Общи актуализации - Български


beyond_900x600.jpg

Beyōnd | dōTERRA Europe Convention 2022

17 – 18 юни 2022 г. | Будапеща, Унгария  

Нашето най-голямо събитие на годината е почти тук. Без значение дали присъствате на събитието лично или се присъединявате към нас чрез излъчване на живо, Вие можете да бъдете част от изживяването Beyond. Освен това все още има време да се регистрирате за билет за излъчване на живо до 24 юни 2022 г.!  

Билет за Конвенцията Convention– излъчване на живо: €35  

 

 

Какво е включено в билета   

  • Достъп до събитието онлайн чрез излъчване на живо.  
  • Научете повече относно Convention Kit (комплект)веднага, щом бъде обявен!  
  • БЕЗПЛАТНА Ravintsara (Равинтсара) (5 ml) при закупуване на Вашия билет.  

* За притежателите на билети за излъчване на живо – безплатната Ravintsara (Равинтсара) (5 ml) е налична изключително за европейските пазари и ще се доставя само в рамките на Европа.  

Ако планирате да присъствате на Convention лично, можете да използвате и линка по-горе, за да разберете всичко, което трябва да знаете, преди да се присъедините към нас в Будапеща. 

Билетите за излъчването на живо ще останат налични за закупуване след събитието до 17:00 BST/ 18:00 CEST/ 19:00 EEST на 24 юни 2022 г. Притежателите на билети както на място, така и на живо, ще могат да гледат записаните сесии до 21:59 BST/ 22:59 CEST/ 23:59 EEST на 27 юни 2022 г. 

Регистрирайте се сега

 
Beyond_Summer_2022_900x600.jpg

Beyōnd Summer 2022

1 – 31 юли 2022 г. 

Изпълнените със слънце дни и по-топлите нощи могат да означават само едно – лятото е навсякъде около нас! Какъв по-добър начин да почетем този сезон от това да се свържем отново помежду си на някое от нашите събития Beyond Summer 2022? С духа на Convention в сърцата ни можем да се стремим да разширим нашето пътуване с природата като наш водач. В зависимост от Вашия регион в Европа ще проведем и виртуални и присъствени събития.  

Намерете събитие чрез връзката по-долу: 

Регистрирайте се сега

 
Beyond-Convention-Instagram-Filters-900x600.jpg

Ново! Instagram филтри за Beyōnd Convention!

Покажете ни най-добрите си селфита и снимки на екипа, като използвате нашите ексклузивни Instagram филтри за Beyond! 

  1. Отидете на Instagram профила на doTERRA Europe и щракнете върху иконата за филтри.  
  2. Открийте филтъра, който харесвате, и щракнете върху „Опитайте“.  

По време на Convention се уверете, че сте отбелязали @doterraeurope във Вашата история в Instagram и използвайте #doterrabeyond за възможност да се включите на нашата страница!! 

InstagramВижте видеото

 
diy-beyond-blend-vid-900x600A.jpg

Бленд DIY – Beyond

Beyond е за поглед в бъдещето, предоставяне на възможности и вяра в себе си.  

Искаме да се чувствате развълнувани от това, което предстои, и да се осмелите да мечтаете по-далеч, отколкото някога сте го правили. За да Ви помогнем да го направите, поканихме двама Wellness Advocates (уелнес консултанти), Йоана Маргинеан (@ioanamarginean.ro) и Мая Чебасек (@maja.cebasek), за да създадат бленд от етерични масла с рол-он бутилка, който обхваща всички значения, които „Beyond“ може да има.  

Гледайте видеоклипа, за да разберете как да направите този бленд у дома!  

Гледайте видеото

 
online-payments-900x600.jpg

Помощ с Вашите онлайн плащания

Знаем, че искате да се насладите на продуктите си възможно най-скоро, затова сме създали полезна уеб страница, за да отговорим на най-често срещаните въпроси за онлайн плащания. Можете да намерите много информация, включително някои полезни видеоклипове, които да Ви помогнат да направите Вашите онлайн плащания възможно най-безпроблемни! 
 
Уеб страницата е налична на английски, френски, немски, унгарски, италиански, полски, португалски и румънски език. Видеоклиповете са налични със субтитри на 22 езика. 

Повече информация

 
dT-120417_221_600x900.jpg

Напомняне за банковите преводи 

За да избегнете евентуално начисляване на такси от Вашата банка, когато правите банков превод, Ви молим да използвате следната информация за банкова сметка, която може да намерите в линка по-долу. 

Повече информация

 

 

 

 

 

 

 

 

Select Your Continent

Select Your Region

Select Your Location

Select Your Language