Események és frissítések - Magyar


group-photo-900x600.jpg

Megújul a dōTERRA felső vezetősége

A dōTERRA vegyes érzelmekkel jelenti be, hogy változások történnek a vállalat vezetőségi csapatában. David Stirling, a vállalat jelenlegi vezérigazgatója, felkérést kapott Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyházától egy misszióelnöki poszt betöltésére 2022. júliusi kezdéssel. Ezért az igazgatótanács egybehangzóan kinevezte Corey Lindleyt vezérigazgatónak, Emily Wrightot pedig elnöknek, és mostantól Greg Cook tölti be a tanács elnöki posztját. 

Erről bővebben itt olvashat

 
21Day_WellnessChallenge_900x600.png

21 napos wellnesskihívás

2022. január 9–30. | Már javában zajlik a doTERRA Europe Facebook- és Instagram-oldalán, valamint YouTube-csatornáján! 

Vegye ki Ön is a részét a személyes jóllét iránti egyre növekvő lelkesedésből, és indítsa a 2022-es évet a lehető legjobban, egy 21 napos wellnesskihívással. Kövesse a doTERRA Europe Facebook- és Instagram-oldalát, és iratkozzon fel a YouTube-csatornánkra is napi tippekért és ötletekért, amelyek segítenek megújulni és felkészülni az új esztendőre! 

 

Hamarosan... 

  • Készítsen péntek esti vacsorát esszenciális olajokkal 
  • Válassza a természetes bőrápolási megoldásokat 
  • Tudjon meg még többet a Lifelong Vitality (LLV) csomagról Dr. Ruth Dempseytől 

Ha lemaradt róla, hallgassa meg a doTERRA Founding Executive Emily Wright Európának címzett, lelkesítő üzenetét az alábbi linkre kattintva. Emellett pedig akár pótolhatja is a kihívásokat, amelyekről lemaradt. Kapcsolódjon be közösségi oldalainkon, és vegyen részt 2022. január 30-ig bármikor

Videó megtekintése

 
PD_BD_Diamond_Summit_2023_900x600.jpg

Presidential Diamond & Blue Diamond Summit 2023 – Kezdetét vette a minősítési időszak!

Már kezdetét is vette a minősítési időszak!  

Szeretnénk meghívni, hogy csatlakozzon Ön is a doTERRA vállalati csapatához a Presidential Diamond & Blue Diamond Summiton 2023-ban.  

Egy olyan páratlanul kivételes élményre számíthat, amilyenre korábban még egyetlen csúcstalálkozó alkalmával sem volt példa. Azoknak, akik részt szeretnének venni, egy egész év áll a rendelkezésükre, hogy teljesítsék a minősítés feltételeit, mi pedig megígérhetjük, hogy megéri a hosszas várakozás. Hamarosan további részleteket is megosztunk majd, többek között a 2023-as esemény helyszínét is.  

Minősítési időszak  
2022. január 1. és december 31. között   

Így válhat rá jogosulttá  
Érje el legalább négyszer minimum a Blue Diamond szintet a minősítési időszakon belül  
VAGY
szintlépésként érje el első alkalommal a Blue vagy a Presidential Diamond szintet a megadott minősítési időszak alatt. 

Addig is sok sikert kívánunk a minősítés megszerzéséhez! Képzelje maga elé a céljait, egyeztessen stratégiákat a csapatával, és érje el a megvalósulásukhoz szükséges eredményeket.

 
LeadershipRetreat_Logo_E-Blast_900x600px.jpg

Leadership Retreat 2022 – A minősítési időszak hamarosan kezdetét veszi!

Fektessen a saját, csapata és doTERRA-üzlete fejlődésébe is. 

A Leadership Retreat számtalan lehetőséget kínál azok számára, akik szeretnének tanulni, és kimagasló teljesítményt elérni a vezetés minden területén. Ez az év azon eseménye, amely kifejezetten üzlete következő szintre való emeléséről szól – legyen Önnek is része a találkozóra jellemző különleges élményben.  

Így válhat rá jogosulttá 
Azoknak, akik szeretnének részt venni az eseményen, legalább egyszer el kell érniük a Silver vagy annál magasabb szintet az alábbi minősítési időszakon belül. 

