GYIK


Regisztráció

Hogyan regisztráljak a Stronger Together | doTERRA Europe Connection eseményre?

Vásároljon jegyet az alábbi linkre kattintva, ahol az eseményre váltható jegytípusokról is tájékozódhat.

A Stronger Together | doTERRA Europe Connection kizárólag Európának szól?

Az esemény programjai és tartalmai kifejezetten az európai közönségnek szólnak, de bárkit szívesen látunk.

Fizetési adatok

Nincs hitelkártyám – van más fizetési alternatíva is?

A fizetési portálon az alábbiak mindegyikét elfogadjuk a „Hitelkártya” opciónál: betéti kártyák, VISA, Mastercard és AMEX.

Banki átutalás: mit kell róla tudnom?

 • Amennyiben banki átutalással történő fizetéssel szeretne regisztrálni, kérjük, vegye figyelembe, hogy ezt a fizetési módot már csak 2021. május 28., londoni idő (BST) szerint 16 óráig/közép-európai idő (CEST) szerint 17 óráig/kelet-európai idő (EEST) szerint 18 óráig/moszkvai idő (MSK) szerint 18 óráig veheti igénybe. Ezt a dátumot követően nem áll majd módjában a banki átutalást választani fizetési módként.
 • Az átutalással történő fizetések feldolgozása 2–5 munkanapot vesz igénybe.
 • Ha a befizetett összeg bármilyen oknál fogna nem érkezne be hozzánk 2021. június 2-ig, a regisztrációját töröljük, és nem tud belépni a virtuális eseménybe.
 • Amennyiben banki átutalással szeretne fizetni, az átutaláshoz szükséges számlaadatokat megtalálja a fizetési oldalon, amikor regisztrál az eseményre.
 • Átutalásos fizetés esetén elismervényt küldünk róla, amikor beérkezik hozzánk az összeg.
 • Ha kérdése vagy problémája lenne, kérjük, küldjön e-mailt a europeconvention@doterra.com címre.

Nem megy végbe a fizetési folyamat – mit tehetek, hogy sikerüljön?

Ha a fizetés feldolgozása nem megy végbe, kérjük, próbálja meg az alábbiakat:

 • Törölje a gyorsítótárat és a cookie-kat a böngészőjéből.
 • Próbálja meg egy másik webböngészőből elindítani a fizetés feldolgozását.

Ha a probléma továbbra is fennáll, kérjük, írjon a europeconvention@doterra.com címre. Csapatunk egyik tagja készséggel segít majd megoldani a problémát.

Tolmácsolási szolgáltatások

Biztosítanak tolmácsolást az eseményhez?

Igen, az esemény részeként élő hangalámondást is biztosítunk. A közönség tagjai kiválaszthatják a nekik megfelelő nyelvet az elérhető tolmácsolási csatornák legördülő listájából. A legördülő lista a bejelentkezést követő képernyő jobb oldalán található.

A kívánt nyelv kiválasztását követően a regisztrációs felület minden üzenete az adott nyelvet használja majd. Amennyiben a regisztrációt követően módosítani szeretne a kiválasztott nyelven, kérjük, írjon e-mailt a europeconvention@doterra.com címre.

Mely nyelveket támogatja az élő tolmácsolás?

Élő tolmácsolás az alábbi nyelveken áll majd rendelkezésre: német, román, magyar, olasz, francia, portugál, szlovák, lengyel, spanyol, dán, holland, bolgár, észt, orosz.

Hogyan tekinthetem meg a Stronger Together | doTERRA Europe Connection eseményt?

Hogyan tekinthetem meg a Stronger Together | doTERRA Europe Connection eseményt?

