Ofte stillede spørgsmål


Ofte stillede spørgsmål om billetter og afbestilling

Hvornår modtager jeg min gratis Ravintsara (5 ml)? 

Hvis du køber en livestream-billet, får du en gratis Ravintsara (5 ml) med din næste ordre, der er afgivet efter den 30. juni 2022. Det gratis produkt bliver automatisk tilføjet din kurv, før du går til kassen. Alle typer ordrer er kvalificeret (standardordrer, engangsloyalitetsordrer, loyalitets-ordrer (LRP)), og der er intet påkrævet minimums-PV-beløb. Bemærk, at ordrer, der betales med point, ikke gælder i dette tilfælde.  Personer med billet til det fysiske event kan afhente deres gratis Ravintsara (5 ml) på eventstedet. 

Er der en deadline for at få min gratis Ravintsara (5 ml)? 

Ja.  Du har indtil den 31. juli 2022 til at afgive din næste ordre for at få dit gratis produkt. 

Kan jeg afbestille min billet?

Ja. Du kan afbestille din billet når som helst, men de nedenstående afbestillingsvilkår og refusionsregler gælder.  

Convention-billet – afbestilling af fysisk deltagelse 

Afbestillinger modtaget før den 1. juni bliver opkrævet et afbestillingsgebyr på 50 EUR. Resten af billetprisen vil blive refunderet.  Afbestillinger modtaget efter den 2. juni bliver ikke refunderet.  

Kan jeg overføre min billet til en anden? 

Du kan overføre din billet til en anden person indtil den 1. juni 2022 kl. 21:59 BST/ 22:59 CEST/ 23:59 EEST. Du bedes sende dine ønsker til europeconvention@doterra.com Hvis vi har modtaget dit ønske efter den 1. juni 2022, kan vi ikke overføre din billet. 

 

Livestream – ofte stillede spørgsmål

Kan jeg opgradere min billet fra livestream til fysisk tilstedeværelse? 

Ja! Du har indtil den 1. juni 2022 til at opgradere din livestream-billet til en billet til det fysiske event. Du bedes sende dine ønsker til europeconvention@doterra.com 

Fra den 2. juni 2022 kan du ikke længere ændre noget.

Vil der være live tolkning til livestream-eventet? 

Ja, det vil være tilgængeligt på følgende sprog:

Tjekkisk, fransk, tysk, ungarsk, italiensk, polsk, portugisisk, rumænsk, russisk, slovensk, slovakisk og spansk.

Er der et website, hvor jeg kan se og købe Convention-merchandise? 

Desværre er merchandise eksklusivt for de personer, der deltager fysisk i Papp László Budapest Sportaréna. 

Hvad sker der, hvis jeg vil ændre min billet til det fysiske event til en livestream-billet? 

Fra den 2. juni 2022 vil alle ændringer af billetter fra det fysiske event til livestream-billetter være underlagt de samme betingelser som en afbestilling, se nærmere nedenfor. 

Du har indtil den 1. juni 2022 til at e-maile europeconvention@doterra.com for at ændre din billet til det fysiske event. Forskellen i billetprisen bliver refunderet til det kort, der oprindeligt blev brugt til købet. 

Convention-billet – afbestilling af livestream

 

Afbestillinger modtaget senest den 1. juni 2022 bliver fuldt refunderet.
Afbestillinger modtaget den 2. juni 2022 eller senere bliver ikke refunderet.

 

Ofte stillede spørgsmål om det fysiske Convention-event

Hvilke sprog understøtter det fysiske event?

Der vil være live tolkning tilgængelig ved det fysiske event på de følgende sprog:

bulgarsk, estisk, fransk, tysk, ungarsk, italiensk, polsk, portugisisk, rumænsk, russisk, slovensk, slovakisk og spansk.

Kan jeg deltage i denne Convention, selvom jeg bor udenfor Europa? 

Ja, alle er velkomne til at deltage i vores Convention. Du behøver ikke være medlem for at deltage.

Kan jeg deltage i denne Convention, selvom jeg ikke er Wellness Konsulent? 

Ja! Vi anbefaler, at alle, der er interesseret i doTERRA, deltager i mindst én Convention. Normalt vil det ikke være din sidste!  

Kan jeg have mine børn med på Convention? 

Det er ikke nødvendigt med en billet til spædbørn, der bæres i armene, eller småbørn, der sidder på skødet. Der der muligvis kan være høje lyde og høj musik under præsentationerne, anbefaler vi høreværn til børn.

Er hotel og fly inkluderet i prisen for min billet til det fysiske event? 

Al booking af og betaling for rejse og overnatning er dit eget ansvar. Alle afbestillings- eller ændringsgebyrer også dit eget ansvar.

Hvordan jeg kan købe eksklusivt doTERRA-merchandise på denne Convention? 

Ved det fysiske event. Der tages ikke imod kontanter i nogen valuta. Du bedes sørge for at have al nødvendig betalingsinformation, så du kan betale med dit/dine kredit-/debetkort.

 

COVID-19

Hvilke COVID-19-krav er der ved det fysiske event? 

Vores Convention vil være underlagt alle lokale regler, og disse vil blive håndhævet på stedet.  

Vi anbefaler, at alle deltagere tjekker følgende hjemmesider for at se opdateringer om restriktioner: 

Vær opmærksom på deadlines for afbestilling af billetter, afbestillingsgebyrer for overnatning og andre politikker i forhold til din egen personlige rejse – herunder flybilletter – før du bestiller. For ekstra fleksibilitet anbefaler vi, at du køber en rejseforsikring, der dækker ikke-refunderbare udgifter, som flybilletter, teaterbilletter, sightseeing-oplevelser og udflugtsbilletter.

Hvis jeg tester positiv for COVID-19 efter deadlinen for refusion/overførsel/afbestilling af billetten til det fysiske event, hvad kan jeg så gøre?

Hvis du har købt en billet til det fysiske event og tester positiv for COVID-19 efter de angivne deadlines, så kontakt os på europeconvention@doterra.com.

Hvis vores Convention bliver aflyst pga. COVID-19-restriktioner

I lyset af den igangværende COVID-19-pandemi ændres retningslinjerne for fysiske events jævnligt. Vores events er planlagt på forhånd, vi har taget retningslinjerne i betragtning, og vi har gjort enhver rimelig indsats for at sikre, at vores events kan afholdes. I situationer, hvor regeringer pålægger eller tilpasser restriktioner ved fysiske events, der påvirker doTERRA-eventet, vil doTERRA tilpasse eventet i overensstemmelse hermed.

En potentiel tilpasning omfatter også muligheden for at aflyse eventet med kort eller intet varsel, før det starter. I tilfælde af aflysning på grund af regeringsrestriktioner, er doTERRA under ingen omstændigheder ansvarlig for, herunder men ikke begrænset til, at være ude af stand til at afholde eventet. doTERRA er ikke erstatningspligtig over for deltagerne i forhold til eventuelle omkostninger/skader som følge af aflysningen, inklusive entréudgifter for deltageren. 

Vi anbefaler kraftigt, at du køber en rejseforsikring med en COVID-19-dækning.

Select Your Continent

Select Your Region

Select Your Location

Select Your Language