ЧЗВ


Регистрация

Как да се регистрирам за Stronger Together | doTERRA Europe Connection?

Закупете билет, като използвате линка по-долу. Ще научите за видовете билети, налични за това събитие.

Stronger Together | doTERRA Europe Connection ексклузивно в Европа ли ще се проведе?

Дневният ред и съдържанието на събитието са ексклузивни за Европа, но всички са добре дошли да присъстват!

Информация за плащане

Не разполагам с кредитна карта – има ли алтернативен начин за плащане?

Следните начини са позволени през опцията „Кредитна карта“ на портала за плащане: Дебитни карти, VISA, Mastercard и AMEX.

Банков превод: какво трябва да знам?

 • Ако искате да се регистрирате, като използвате банков превод, имайте предвид, че крайният срок за този метод на плащане е 28 май 2021 г. в 16:00 ч. BST/17:00 ч. CEST/18:00 ч. EEST/18:00 ч. MSK. След тази дата повече няма да можете да изберете банков превод като метод на плащане.
 • Плащанията чрез банков превод отнемат 2–5 работни дни, за да бъдат обработени.
 • Ако по някаква причина Вашето плащане не бъде получено до 2 юни 2021 г., Вашата регистрация ще бъде отказана и няма да имате достъп до виртуалното събитие.
 • Ако искате да извършите плащане чрез банков превод, данните за акаунта за превод могат да бъдат намерени на страницата за плащане при регистрация за събитието.
 • Ако сте извършили плащане чрез банков превод, ще получите касов бон веднага след като получим плащането.
 • Ако имате въпроси или затруднения, моля, свържете се по имейл на europeconvention@doterra.com.

Процесът на плащане не работи – какво мога да направя, за да го поправя?

Ако Вашето плащане не се обработва, опитайте следното:

 • Изчистете кеша и бисквитките от Вашия браузър.
 • Опитайте да обработите плащането с помощта на друг браузър за уебсайтове.

Ако проблемът продължи, свържете се с europeconvention@doterra.com. Член на екипа ще Ви помогне да разрешите проблема.

Преводачески услуги

Предлага ли се превод на това събитие?

Да, като част от събитието ще бъде осигурен симултанен превод. Зрителите ще могат да изберат предпочитания език, като изберат език от падащия списък с налични канали с превод. Ще намерите падащия списък в лявата част на уебстраницата, след като влезете.

След като сте избрали предпочитания език, всички съобщения, изпратени от платформата за регистрация, ще бъдат на този език. Ако искате да го промените след регистрация, моля, изпратете имейл на europeconvention@doterra.com.

Кои езици се поддържат като част от превода на живо?

Преводът на живо ще бъде достъпен на следните езици: Немски, Румънски, Унгарски, Италиански, Френски, Португалски, Словашки, Полски, Испански, Датски, Нидерландски, Български, Естонски, Руски.

Гледане на живо на doTERRA Europe Connection

Как да гледам Stronger Together | doTERRA Europe Connection?

Можете да гледате събитието от 4 до 5 юни 2021 г. от 11:00 ч. BST / 12:00 ч. CEST/ 13:00 ч. EEST/ 13:00 ч. MSK, като влезете обратно в страницата за регистрация тук. На таблото за участник ще видите линк, който Ви дава достъп до виртуалното събитие на живо. Освен това може да използвате линка, който ще Ви бъде изпратен по имейл 24 часа преди събитието.

В колко часа започва събитието?

Всеки ден събитието ще започва в 11:00 ч. BST / 12:00 ч. CEST/ 13:00 ч. EEST/ 13:00 ч. MSK и ще включва пет часа невероятно съдържание, включително час почивка.

Отстраняване на неизправности

Как мога да предотвратя техническо прекъсване по време на събитието?

Уверете се, че Вашия лаптоп, компютър, таблет, iPhone или Android устройство е актуализирано

 • Устройствата могат да притежават важни подобрения за сигурността и във функциите, които може да се отразят на работата на потребителите. Уверете се, че актуализациите на Вашето устройство са инсталирани преди събитието – инсталирането на някои актуализации може да отнеме време.

Използвайте актуализиран браузър

 • Браузърите, като например Chrome, Firefox и Edge (Chromium), ще се актуализират автоматично.
 • Уверете се, че сте рестартирали браузъра си, за да може актуализациите да бъдат инсталирани.
 • Edge (Chromium) и Chrome са препоръчителните браузъри за най-добро поточно възпроизвеждане.

Подобрете качеството на видеото и поточното възпроизвеждане

 • За най-добро качество се свържете с интернет чрез Wi-Fi или ethernet, ако е налично.
 • Наличната пропускателна способност може да се отрази на преживяването Ви по време на гледане, а по-бавната връзка да влоши качеството на видеото.
 • Уверете се, че твърдият диск на Вашия компютър не е пълен, и изчистете кеша на Вашия браузър, ако е необходимо, или се опитайте да обновите браузъра.

