Jesenska včlanitvena akcija


1. oktober – 30. november 2021

Da bi proslavili našo turnejo 2021 Autumn Tour, z veseljem pozdravljamo našo čudovito jesensko včlanitveno akcijo. Nov člani lahko preizkusijo izdelke izmed dveh naših najbolj priljubljenih linij izdelkov – dōTERRA On Guard™ in Deep Blue™! Poleg tega, če danes včlanite novega člana, boste prejeli 50 produktnih točk.

Novi člani

100pv OnGuard Mouthwash and Drops

Včlanite se s  100 PV ali več  in prejmite  BREZPLAČNO:

200pv OnGuard Mouthwash and drops, deep blue rub and travel bag

Včlanite se z  200 PV ali več  in prejmite  BREZPLAČNO:

 

Na voljo le omejen čas oziroma do razprodaje zalog.

Novi člani se morajo včlaniti kot novi doTERRA Wellness Advokat ali Wholesale Customer ter oddati posamezno včlanitveno naročilo v višini 100 PV ali več med 1 October – 30 November 2021 , da bi lahko sodelovali v tej akciji. 

Včlanitelj

Enroller

 • Včlanite novega člana s 100 PV ali več in prejmite 50 produktnih točk

Včlanitelj mora imeti 100 PV ali večje naročilo v okviru programa zvestobe (LRP) v istem mesecu, kot je oddano včlanitveno naročilo novega člana, da bi lahko sodeloval v tej akciji.

Opomnik glede plačil z nalogom UPN

Če imate neplačano naročilo s plačilnim nalogom UPN iz preteklega meseca, prosimo, da ga nemudoma plačate. Če želite, da uspešno obdelamo vaša plačila, morate v referenco plačila vključiti številko vašega naročila in člansko številko. Traja od dva do pet delovnih dni, da prejmemo plačila s plačilnim nalogom UPN. Za ustrezen izračun provizij za naročila prejšnjega meseca moramo vaše plačilo prejeti najkasneje do 3. dne v mesecu, da bi se izognili zamudam in da lahko vaša plačila obdelamo do 8. dne v mesecu.

FAQs

Ali moram postati Wellness Advokat oziroma Wholesale Customer, da se kvalificiram za to akcijo?

Da. Včlaniti se morate kot Wellness Advokat ali Wholesale Customer, da se kvalificirate za to akcijo.

Kakšna je razlika med nazivoma Wellness Advokat in Wholesale Customer?

Wholesale Customerje zanima uporaba izdelkov doTERRA za svoje dobro počutje in nakup po veleprodajnih cenah. Zanima jih tudi pridobivanje točk za izdelke v okviru Programa nagrajevanja zvestobe (Loyalty Rewards Program (LRP)).

Wellness Advokati so navdušeni nad izdelki doTERRA in jih želijo deliti z drugimi. Wholesale Advokata zanima ustvarjanje prihodkov z doTERRA-o.

Prednosti Wholesale Customerja

 • Veleprodajne cene (25 % popust)

 • Možnost prejeti 10–30 % na celotni nakup v obliki točk za BREZPLAČNE izdelke

 • Upravičenost prejeti BREZPLAČNI izdelek meseca

 • Mesečno naročanje ni potrebno


Prednosti Wellness Advokata

 • Veleprodajne cene (25 % popust)

 • Možnost prejeti 10–30 % na celotni nakup v obliki točk za BREZPLAČNE izdelke

 • Upravičenost prejeti BREZPLAČNI izdelek meseca

 • Možnost zaslužiti provizijo in bonuse


Kaj moram storiti po včlanitvi, da lahko sodelujem v tej akciji?

Po včlanitvi kot Wellness Advokat oziroma Wholesale Customer se za to akcijo kvalificirate, tako da oddate naročilo z najnižjim zahtevanim številom točk PV.

Katere izdelke lahko kupim, da dosežem zahtevano najnižje število točk PV za to akcijo?

Kupite lahko katerikoli izdelek doTERRA, pomembno je le, da vaše včlanitveno naročilo doseže navedeno zahtevano najnižje število točk PV. To vključuje tudi včlanitvene pakete.

Kvalificiral sem se za akcijo; kdaj bom prejel brezplačne izdelke? 

Če ste se kvalificirali za akcijo, boste prejeli brezplačne izdelke skupaj z vašim včlanitvenim naročilom.

Ali se reaktivacije upoštevajo pri tej akciji?

Reaktivacije se NE upoštevajo pri tej akciji. Reaktivacija pomeni, da posameznik, ki je v preteklosti že bil včlanjen kot Wellness Advokat oziroma Wholesale Customer, želi reaktivirati svoje članstvo.

Pogosto zastavljena vprašanja za včlanitelje 

Sem včlanitelj, ki sodelujem v akciji; kaj moram narediti, da lahko sodelujem v tej akciji?

