Yleiset päivitykset


beyond_900x600.jpg

Beyōnd | dōTERRA Europe Convention 2022

17.–18.6.2022 | Budapest, Unkari  

Vuoden suurin tapahtumamme on pian alkamassa. Beyond-kokemukseen voit osallistua joko itse paikan päällä tai liittymällä mukaan livestriimin kautta. Livestriimilippuja on saatavilla 24.6.2022 saakka!  

Convention-lippu – livestriimi: 35 €  

Mitä lippu sisältää?   

  • Pääsy tapahtumaan livestriimin kautta.  
  • Tutustu Convention Kit -pakkaukseen heti, kun se julkistetaan!  
  • Lipun ostaneille ILMAINEN ravintsara (5 ml)*.  

* Livestriimilipun lunastaneille tarkoitettu ilmainen ravintsara (5 ml) on saatavilla vain Euroopassa ja toimitetaan ainoastaan Euroopan maihin.  

Jos olet tulossa paikan päälle Conventioniin, yllä olevasta linkistä löydät kaiken tarpeellisen tiedon Budapestin matkaasi varten. 

Livestriimiliput pysyvät myynnissä vielä tapahtuman jälkeenkin 24.6.2022 klo 17.00 (BST) / 18.00 (CEST) / 19.00 (EEST) asti. Nauhoitteet ovat sekä tapahtumalipun että livestriimilipun lunastaneiden katsottavissa 27.6.2022 klo 21.59 (BST) / 22.59 (CEST) / 23.59 (EEST) saakka. 

Ilmoittaudu nyt

 
Beyond_Summer_2022_900x600.jpg

Beyōnd Summer 2022

1–31.7.2022 

Aurinkoiset päivät ja lämpimämmät yöt voivat tarkoittaa vain yhtä asiaa – kesä on täällä! Mikä olisikaan parempi tapa tämän upean vuodenajan juhlistamiseen kuin tavata toisiamme jälleen jonkun Beyond Summer 2022 -tapahtuman merkeissä? Matkamme jatkuu eteenpäin Conventionin hengessä, luonnon viitoittamalla tiellä. Tapahtumia järjestetään sekä verkossa että paikan päällä alueesta riippuen.  

Tutustu tapahtumiin alla olevasta linkistä: 

Ilmoittaudu nyt

 
Beyond-Convention-Instagram-Filters-900x600.jpg

Uutta! Beyōnd Convention -Instragram-filtterit!

Näytä meille parhaat selfiesi ja tiimikuvasi ainutlaatuisten Beyond-Instagram-filttereiden avulla! 

  1. Mene doTERRA Europen Instagramiin ja klikkaa filtterikuvaketta.  
  2. Valitse haluamasi filtteri ja kokeile.  

Conventionin aikana muista tägätä @doterraeurope Instragram-tarinaasi ja käyttää hashtagia #doterrabeyond, niin voit päästä sivullemme! 

InstagramKatso video

 
diy-beyond-blend-vid-900x600A.jpg

Tee-se-itse Beyond-sekoitus

Beyond symboloi eteenpäin katsomista, voimaantumista ja uskoa itseensä.  

Haluamme, että odotat innolla kaikkea, mitä sinulla on edessäsi, ja että uskallat unelmoida isommin kuin koskaan ennen. Tätä varten pyysimme kahta hyvinvointiedustajaa, Ioana Margineania (@ioanamarginean.ro) ja Maja Cebasekia (@maja.cebasek), luomaan eteeristä öljyistä roll-on-sekoituksen, joka kiteyttää kaiken, mitä Beyond edustaa.  

Katso video ja valmista sekoitus itse kotona!  

 
online-payments-900x600.jpg

Apua verkkomaksujen tekemiseen

Tiedämme, että haluat päästä nauttimaan tuotteistasi mahdollisimman nopeasti. Niinpä olemme laatineet avuksesi verkkosivun, josta löytyy vastaus yleisimpiin verkkomaksuja koskeviin kysymyksiin. Sivulla on paljon hyödyllistä tietoa sekä videoita, joiden avulla verkkomaksujen tekeminen onnistuu kätevästi. 

Sivu on julkaistu seuraavilla kielillä: englanti, ranska, saksa, unkari, italia, puola, portugali ja romania. Videot on tekstitetty 22 eri kielellä. 

Lisätietoja

 
dT-120417_221_600x900.jpg

Tilisiirtomuistutus

Pankin perimien ylimääräisten kulujen välttämiseksi pyydämme käyttämään tilisiirroissa tilinumeroita, jotka löytyvät alla olevasta linkistä. 

Lisätietoja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Select Your Continent

Select Your Region

Select Your Location

Select Your Language