dōTERRA Europe Convention 2022 Gala (16 June) - ELFOGYOTT


Tartson velünk egy ünnepléssel töltött, felejthetetlen estére!

Mielőtt kezdetét venné a Convention, meghívjuk, hogy vegyen részt különleges Gála eseményünkön is. Csatlakozzon a többi európai Wellness Tanácsadóhoz és a doTERRA vállalati csapatát képviselő munkatársakhoz egy elismerésekkel, nevetéssel, jókedvvel és izgalmakkal teli, elegáns estély alkalmából. Finom frissítőket és fantasztikus szórakozást ígérő, emlékezetes éjszaka vár Önre.

A legutolsó Gála óta eltelt több mint két év után itt az ideje, hogy ismét emlékezetes pillanatokat szerezzünk egymásnak. Az esemény középpontjában Ön és eredményei ünneplése áll majd a doTERRA családjának körében. Öltözzön alkalomhoz illően – garantáltan ez lesz minden idők legemlékezetesebb Gálája!

Test image

Elismerések

Ahhoz, hogy a 2022-es Gála színpadára invitált tagok között lehessen, Diamond vagy annál magasabb szintet kellett elérnie a 2019. május és 2022. április közötti időszakban.

A feltételeknek megfelelő tagokat, beleértve azokat is, akik számára foglalt ülőhelyet tartunk fenn, az esemény közeledtével még tájékoztatni fogjuk a Gála és a Convention részleteiről is. A találkozási helyszíneket és időpontokat is pontosítani fogjuk.

Test image

Jegyinformációk

    • Ár: 85 EUR
    • Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna
    • Dátum: 2022. június 16.
    • Időpont: 19:00–00:00

Kérjük, tartsa szem előtt, hogy a Gála eseményére szóló jegyet külön kell megvásárolnia, nem képezi a Conventionre szóló jegy részét.

Select Your Continent

Select Your Region

Select Your Location

Select Your Language