, ahol megvásárolhatom a Convention alatt elérhető reklámtermékeket?

Sajnos a reklámtermékek kizárólag a személyesen jelenlévő vendégek számára lesznek megvásárolhatók a Papp László Budapest Sportarénában. 

Mi a teendőm, ha a személyes részvételre váltott jegyemet élő közvetítésre szóló jegyre szeretném cserélni?

2022. június 2. után a személyes részvételre váltott jegyről élő közvetítésre szóló jegyre történő cserékre minden esetben az alábbiakban ismertetett lemondási feltételek lesznek érvényesek.

2022. június 1-ig lehetősége van az europeconvention@doterra.com címre küldött e-mail útján lecserélni a személyes részvételre szóló jegyét. A jegyárak közötti különbözetet a vásárláshoz eredetileg használt kártyára fogjuk visszatéríteni.

A Convention élő közvetítésére szóló jegy lemondása

A 2022. június 1-je előtt beérkező lemondások esetén a teljes összeget visszatérítjük.

A 2022. június 2-án vagy azt követően beérkező lemondások már nem lesznek visszatérítésre jogosultak.

Mikor kapom meg az ingyenes ravintsara (5 ml) olajomat?

Ha az élő közvetítésre vált jegyet, az ingyenes ravintsara (5 ml) olajat a 2022. június 30. után leadott, következő rendelésével fogja megkapni. Az ingyenes termék automatikusan hozzá fog adódni a kosarához fizetés előtt. Minden rendeléstípussal jogosult lesz rá (normál, egyszeri hűségrendelések, hűségrendelések (LRP)), és nem kötött minimális PV-értékhez sem. Kérjük, azt viszont tartsa szem előtt, hogy a pontbeváltással leadott rendelések ebben az esetben nem számítanak.

A személyes részvételre szóló jegyek tulajdonosai az esemény helyszínén vehetik majd át ingyenes ravintsara (5 ml) olajukat.

Van olyan határidő, amely megszabja, hogy meddig vehetem át az ingyenes ravintsara (5 ml) olajomat?

Igen. Az ingyenes terméket akkor kapja meg, ha a következő rendelését legkésőbb 2022. július 31-ig leadja.

Select Your Continent

Select Your Region

Select Your Location

Select Your Language