Minősítési időszak 
2022. január 1. – június 30.  

A Leadership Retreatet követően nagyobb önbizalommal és az üzleti stratégiákról, képzési módszerekről és csapatmunkáról szerzett szélesebb körű ismeretekkel folytathatja majd tovább a munkát. A legjobb pedig az, hogy közben nagyszerű a hangulat, és minden pillanat emlékezetes marad. 

 
GoodInYou_900x600.jpg

The Good in You című kiadványunk

Ez a kiadvány azokat a változásokat ünnepli, amelyeket a doTERRA Europe 2021-ben világszerte elért. A dōTERRA Healing Hands™ és a Cō-Impact Sourcing™ kezdeményezéseitől a Wellness Tanácsadók által szervezett adománykiegészítő projektekig minden erőfeszítésünk a doTERRA azon küldetésére emlékeztet bennünket, hogy segítsük és erősítsük az egyének és a közösségek cselekvőképességét.  

Reméljük, Önöket is büszkeséggel tölti el, hogy eddigi utunk során milyen nélkülözhetetlen szerepet töltöttek be, és ezután is támogatnak majd bennünket, hogy 2022-ben és azon túl még komolyabb lépéseket tehessünk.   

Olvassák el, mi mindent értünk el közös erővel a The Good in You (Az Önökben rejlő jóság) kiadványunkban, amelyet az alábbiakban érhetnek el. A kiadvány angol, francia, magyar, német, olasz, portugál és román nyelven is elérhető. 

The Good in You (English)The Good in You (Deutsch)The Good in You (français)The Good in You (magyar)The Good in You (italiano)The Good in You (português)The Good in You (română)

 
leadership-magazine-49-900x600.jpg

Leadership Magazine

Kellemes időtöltést kívánunk a Leadership Magazine online már elérhető legújabb számához. 

Ünnepelje meg az Önhöz hasonló Wellness Tanácsadók eredményeit, és tanuljon belőlük. Olvasson az egészségesebb életmód jegyében a doTERRA-val bejárt személyes útjaikról, hogy az ő tapasztalataik alapján még eredményesebben tudja alakítani a sajátját.  

Osztozzon a többiek sikereiben, és ismerje meg elsöprő erejű történeteiket. 

A részletekért kattintson ide

 
Recognition_600x900.jpg

Elismerések

Minden hónapban kifejezzük elismerésünket az új szintet elérők felé.  

Egy új szint elérése a doTERRA-val mindig egy mérföldkőnek számító teljesítmény. Rámutat, hogyan segít az elhivatottság, a céltudatosság és az összpontosítás az álmaink elérésében, miközben csapatainkat az ő saját céljaik felé terelgetve támogatjuk és bátorítjuk. 

Az Európában új szintet elért tagok legfrissebb listáját az alábbi linkre kattintva tekintheti meg. 

A weboldal minden hónap 20. napja körül frissül az előző hónapban teljesített szintlépések alapján. 

Új szintet elérők

 
Neroli-Touch-900x600.jpg

Középpontban a Neroli Touch

Az idei január remek alkalom, hogy magunkba tekintsünk, és végiggondoljuk, mi mindenen és hogyan változtathatnánk önmagunkkal kapcsolatban. Lássunk hozzá a Neroli Touch segítségével! 

Találjon megoldást az igényeire a Neroli Touch keverékkel

  • Szeretne új életet lehelni a bőrápolási rutinjába? Alkalmazza a Neroli Touch keveréket, hogy a bőrhibák megjelenésének csökkentésével mindig bőre legszebb formáját hozhassa. 
  • Szeretne új fitneszcélokat kitűzni? Használja a Neroli Touch keveréket edzés előtt, hogy megőrizze a pozitív hozzáállását, vagy tartsa magánál, hogy az edzést követően élvezhesse hangulatemelő aromáját.  

Ebben a hónapban 10% kedvezménnyel vásárolhatja meg a Neroli Touch keveréket a készlet erejéig. 

A részletekért kattintson ideVásároljon most

 

 

 

 

 

 

 

Select Your Continent

Select Your Region

Select Your Location

Select Your Language