BG_Flower_Collection_600x900.jpg

YKSINOIKEUDELLA! EUROOPASTA EUROOPALLE

Bulgarian Flowers Collection on kunnianosoitus bulgarialaiselle eteeristen öljyjen viljelyperinteelle ja on saatavilla aluksi vain Euroopassa rajoitetun ajan. 

Pakkauksen sisältämät Rose Touch, Lavender Touch ja Melissa Touch ovat peräisin Euroopasta ja lukeutuvat maailman arvostetuimpien öljyjen joukkoon. Öljyt on valmistettu doTERRAn Bulgarian tislaamossa, Esseterressä. Vuosien saatossa Bulgariaan on noussut joukko maailman johtavia eteeristen öljyjen tutkimus-, kehitys- ja tuotantolaitoksia, etenkin Mustanmeren rannikolle, missä ilmasto sopii laadultaan kaikkein puhtaimman laventelin ja sitruunamelissan kasvattamiseen. 

Kokoelma on suljettu pakkaukseen, joka on yhtä kaunis kuin öljyt itse! Kukilla ja kultaisilla kuvioilla somistettu laatikko muistuttaa kukintoa, joka avautuu valoa kohti. Nämä arvokkaat öljyt ovat saatavilla vain Euroopassa rajoitetun ajan, joten käytä tilaisuus hyväksesi ja nauti niiden monista hyödyistä.

 
Adaptiv_Group__600x900.jpg

dōTERRA ADAPTIV™ (15 ML) JA ADAPTIV™ TOUCH (10 ML)

Kun tunnet kaipaavasi rauhoittumista, Adaptiv on valintasi. Laventeli, magnolia, neroli ja lännenambrapuu rauhoittavat samalla kun villiappelsiini ja viherminttu antavat lisää energiaa ja kohottavat mielialaa. Lisäksi copaiba ja rosmariini auttavat tasoittamaan tunnehuippuja. Tunsitpa itsesi väsyneeksi, levottomaksi, epävarmaksi tai ärtyisäksi, Adaptiv ja Adaptiv Touch ovat työkaluja, jotka voivat auttaa pitämään kehon ja mielen tasapainossa. 

 
YarrowPom_Serum_600x900.jpg

YARROW|POM UUDISTAVA VARTALOSEERUMI

Tehokkaita bioaktiivisia yhdisteitä ja ihoa suojaavia proteiineja sisältävä Yarrow|Pom Uudistava vartaloseerumi on ylellisen pehmeää. Eteerinen siankärsämö-öljy ja kylmäpuristettu granaattiomenan siemenöljy toimivat synergisesti tehden ihosta nuoremman näköisen samalla, kun CPTG™-sertifioidut eteeriset öljy lisäävät positiivisuutta ja rentouttavat mieltä. Jojobaöljyt, auringonkukka, rypäle ja arganin ydin syväkosteuttavat, ja kahvinsiemenuute ja granaattiomenan esterit kirkastavat ihoa ja parantavat sen ulkonäköä antaen sille ylimääräistä hehkua päästä varpaisiin.

 
Kids_Collection_600x900.jpg

dōTERRA KID'S COLLECTION – NYT MUKANA MYÖS TAMER™

Koe tämä ainutlaatuinen eteeristen öljysekoitusten pakkaus, joka on suunniteltu erityisesti perheen pienimmille – nyt mukana myös Tamer! 
 
doTERRA Kid's Collectionin uusin tulokas, Tamer Ruoansulatusta tukeva sekoitus, on hyödyllinen sekoitus pitää käden ulottuvilla. Tamer-sekoitus sisältää CPTG-sertifioitujen eteeristen öljyjen, kuten vihermintun, japanilaisen piparmintun ja inkiväärin ainutlaatuisia etuja doTERRAn fraktioidussa kookosöljyssä. Yhdessä nämä öljyt helpottavat oloa raskaan aterian jälkeen. 
 

 
dT-120417_221_600x900.jpg

TILISIIRTOMUISTUTUS

Yhdistyneen kuningaskunnan EU-eron myötä olemme kuulleet, että joiltakin jäseniltä on peritty ylimääräisiä kuluja tili- ja SEPA-maksuista. Pankin perimien ylimääräisten kulujen välttämiseksi tilisiirrot on mahdollista hoitaa uuden, EU:ssa sijaitsevan pankkitilin kautta. 

Kaikkien EU-maissa toimivien jäsenten tulee siirtyä käyttämään uutta tiliä. Yhdistyneessä kuningaskunnassa toimivat jäsenet voivat jatkaa maksujensa hoitamista entiseen tapaan olemassa olevan UK-tilin kautta.

Jos sinulla on maksamaton tilimaksutilaus edelliseltä kuukaudelta, suorita maksu viipymättä.  Maksun perillemenon varmistamiseksi muista ilmoittaa tilausnumerosi ja jäsennumerosi maksun yhteydessä. Tilimaksujen välittämisessä menee 2–5 pankkipäivää. Jotta edellisen kuun tilausten oikeuttamien provisioiden laskemiseen jäisi riittävästi aikaa, maksujen tulee olla tilillämme kuun 3. päivään mennessä, jolloin provisiot saadaan käsiteltyä kuun 8. päivänä.  

Jos emme saa maksuasi 8. päivään mennessä, edellisen kuun tilauksesi poistetaan, eikä provisiota makseta. Jos olet maksanut tilauksesi, mutta sitä ei ole lähetetty, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse 9. päivään mennessä mahdollisten maksuun liittyvien ongelmien selvittämiseksi. 

 

 

 

 

 

 

We want you to be delighted with our site!

Your feedback about this page is valued and carefully considered.

200 characters remaining