Az eseményt 2021. június 4–5-én, londoni idő (BST) szerint 11 órakor/közép-európai idő (CEST) szerint 12 órakor/kelet-európai idő (EEST) szerint 13 órakor/moszkvai idő (MSK) szerint 13 órakor tekintheti meg, miután itt ismét bejelentkezik a regisztrációs oldalon keresztül. A résztvevők irányítópultján látni fog egy hivatkozást, amely arra kéri, hogy lépjen be az élő virtuális eseménybe. Egy másik lehetőség, hogy az esemény előtt 24 órával e-mailben kiküldött hivatkozást használja a belépéshez.

Hány órakor kezdődik az esemény?

Mindkét nap londoni idő (BST) szerint 11 órakor/közép-európai idő (CEST) szerint 12 órakor/kelet-európai idő (EEST) szerint 13 órakor/moszkvai idő (MSK) szerint 13 órakor kezdődnek a programok, ötórányi hihetetlen tartalommal, beleértve egy egyórás szünetet is.

Hibaelhárítás

Hogyan előzhetem meg, hogy technikai probléma adódjon az esemény alatt?

Gondoskodjon arról, hogy laptopja, számítógépe, táblagépe, iPhone-ja vagy Android-eszköze a legújabb verzióra legyen frissítve

 • Az eszközökön olyan fontos biztonsági és a funkciókat érintő fejlesztések lehetnek, amelyek befolyásolhatják a felhasználói élményt. Telepítsen az eszközére minden ilyen frissítést még az esemény előtt – egyes frissítések telepítése ugyanis időigényes lehet.

Használjon naprakész böngészőt

 • Az olyan böngészők, mint a Chrome, a Firefox és az Edge (Chromium) automatikusan frissülnek.
 • Indítsa újra a böngészőjét a frissítések telepítése érdekében.
 • A közvetítés alatti legzavartalanabb élményhez az Edge (Chromium) és a Chrome böngészőket ajánljuk.

A képminőség és a közvetítési teljesítmény fokozása

 • A legjobb minőség érdekében wifi vagy, amennyiben elérhető, Ethernet segítségével csatlakozzon az internetre.
 • A rendelkezésére álló sávszélesség kihatással lehet a megtekintés közbeni élményre, a lassabb kapcsolat pedig gyengébb képminőséget eredményezhet.
 • Ellenőrizze, hogy nem telt-e meg számítógépe merevlemeze, és ha szükséges, ürítse ki a böngészője gyorsítótárát, vagy próbálja meg frissíteni a böngészőjét.

Ha az esemény alatt bármilyen problémája adódna, ott leszünk, hogy segítsünk. Csak küldjön egy e-mailt a europeconvention@doterra.com címre, és segítünk, hogy tovább élvezhesse a műsort.

A doTERRA Europe Connection visszanézése felvételről

Mi történik, ha valamiért nem tudom élőben megnézni a Stronger Together | doTERRA Europe Connection eseményt?

Ha jegyet váltott a Stronger Together | doTERRA Europe Connectionre, akkor az esemény tartalmát a következő időszak alatt bármikor újra megtekintheti:

 • 2021. június 07–14.

Meg van szabva, hogy meddig váltható jegy az esemény felvételről való visszanézésére?

A felvételek utólagos megtekintéséhez, kérjük, vásároljon jegyet legkésőbb 2021. június 13-án londoni idő (BST) szerint 11:00 óráig/közép-európai idő (CEST) szerint 12:00 óráig/kelet-európai idő (EEST) szerint 13:00 óráig/moszkvai idő (MSK) szerint 13:00 óráig.

2021. június 14-én hány órától nem lehet tovább megtekinteni a rögzített tartalmakat?

A visszanézhető tartalmak rendelkezésre állása véget ér:

 • londoni idő (BST) szerint 23:00 órakor/közép-európai idő (CEST) szerint 00:00 órakor 2021. június 14-én
 • kelet-európai idő (EEST) szerint 01:00 órakor/moszkvai idő (MSK) szerint 01:00 órakor 2021. június 15-én

A Stronger Together Package jeggyel kapcsolatos tudnivalók

Stronger Together Package típusú jegyet vásároltam. Mikorra várhatom az ajándékcsomag érkezését?