Ако имате проблеми по време на събитието, ние сме тук, за да Ви помогнем. Просто напишете имейл на europeconvention@doterra.com и ние ще Ви помогнем отново да се наслаждавате на шоуто.

Гледане на doTERRA Europe Connection при поискване

А ако не мога да гледам Stronger Together | doTERRA Europe Connection на живо?

Ако сте закупили билет за Stronger Together | doTERRA Europe Connection, ще можете да гледате повторно съдържанието от събитието в рамките на датите:

 • 07 – 14 юни 2021 г.

Има ли краен срок за закупуване на билет за гледане на събитието при поискване?

За да гледате при поискване, закупете билет преди 13 юни 2021 г. в 11:00 ч. BST/ 12:00 ч. CEST/ 13:00 ч. EEST/ 13:00 ч. MSK.

От колко часа на 14 юни 2021 г. съдържанието при поискване вече няма да бъде налично?

Съдържанието при поискване ще приключи на:

 • 23:00 ч. BST/ 00:00 ч. CEST на 14 юни 2021 г.
 • 01:00 ч. EEST/ 01:00 ч. MSK на 15 юни 2021 г.

Информация за Stronger Together Package

Закупих Stronger Together Package, кога мога да очаквам безплатните подаръци?

Покупката трябва да бъде направена преди 16 май 2021 г., за да получите Stronger Together Package преди Stronger Together | doTERRA Europe Connection. Очаква се всички покупки, направени преди 16 май 2021 г., да пристигнат преди 3 юни 2021 г.

Изпращането на подаръците от Stronger Together Package ще започне на 18 май 2021 г. за всички участници, регистрирани до 16 май 2021 г. Всички регистрации след 16 май 2021 г. ще получат своите подаръци от Stronger Together Package след приключване на събитието.

Всеки, закупил Stronger Together Package, ще получи имейл, съдържащ информация за проследяване, щом подаръците бъдат изпратени по куриер.

Поръчах Stronger Together Package след 16 май 2021 г., кога мога да очаквам да пристигне?

Ще получите подаръците си до 25 юни 2021 г.

А ако имам закупен Stronger Together Package, но не доставяте до моята държава?

Членове от държави, за които не е налице доставка, все пак могат да закупят билет, но ще получат единствено достъп до събитието без безплатните подаръци.

В кои държави изпащаме подаръци при регистрация?

В следните държави е налична доставка:

 • Андора. Австрия, Белгия, България, Хърватия, Кипър, Чешка република, Дания, Естония, Финландия, Франция, Германия, Гърция, Унгария, Исландия, Ирландия, Израел, Италия, Латвия, Литва, Люксембург, Малта, Монако, Нидерландия, Норвегия, Полша, Португалия, Румъния, Словакия, Словения, Испания, Швеция, Швейцария, Великобритания

В кои държави не изпращаме подаръци при регистрация?

Не е налице доставка в следните държави:

 • Албания, Беларус, Босна и Херцеговина, Лихтенщайн, Молдова, Черна гора, Северна Македония, Русия, Сан Марино, Сърбия, Украйна, Държави извън Европа (с изключение на Израел).

Ако живея в държава, в която не е налична доставка за подаръка при регистрация, може ли той да бъде изпратен на алтернативен адрес?

Да, ако искате да изпратите подарък при регистрация на адрес, на който можем да доставим, просто изберете съответната държава като Вашата основна държава на пребиваване. След това ще бъдете препратени на страницата за доставка, където можете да попълните пълния адрес на получателя. Моля, имайте предвид, че изпращането на пакета с подаръци на друг адрес не осигурява достъп до събитието на получателя.

Политики за връщане на суми

Може ли да ми бъде възстановена сумата от билета?

Билетите за Stronger Together | doTERRA Europe Connection не могат да се връщат. След като сте закупили билета си, ще получите достъп до двудневното събитие.

Мога ли да прехвърля билета си на друго лице?

Ако нямате възможност да се включите в събитието, можете да подарите билета за достъп на друго лице. За да го направите, моля, изпратете имейл на europeconvention@doterra.com със следната информация:

 • Пълно име
 • Имейл адрес, с който е закупен билета
 • Име и идентификационен номер на лицето, на което искате да прехвърлите билета

Моля, имайте предвид, че ако сте закупили Stronger Together Package, подаръците ще бъдат изпратени на адреса, който сте предоставили първоначално.

Моля, имайте предвид, че ако сте закупили Stronger Together Package, можете да промените адреса за доставка преди 16 май 2021 г. След тази дата подаръците ще бъдат изпратени на адреса, предоставен първоначално.

Select Your Continent

Select Your Region

Select Your Location

Select Your Language