Aktiviteter & nyheter - Svenska


BG_Flower_Collection_600x900.jpg

EXKLUSIVT! FRÅN EUROPA, FÖR EUROPA

Bulgarian Flowers Collection är en hyllning till Bulgariens mest uppskattade essentiella oljor och säljs endast i Europa under en begränsad tid. 

Kollektionen kommer från Europa och innehåller Rose Touch, Lavender Touch och Melissa Touch, tre av de mest omtyckta essentiella oljorna i världen. Oljorna produceras på doTERRAs bulgariska destilleri, Esseterre. Under många år har Bulgarien haft några av världens främsta forsknings-, utvecklings- och produktionsanläggningar för essentiella oljor, särskilt runt Svarta havet där klimatet är perfekt för att odla lavendel och citronmeliss av högsta kvalitet. 

Kollektionens förpackning är lika underbar som oljorna! Förpackningen har blommigt tryck och gulddetaljer och dess form påminner om en blomma som öppnar sig mot solen. Kollektionen säljs bara i Europa under en begränsad tid så missa inte dessa värdefulla oljor och deras många fördelar. 

 
Adaptiv_Group__600x900.jpg

dōTERRA ADAPTIV™ (15 ML) OCH ADAPTIV™ TOUCH (10 ML)

När du känner ett behov av en lugnande boost är Adaptiv lösningen. Lavender, Magnolia, Neroli och Sweetgum har lugnande egenskaper medan Wild Orange och Spearmint ger energi och lyfter. Dessutom hjälper Copaiba och Rosemary till att stilla upprörda känslor. Oavsett om du känner dig trött eller rastlös, obeslutsam eller irriterad, är Adaptiv och Adaptiv Touch verktyg som kan hjälpa dig att hålla kropp och själ i balans.

 
YarrowPom_Serum_600x900.jpg

YARROW|POM BODY RENEWAL SERUM

Yarrow|Pom Body Renewal Serum är ett lyxigt och silkeslent serum som är packat med kraftfulla bioaktiva föreningar och hudskyddande proteiner. Den essentiella oljan av rölleka och kallpressad olja av granatäpplefrö verkar synergistiskt för att främja ungdomligare hud medan essentiella CPTG™-oljor främjar ett positivt, avslappnat humör. Oljor av jojoba, solros, vindruvsfrö och argankärnor återfuktar på djupet medan kaffefröextrakt och granatäppelestrar kan hjälpa till att förbättra hudens lyster och utseende för en livlig glöd från topp till tå. 

 

 
Kids_Collection_600x900.jpg

dōTERRA KID'S COLLECTION – NU MED TAMER™

Upplev denna unika kollektion av essentiella oljeblandningar som är utformade med barnen i åtanke. Nu ingår Tamer! 

Tamer Digestive Blend är det senaste tillskottet i doTERRA Kid's Collection och det är en praktisk blandning att ha till hands! Tamer har de unika egenskaperna hos essentiella CPTG-oljor som spearmint, japansk pepparmynta och ingefära i en bas av doTERRA fraktionerad kokosnötolja. Tillsammans bidrar dessa oljor till att ge lindring efter en stor måltid.  

 

 
dT-120417_221_600x900.jpg

PÅMINNELSE OM BANKÖVERFÖRINGAR

I samband med att Storbritannien lämnar Europeiska unionen (EU) har vi blivit uppmärksammade på att vissa medlemmar debiteras extraavgifter för bank- och SEPA-överföringar. För att undvika eventuella bankavgifter finns det ett nytt EU-baserat konto dit du kan skicka banköverföringar. 

Alla medlemmar i EU bör använda det nya kontot för betalningar och medlemmar i Storbritannien bör fortsätta att betala som vanligt till det befintliga kontot i Storbritannien.

Om du har en obetald överföring från förra månaden bör du slutföra betalningen snarast möjligt.  För att vi ska kunna behandla betalningar måste du inkludera ditt beställningsnummer och medlems-ID i betalningsreferensen. Banköverföringar tar 2–5 arbetsdagar. För att vi ska ha tid att beräkna provisioner på föregående månads beställningar måste vi få din betalning senast den 3:e för att undvika förseningar och sedan kunna behandla betalningar senast den 8:e. 

Om vi inte får din betalning före den 8:e, får du inte provision för den föregående månadens beställningar och din beställning kommer att raderas. Om du redan har betalat för din beställning och den inte har skickats ut ber vi dig att kontakta oss via e-post eller telefon den 9:e så att vi kan lösa eventuella problem med din betalning. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We want you to be delighted with our site!

Your feedback about this page is valued and carefully considered.

200 characters remaining