Събития и актуализации - Български


НОВИ ПРОДУКТИ ЗА ЕВРОПА

Вече налично за поръчка – вижте най-новите продукти, налични за doTERRA Europe.

Citronella_600x900.jpg

ЦИТРОНЕЛА (15 ML)

Извлечено от листата на високи треви, срещащи се в Азия, етеричното масло от цитронела притежава ясен и свеж аромат. При локално нанасяне то може да въздейства успокояващо за кожата и скалпа и поради съдържанието на цитронелал може да спомогне и за по-чиста кожа. Известно със свойствата си да придава радостни, позитивни чувства, маслото от цитронела е идеално допълнение при къмпинг, катерене и всяко друго място, където бихте посетили, за да се насладите на красотата на природата.
 

 
Celery_Seed_600x900.jpg

СЕМЕНА ОТ ЦЕЛИНА (15 ML)

Използвана още през 5-ти век в Китай, за целината е известно, че притежава сложен, силен, сладък и лютив аромат. Прясното растение целина, когато е в сезона си, като това, което можете да намерите по фермерските пазарчета, достига почти метър, притежава ярко зелен цвят и излъчва свежест. Истински разнообразно в приложенията си масло, използвайте маслото от семена от целина вместо прясната целина, за да прибавите ярък вкус и да добавите ободряващо усещане към сладките и солени ястия.

 
EnrolmentKits_600x900.jpg

АКТУАЛНИ НОВИНИ ЗА РЕГИСТРАЦИОННИ ПАКЕТИ

doTERRA предлага голям набор от страхотни инструменти, които улесняват регистрациите. Можете да прегледате нашата нова и подобрена линия от регистрационни пакети, като кликнете върху линка по-долу. 

Като част от целта ни за по-голяма устойчивост, подобрихме и опаковките на регистрационните пакети, за да бъдем по-природосъобразни. Цялостната опаковка съдържа гланцирани черти и рециклируемо покритие, което означава, че цялата кутия може да бъде рециклирана.

 

 
dT-120417_221_600x900.jpg

НАПОМНЯНЕ ЗА БАНКОВИТЕ ПРЕВОДИ

Научихме, че в резултат на излизането на Обединеното кралство от Европейския съюз (ЕС) има членове, на които се начисляват допълнителни такси, ако използват банков и SEPA трансфер. За да избегнете потенциални такси, които могат да Ви бъдат начислени от Вашата банка, е създаден нов акаунт, намиращ се в ЕС, за извършване на банков трансфер. 

Всички членове в ЕС трябва да използват новия акаунт за своите плащания, а членовете в Обединеното кралство трябва да продължат с плащанията както обикновено, използвайки съществуващия акаунт, намиращ се в Обединеното кралство.


Ако имате неплатена поръчка с превод по банков път от предходния месец, трябва незабавно да извършите плащането.  За да обработваме извършените плащания успешно, трябва да впишете номер на поръчка и идентификационен членски номер в справката на плащането. Плащанията чрез банков превод отнемат 2–5 работни дни, за да бъдат получени. За да имаме време да изчислим комисионните от поръчки през изминали месеци, трябва да получим Вашето плащане до 3-ти, за да избегнем забавяния и след това да можем да обработим плащания до 8-ми.  

Ако не получим Вашето плащане до 8-ми, няма да получите комисионни за поръчката от предходния месец и тя ще бъде изтрита. Ако вече сте извършили плащане на поръчката, а тя все още не е изпратена, свържете се с нас чрез имейл или телефон на 9-ти, за да можем да разрешим евентуалните проблеми с плащането. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Select Your Continent

Select Your Region

Select Your Location

Select Your Language