Včlanitelj mora včlaniti novega člana s 100 PV ali več, da prejme 50 produktnih točk. Včlanitelj mora imeti 100 PV ali večje naročilo programa zvestobe (LRP) v istem mesecu, kot je oddano včlanitveno naročilo novega člana.

Na primer: če včlanite nekoga oktobra, morate oddati najmanj naročilo programa zvestobe (LRP) v vrednosti 100 PV oktobra, da bi lahko sodelovali v tej akciji.  

Sem član, ki ni iz Evrope. Ali lahko vpišem novega člana iz Evrope? 

Da, če ima novi član, ki ga vpisujete, evropski račun, se lahko vpiše in prejme nagrade, ki veljajo za to promocijo. Vendar vi (vpisnik) ne boste prejeli točk, ki veljajo za to promocijo, ker nimate evropskega računa.

Sem član iz Evrope. Ali lahko vpišem novega člana, ki ni iz Evrope? 

Da, lahko, vendar nobeden od vaju ne bo upravičen do te promocije. Ker novi član, ki ga želite vpisati, nima evropskega računa, ne vi (vpisnik) ne vpisani novi član ne izpolnjujeta pogojev za to promocijo. 

Pogoji

 • Včlanitveno naročilo: včlanitveno naročilo je prvo naročilo, ki ga odda novi Wellness Advokat oziroma Wholesale Customer, in vključuje bodisi včlanitveni paket bodisi izdelke po izbiri skupaj s članarino.   
 • PV: pomeni osebni volumen (Personal Volume). Vsi izdelki imajo določeno količino točk PV, ki je pogosto veleprodajna vrednost izdelka, zmanjšanja za prometni davek, stroške za pošiljanje in odpremo. PV NI enakovreden strošku naročila. Če vas zanima količina točk PV za določeni izdelek, si oglejte opis izdelka.
 • Reaktivacija: pomeni, da posameznik, ki je v preteklosti že bil včlanjen kot Wellness Advokat oziroma Wholesale Customer, želi reaktivirati svoje članstvo.  

Pravila

 • Posamezno naročilo se lahko upošteva samo za eno akcijo; ker gre za včlanitveno akcijo, lahko novi član sodeluje le enkrat.  
 • Ne glede na to, ali novi član sodeluje v akciji za 100 PV ali 200 PV, bo včlanitelj v vsakem primeru prejel 50 produktnih točk.   
 • Morebitna vrnjena naročila ali izdelki, zaradi katerih se naročilo zniža pod zahtevani PV, ne bodo upoštevana v tej akciji.   
 • PV NI enakovreden strošku naročila. Pred zaključkom včlanitvenega naročila mora novi Wellness Advokat oziroma Wholesale Customer preveriti, da naročilo dosega zahtevani PV.   
 • Včlanitvenih naročil ni mogoče spremeniti, prilagoditi ali združiti, da bi se kvalificirali za akcijo, po tem, ko so že oddana.   
 • Zbiranje produktnih točk včlanitelja v tej akciji ni omejeno.   
 • Da bi bil včlanitelj upravičen prejeti produktne točke, morata biti tako včlaniteljev račun kot tudi račun novega člana v Evropi.   
 • Včlanitvena naročila, oddana izven obdobja akcije, se ne upoštevajo v akciji. V zvezi s tem ne bo izjem.   
 • Plačila z nalogom UPN moramo prejeti do 10. dne v naslednjem mesecu, da bi se naročilo upoštevalo v akciji. V zvezi s tem ne bo izjem.   
 • Reaktivacije se NE upoštevajo pri tej akciji. Reaktivacija pomeni, da posameznik, ki je v preteklosti že bil včlanjen kot Wellness Advokat oziroma Wholesale Customer, želi reaktivirati svoje članstvo.   
 • Katerikoli včlanitveni paket se upošteva v akciji, če je paket vreden 100 PV ali več.    
 • Za vse, ki izpolnijo pogoje za akcijo oktobra, bodo produktne točke dodane na račune članov 20. novembra 2021. Člana, ki meni, da se je kvalificiral za akcijo, produktnih točk pa ni prejel, prosimo, naj kontaktira Klicni center za pomoč strankam najkasneje do 30. novembra 2021. Po tem datumu ne bo izjem.  
 • Za vse, ki izpolnijo pogoje za akcijo novembra, bodo - produktne točke dodane na račune članov 20. decembra 2021. Člana, ki meni, da se je kvalificiral za akcijo, produktnih točk pa ni prejel, prosimo, naj kontaktira Klicni center za pomoč strankam najkasneje do 31. novembra 2021. Po tem datumu ne bo izjem.

Select Your Continent

Select Your Region

Select Your Location

Select Your Language