Събития и актуализации - Български


BG_Flower_Collection_600x900.jpg

ЕКСКЛУЗИВНО! ОТ ЕВРОПА ЗА ЕВРОПА

Bulgarian Flowers Collection чества култивирането на най-ценните етерични масла на България и ще бъде ексклузивно налична първо за Европа само за ограничено време. 

Включвайки розово масло Touch, масло от лавандула Touch и масло от маточина Touch, тази колекция е с източници на извличане в Европа и Ви предоставя три от най-почитаните етерични масла в цял свят. Маслата са произведени в българската дестилерия на doTERRA – Esseterre. През годините в България бяха създадени някои от първите в света проучвания, развития и производствени съоръжения за етерични масла, особено в Черноморския регион, където климатът е идеален за отглеждането на масла от лавандула и маточина с най-чистото качество. 

Опаковката на тази колекция е толкова красива, колкото самите масла! Включвайки цветни щампи и вдлъбнати златни детайли, дизайнът на кутията приема формата на цвят, който разцъфва, насочен към слънцето. Тъй като са ексклузивни за Европа само за ограничено време, не пропускайте да се възползвате от тези ценни масла и техните многобройни ползи.

 
Adaptiv_Group__600x900.jpg

dōTERRA ADAPTIV™ (15 ML) И СМЕС ADAPTIV™ TOUCH (10 ML)

Adaptiv е решението за Вас, когато имате нужда от успокояваща енергия. Маслата от лавандула, магнолия, нероли и амброво дърво предоставят успокояващо чувство, докато маслата от див портокал и сладка мента предоставят енергизиращо и приповдигащо чувство. Освен това, маслата от копайба и розмарин спомагат за успокояването на завишени чувства. Без значение дали се чувствате изморени или неспокойни, нерешителни или раздразнителни, Adaptiv и Adaptiv Touch са инструменти, с които тялото и умът запазват баланс.
 

 
YarrowPom_Serum_600x900.jpg

ВЪЗОБНОВЯВАЩ СЕРУМ ЗА ТЯЛО YARROW|POM

Съдържащ мощни биоактивни съставки и защитаващи кожата протеини, възобновяващият серум за тяло Yarrow|Pom е разкошно нежен. Етеричното масло от бял равнец и студено пресованото масло от семена на нар чудесно се комбинират, за може кожата Ви да изглежда по-млада, докато етеричните масла от клас CPTG™ насърчават положителни мисли и спокойствие. С включени масла от жожоба, слънчоглед, грозде и арганови семена, които предоставят ползи на хидратиране в дълбочина, екстрактът от кафени зърна и естери на нар спомагат за подобряване на блясъка на кожата и ѝ придават по-добър вид, като по този начин изглеждате изящно от глава до пети.

 
Kids_Collection_600x900.jpg

dōTERRA KID'S COLLECTION – СЕГА ВКЛЮЧВА TAMER™

Насладете се на тази уникална колекция от блендове от етерични масла, създадени за най-малките – сега вече включва и Tamer! 
 
Като най-новото допълнение към doTERRA Kid's Collection, хранителният бленд Tamer е полезен бленд, който да имате подръка! Tamer съдържа уникалните ползи на етерични масла от клас CPTG, като сладка мента, японска мента и джинджифил в основа от фракционирано кокосово масло на doTERRA. Смесени, маслата спомагат за облекчение след консумация на голямо количество храна. 
 

 
dT-120417_221_600x900.jpg

НАПОМНЯНЕ ЗА БАНКОВИТЕ ПРЕВОДИ

Научихме, че в резултат на излизането на Обединеното кралство от Европейския съюз (ЕС) има членове, на които се начисляват допълнителни такси, ако използват банков и SEPA трансфер. За да избегнете потенциални такси, които могат да Ви бъдат начислени от Вашата банка, е създаден нов акаунт, намиращ се в ЕС, за извършване на банков трансфер. 

Всички членове в ЕС трябва да използват новия акаунт за своите плащания, а членовете в Обединеното кралство трябва да продължат с плащанията както обикновено, използвайки съществуващия акаунт, намиращ се в Обединеното кралство.


Ако имате неплатена поръчка с превод по банков път от предходния месец, трябва незабавно да извършите плащането.  За да обработваме извършените плащания успешно, трябва да впишете номер на поръчка и идентификационен членски номер в справката на плащането. Плащанията чрез банков превод отнемат 2–5 работни дни, за да бъдат получени. За да имаме време да изчислим комисионните от поръчки през изминали месеци, трябва да получим Вашето плащане до 3-ти, за да избегнем забавяния и след това да можем да обработим плащания до 8-ми.  

Ако не получим Вашето плащане до 8-ми, няма да получите комисионни за поръчката от предходния месец и тя ще бъде изтрита. Ако вече сте извършили плащане на поръчката, а тя все още не е изпратена, свържете се с нас чрез имейл или телефон на 9-ти, за да можем да разрешим евентуалните проблеми с плащането. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We want you to be delighted with our site!

Your feedback about this page is valued and carefully considered.

200 characters remaining