Generelle opdateringer - Dansk


beyond_900x600.jpg

Beyōnd | dōTERRA Europe Convention 2022

17.-18. juni 2022 | Budapest i Ungarn  

Vores største event i år er her næsten. Uanset om du deltager fysisk eller er med via livestream, kan du være en del af Beyond-oplevelsen. Og der er stadig tid til at tilmelde sig med en livestream-billet indtil den 24. juni 2022!  

Convention-billet – Livestream: €35  
 
Hvad er inkluderet?   
  • Adgang til at se eventet online via livestream.  
  • Lær mere om vores Convention-kit, så snart det bliver offentliggjort!  
  • En GRATIS Ravintsara (5 ml)* med dit billetkøb.  
* For personer med billet til livestreaming er den gratis Ravintsara (5 ml) kun tilgængelig for de europæiske markeder og bliver kun leveret i Europa.   
 
Hvis du planlægger at deltage fysisk i vores Convention, kan du også bruge linket ovenfor til at finde ud af alt det, du har brug for at vide, før vi ses i Budapest. 

Du kan stadig købe livestream-billetter efter eventet, helt indtil kl. 17.00 BST/ 18.00 CEST/ 19.00 EEST den 24. juni 2022. Både personer med billetter til fysisk deltagelse eller til livestreamingen kan se de optagede sessioner indtil kl. 21.59 BST/ 22.59 CEST/ 23.59 EEST den 27. juni 2022. 

 
Beyond_Summer_2022_900x600.jpg

Beyōnd Summer 2022

1.–31. juli 2022 

Solfyldte dage og lunere aftener kan kun betyde én ting – sommeren er her! Og hvilken bedre måde at ære denne årstid end ved at forbinde sig med hinanden igen til et af vores Beyond Summer 2022-events? Med følelsen af vores Convention i hjerterne kan vi nu udvide vores rejse endnu mere med naturen som vores guide. Vi afholder også virtuelle og fysiske event afhængigt af din region i Europa.  

Find et event ved hjælp af linket nedenfor: 

Tilmeld dig nu

 
Beyond-Convention-Instagram-Filters-900x600.jpg

Nyt! Beyōnd Convention Instagram-filtre!

Vis os dine bedste selfies og teambilleder ved at bruge vores eksklusive Beyond Instagram-filtre! 
  1. Gå til doTERRA Europes Instagram-profil, og klik på filterikonet.  
  2. Find det filter, du kan lide, og klik på 'Prøv det'.  
Under vores Convention så sørg for at tagge @doterraeurope på din Instagram-historie, og brug #doterrabeyond for at få chancen for at blive vist på vores side!! 

InstagramSe video

 
diy-beyond-blend-vid-900x600A.jpg

Gør-det-selv – Beyond-blanding

Beyond handler om at se fremad, om styrke og om at tro på sig selv.  
 
Vi vil gerne have, at du føler dig spændt på det, der venter forude, og tør drømme endnu længere, end du nogensinde har gjort før. For at hjælpe dig med at gøre det har vi bedt to Wellness Konsulenter, Ioana Marginean (@ioanamarginean.ro) og Maja Cebasek (@maja.cebasek) om at skabe en rulleblanding af æteriske olier, der omfatter alle de betydninger, som "Beyond" kan have.  
 
Se videoen for at se, hvordan du kan lave denne blanding derhjemme!  
 

 
online-payments-900x600.jpg

Vi hjælper dig med dine onlinebetalinger

Vi ved, at du gerne vil nyde godt af dine produkter så hurtigt som muligt, så vi har lavet en nyttig hjemmeside, der besvarer de mest almindelige spørgsmål om onlinebetaling. Du finder masser af information inklusive nogle nyttige videoer, som hjælper dig med at gøre dine onlinebetalinger så nemme som muligt! 
 
Hjemmesiden er tilgængelig på engelsk, fransk, tysk, ungarsk, italiensk, polsk, portugisisk og rumænsk. Videoerne er tilgængelige med undertekster på 22 sprog. 

Flere oplysninger

 
dT-120417_221_600x900.jpg

Påmindelse om elektroniske overførsler 

For at undgå eventuelle gebyrer, som du kan pådrage dig fra din bank, når du foretager elektroniske overførsler, beder vi dig om at bruge følgende kontooplysninger, som du finder i linket nedenfor. 

Flere oplysninger

 

 

 

 

 

 

 

 

Select Your Continent

Select Your Region

Select Your Location

Select Your Language