A vásárlásra 2021. május 16. előtt kell, hogy sor kerüljön ahhoz, hogy a Stronger Together Package még a Stronger Together | doTERRA Europe Connection előtt megérkezzen Önhöz. Várhatóan minden 2021. május 16. előtti vásárlás meg fog érkezni még 2021. június 3. előtt.

A Stronger Together Package jegyhez járó ajándékokat 2021. május 18-án kezdjük el kiszállítani minden olyan résztvevő részére, aki legkésőbb 2021. május 16-ig regisztrált. A 2021. május 16. után regisztrálók már csak az esemény után kapják meg a Stronger Together Package jegyhez járó ajándékokat.

Minden Stronger Together Package jegyet vásárló résztvevő részére elküldjük e-mailben a nyomonkövetési adatokat, miután az ajándékát átadtuk a futárszolgálatnak.

2021. május 16. után váltottam Stronger Together Package jegyet. Mikorra várhatom a csomag érkezését?

Az ajándékokat legkésőbb 2021. június 25-re várhatja.

Mi történik, ha Stronger Together Package jegytípust vásároltam, de a csomag az én országomba nem szállítható?

Tagjaink azokból az országokból is vásárolhatnak jegyet, amelyek nem élhetnek a szállítás lehetőségével, ők azonban csak az eseményhez való hozzáférést kapják meg – az ingyenes ajándékok nélkül.

Mely országokba szállíthatók ki a regisztrációs ajándékok?

Szállításra az alábbi országok esetében lehet számítani:

 • Andorra, Ausztria, Belgium, Bulgária, Horvátország, Ciprus, Csehország, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Németország, Görögország, Magyarország, Izland, Írország, Izrael, Olaszország, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Málta, Monaco, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Románia, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Egyesült Királyság

Mely országokba nem szállíthatók ki a regisztrációs ajándékok?

Szállítást nem tudunk biztosítani az alábbi országokba:

 • Albánia, Fehéroroszország, Bosznia-Hercegovina, Liechtenstein, Moldova, Montenegró, Észak-Macedónia, Oroszország, San Marino, Szerbia, Ukrajna, Európán kívüli országok (Izrael kivételével).

Ha olyan országban élek, ahová nem megoldható a regisztrációs ajándék szállítása, kérhetem, hogy máshová küldjék?

Igen, ha egy olyan címre szeretné, hogy küldjük a regisztrációs ajándékot, ahová szállíthatunk, egyszerűen válassza az adott országot fő tartózkodási országának. Ezután a rendszer átirányítja arra a szállítási oldalra, ahol megadhatja a címzett teljes címét. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az ajándékcsomag másik címre való kiszállításával a címzett nem kap hozzáférést az eseményhez.

Pénzvisszatérítési szabályzat

Kérhetem a jegyem árának visszatérítését?

A Stronger Together | doTERRA Europe Connectionre szóló jegyek nem visszaválthatók. Ha megvásárolja a jegyet, azzal hozzáférést kap a kétnapos eseményhez.

Átruházhatom egy másik tagra a jegyemet?

Ha Ön nem tud részt venni az eseményen, elajándékozhatja a hozzáférését egy másik tagnak. Ehhez azonban kérjük, hogy e-mailben küldje el az alábbi adatait a europeconvention@doterra.com címre:

 • Teljes név
 • A jegyvásárláshoz használt e-mail-cím
 • Annak a tagnak a neve és tagsági azonosítója, akire át szeretné ruházni a jegyét

Kérjük, vegye figyelembe, hogy ha Stronger Together Package jegyet váltott, az ajándékok szállítása az eredetileg megadott címre fog történni.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy ha Stronger Together Package jegyet váltott, akkor a szállítási címen legfeljebb 2021. május 16-ig áll módjában változtatni. Ezt követően a jegyhez járó ajándékokat az eredetileg megadott címre postázzuk.

Select Your Continent

Select Your Region

Select Your Location

Select Your Language